Jump to content

Rain Delay


markomrki

Recommended Posts

Ne sviđa mi se ovo ni malo... Previše pravaca izmešano, svi volimo da slušamo različitu muziku, ali ne možeš da praviš takav bućkuriš.

 

Pa ono jeste kad se posmatra ovako odvojeno, ali ima tu dobre muzike, mozda bude zanimljivo. Doduše, onaj prvi klip odskače od svih previše.

Edited by In The Flesh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Videću kako će to da se uklopi sve na albumu, uvek mi je kod RD bio problem previše stvari koje hoće da uguraju na album... I @KazimKazim, Dušan je vrhunski pevač, meni njegovo pevanje nije ni malo sporno.

 

Ima onaj jedan Envy momenat koji je odličan i onaj Novembre, Dušan odavno zna šta se meni najviše sviđa kod njih, al' nikako da odrade ceo album u tom fazonu. :D

 

Jbg, ja sam iskren, ne volim ljudima da pričam iza leđa, zato sve ovo i kažem, svakako ostavljam da izađe album pa da ga lepo poslušam.

 

I dalje mi je Deep omiljena RD pesma + In Early Somnolence

Edited by Baal

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 5 months later...
  • 7 months later...

Bolje e klin stail pevanje nego na proslom albumu...slazem se sa OBC-om da ima pos vaiba...ali menie nekako on naibolje zvucao na prvom uz onai death.doom i delimicno drugom albumu, kadie imalo neke sete u njegovom glasu...growl nikad nie bio upitan, siaino dere

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

WebMETROPOLIS Records

predstavlja

Rain Delay Gala Koncert

6. maj 2018. u 21h

DOM OMLADINE BEOGRADA

 

Pod okriljem i u ekskluzivnoj organizaciji muzičke/izdavačke kuće WebMETROPOLIS Records iz Milana, Rain Delay će povodom obeležavanja 15 godina rada i stvaranja, odsvirati svoj jubilarni 200. koncert u istorijskom zdanju Doma omladine Beograda u nedelju, 6. maja.

 

Zašto baš „Gala Koncert“? Jednostavno, zbog svečane prilike i posebnih okolnosti koje ga prate. Bend će odsvirati presek celokupne diskografije, uz poseban osvrt na novija izdanja, ali i na neke davne hitove, a čak će i nekoliko novih pesama biti premijerno izvedeno. Očekuje se, za njih rekordnih, dva sata repertoara, mnoštvo gostiju, sofisticirana izvedba i kvalitetan zvuk, emotivno intenzivna atmosfera...

 

Iako se sve to svakako i očekuje od ovih majstora tvrdog fusion zvuka, koji sami nazivaju Venetian metal, ovoga puta bend stremi ka još višem nivou. Sve u svemu, biće to Rain Delay nastup kakav još nije viđen.

 

Čast da otvori koncert imaće izuzetno talentovani melodic death metal sastav Frozen Moonlight iz Novog Sada, koji će tom prilikom premijerno nastupiti u prestonici. Karte se mogu nabaviti u pretprodaji po vrlo povoljnoj, slavljeničkoj ceni od 300 dinara, na sajtu organizatora koncerta WebMETROPOLIS Records, i dobiti sve ostale korisne informacije: webmetropolis.org/raindelaysrb

 

Satnica: 20:30 ulazak publike

21:15 Frozen Moonlight

21:50 Rain Delay

 

Napomena: Satnica je striktna jer Rain Delay ima preko dva sata repertoara, a koncert će biti okončan u ponoć. Dođite na vreme!

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dobar koncert RD sinoc. Zao mi je sto nemaju malo vecu podrsku, jer su jedna od retkih unikatnih pojava u srpskom metalu. Mozda su im neki eksperimenti manje uspesni od nekih drugih (licno mislim da se malo previse oslanjaju na neke groovie rifove i breakdownove u poslednje vreme) ali smatram da gro njihove diskografije cini fantastican materijal, sa nekim istinskim biserima od pesama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...
  • 2 years later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...