Jump to content

South Park (1997- )


Profesor Chaos

Recommended Posts

http://rapidshare.com/files/83483507/south.park.s15e12.hdtv.xvid-fqm.avi 

 

Ja mislio 13a epizoda, pošto je ona sada izašla. Samo sam pokupio link bez gledanja i stavio download.... jbg. to sothparkstudio.com!

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

gojko: hahahhaa

 

Nijedna epizoda nije ostavila na mene neki veći utisak u novoj sezoni, ali moram reći da sa ovom novom 13om ,sa indijancima i doseljenicima, sam sasvim zadovoljan. Potpuno očigledan sarkazam, i potpuno očigledne reference ali je sve spojeno sasvim solidno.

Edited by Lunar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pošto sam dosta pratio History, ova epizoda mi je sasvim fina, još pola da pogledam, ali standard, počne sa nečim što ima temelja u stvarnosti i onda preterivanje do maksimuma :haha:

 

Pa ono, u poređenju sa ostalim novim epizodama ova je odlična. Ako ne gledate History - da, stvarno toliko kenjaju, pa i još više. Prestao sam da ih gledam kada su počeli da emituju paljevinske emisije o mirotvornoj misiji SAD u svetu, propagandna sranja ni ne pomišljam da gledam. Na History kanalu je zapravo najmanje sadržaja koji imaju veze sa nazivom samog kanala. Vanzemaljci, duhovi, Pawn Stars, oružje u američkoj vojsci, bljak, baš su usrali smisao tog programa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LoveHateLove

 

Šta znam, da si gledao History mislim da bi ti bila dosta bolja epizoda. Poenta je da se kanal zove kako se zove, ali da su, verovatno u nedostatku istorijskih sadržaja za emitovanje, počeli da prikazuju emisije u kojima glavne uloge tumače vanzemaljci, duhovi i slične gluposti, kojima nije mesto na jednom kanalu koji je navodno istorijski, pa se još i zove History :)

 

@Bata

 

Nisam siguran, ali moguće je da je u pitanju sprdnja na račun one emisije sa kamiondžijama. To je nešto što apsolutno nema veze sa istorijom, Iceroad Truckers se emisija zove valjda, kamiondžije prevoze teret tamo kroz Aljasku ili gde već. Uglavnom, među kamiondžijama je i jedna devojka od 25-30 godina, pa su možda zato stavili u epizodu devojku koja vozi kamion, a Portmanovu su možda stavili samo zbog prezimena, pa kao otvara taj portal.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...