Jump to content

Nightwish


Recommended Posts

Ruzni Drvoseca je veca faca i bolja picka nego Tarja, tako da ... :))))) X) slika je prejebena :D jedva cekam da ovaj moj post i ono (opet) sranje o starim pesmama izazovu novih 235 strana rasprave o tome zasto Tarja treba da se vrati i zasto je bolja od Anet .... :D

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Keyboardist/mainman Tuomas Holopainen of Finnish/Swedish symphonic metallers NIGHTWISH has completed work on a pre-production demo of the band's follow-up to 2007's "Dark Passion Play". The band will reconvene in Finland between July and September to rehearse the material and prepare for the album's final recording sessions, which will take place during the fall/winter and early spring 2011. The as-yet-untitled new CD is tentatively due in September 2011.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To bi verovatno bila najveca kataklizma u istoriji, ta riba je ocaj.

 

A Anet je sjaj... Pomenuo sam White Skull, jer su muzički najsrodniji Nightwish-u od svih bendova koji imaju taj tip ženskog vokala (barem u okviru onoga što je meni poznato). Riba peva odlično, ne kažem baš da je kao Doro Pesch ili Ann Boleyn, ali za ovaj pravac dovoljno dobro. Naravno da ne bi mogla u duet sa mnom, nemam ja u glasu dovoljno jaja za nju, ali su dueti sa Chrisom iz Grave Diggera ispali fenomenalno.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jel' ti stvarno mozes da zamislis nju kako peva Nightwish pesme ili se zajebavas? Jebote, pa Chris iz Grave Digger-a ima zenstveniji glas od nje:

 

http://www.youtube.com/watch?v=_kJx4n8VOwY

 

A tek Doro i Ann Boleyn su dusu dale za poredjenje sa NW stilom, ubilo se.

 

Ne, pogrešno si me razumeo. Ne mislim da takva pevačica treba da zameni Tarju i da peva stari Nightwish, nego da, ako su već skloni promeni stila, na nekim budućim albumima mogu da probaju i takav tip vokala. Uostalom, već je ubacivanje Hietalinog glasa unelo nešto bitno novo u odnosu na prve albume.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hm, pa pazi, licno ne verujem da ce NW vise ikada biti u tripu da pravi pesme koje su u tom nekom vise "metal" fazonu, verujem da ce ubuduce pesme bivati jos mekse i pevljivije na taj neki komercijalni fazon kakav je zapocet i na DPP, uzmi samo onu saradnju sa DJ Tiestom kao reper za stremljenja koja oni kao bend danas imaju. Mada, meni ta stremljenja sasvim odgovaraju, tako da...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...