Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.5k
  • Views 296.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Alo, mars bre vise u pizdu mater sa ovim minusima za sve sto napisem.

• satanicmaster
    satanicmaster

Eh da budem iskren, preslušao sam ali neću više da teram sebe da mi se svidi. O čemu vi ljudi pričate? Terate sebe da vam se album svidi? Da vam legne? Ja nisam morao da teram sebe da mi se svide mn

• Posle Mokrinske gitarijade, moze se reci da se borim da, utisak o strava domacinima (hostesama), bini, osvetljenju, bacacima plamena, i Nikoli koji je radio ton izvanredno, ne pokvare klasicne Srbstin

• Author
comment_1757989

Evo sad slusam uradjen post na novom albumu i izuva. Hvala ti Marjane za odlican rad. E sad mi kapiramo da ce album krajem okrobra ili u novembru samo da se ovi karakteri iz automatika smiluju.

pogresio sam ne da izuva nego previse izuva.

comment_1764438

Dakle,

ako budete ovih dana prolazili pored DKC-a (odma' do pekare TOMA) videcete:

- trejler za film WHO THE FUCK IS MILOS BRANKOVIC, koji obiluje Rain Delay muzikom;

i

- spot pomenutog benda za pesmu FULCRUM, koja obiluje scenama iz pomenutog filma.

Sta reci sem: Don't hesitate to mosh ;)

Edited by Rain delay

comment_1766194

E bre...

Pa na tom takmicenju sam vidjala ljude od 40 god! Ili bar lice na neke takve...Ima mozda tri mlada benda koja sam videla za tri dana kvalifikacija na kojima sam bila. I to mlada u smislu 18/20 god. Svi ostali su stariji.

Uostalom trebalo je da svirate zbog ljudi koji bi mogli da vas cuju...Onda bih i vas dodala u favorite za pobedu pored Face Offa i Fake Freedoma(al hvalim ta dva benda treba pivo da mi kupe za ovo.A jbg kad su dobri, kod nas nema mnogo zanimljivih bendova...). Sve je trulo...

• Author
comment_1766996

Nije bas sve trulo...ako si malo svstranija sto se tice slusanja metala mozes kod nas da nadjes najmanje deset stvarno dobrih grupa. Ali...

U svakom slucaju mislim da ce da nam album izadje do sredine oktobra, tada krecemo u pojacane aktivnosti, i kupovace se u radnjama i kod nas licno, ali ja apelujem da kupujete kod nas.

• Author
comment_1771728

Pazi bice u mordoru i u feliksu i nadam se u ips, i ako mozemo nesto da zbudzimo hi fi, ali videcemo. Uglavnom bice i kod nas, i bilo lepo da prvih dvesta ode iz nasih ruku samo da bi pokrili troskove. Ali u globalu bice ih gde se inace kupuje takva zika