Jump to content

Space Eater


RNA

Recommended Posts

odlicne su mi sve 3.prijatno sam se iznenadio za anti-psychiatry,pesma stvarno razbija i sto je vise slusam to mi se vise svidja.malo mi ne lezi kako zvuce starije pesme sa onih klipova na jutjubu ali to bas nisam ni posteno odgledao..sve u svemu album ce sigurno biti odlican i morace se posedovati na originalu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ihaaaa, Sunce vam kalajsano Žderačko!!!!!

 

 

 

Dobro ga ispekoste momci, svaka čast. FAA... šta reći.. vraćam se stalno na treći minut i na 4.40... Terce na kraju... Ne sećam se da li napisah posle one svirke u onom glupavom klubu, Marko pojeo bubanj za užinu, zinula sam u čudu! Za Crush Kill verovatno Boško ne bi bio zadovoljan ni izbliza vokalom, ali sad šta je - tu je... Ove tri stvari na Stormspell stranici koje su okačene su dobrano začinjene slejerovski. Čije li je to maslo :wub: Lukin vokal na Anti-psy zvuči opako. Tu ste udrobili neki krosoverovski začin malkice.

 

 

Naslovka mi se ne dopada previše, ali ne zbog boja već mi je nekako banalna (izvin'te sad na odabiru reči). Jasno mi je šta je bila zamisao, da se nadoveže "priča" sa slike omota prvog albuma, ali možda bi trebalo zaokružiti sad sa 9/11, Pobednikom itd.

Samo još jednom da se vratim na to da su svirački granice dobrano pomerene, Nemanja i Marko :pivopije: a vas dvojica u domenu očekivanog naravno ništa manje (dobro neki su bili i picajzle :P). Ako beležite rezervacije negde, dodajte me na spisak smesta.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Jebendisu ponovo snimljene stvari,anti psihic jee hmmmmmmmmmmmmmm,drugaciji,pozitivno,drugacijiii! Kad stignu diskovi iz momenta me zovete na mobitel da mi prosledite,vec sam odvojio kintu! I BRE AJDE SVIRAJTE NEGDE,NEKAKOOOO,STA SE STE SE UPRCVANILI(ULENJILIII)!!!!!!!!!! :rockdevil::rockdevil::pivopije: !!!!!

 

 

 

Luka je domac!

Share this post


Link to post
Share on other sites

E moj Pupak, nismo mi lenji, ne sviramo jer ovde ljudi kad prave svirke nisu u stajnu da ispostuju najosnovnije stvari i dogovore, plate put, pice i hranu i minimalno korektnu opremu (da nije kucni hi-fi ili sobno pojacalo od 30w), naravno, ogromna cast izuzecima (npr.momci iz benda Raze iz Kikinde mi prvo padaju napamet), al prosto, mi ovo radimo zato sto mnogo volimo, i kad sviramo hocemo da nam je lepo i necemo sami placati gorivo da bi negde svirali, i necemo se cenkati kao na jebenoj pijaci za 500-1000 din, a cim prdnes preko prve granice odmah je sve normalno i opusteno, a tvoje je samo da sviras i da uzivas, tako nam je bilo u Ljubuskom, Sarajevu i Sofiji.

 

Za disk ne brini, dobijas ga prvi, veruj mi.

 

Na kraju krajeva, tebi je Sofija bliza od Beograda, naidji 24. sept, bices na spisku :-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sarki ajde didemo vozom,ja ti se prikljucim u Nisu i kad stignemo svi idemo u Onaj Sofija hostel da sljokamo,izalili smo stek sa rakijama u kuhinji kad smo isli Sonispheare i otrovali se sa nekim Bjeogradzanima i jednim amerikancem kog smo zvali Leprikon! xD jel svirka da bude u Boxu ponovo!?!?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisu Storm spell mutavi,znaju oni šta uzimaju pod ugovor.Moram reći da sam prijatno iznenađen kvalitetom produkcije a koliko sam zaključio po ovim odlomcima,ovo će biti definitivno album po ukusu svih trešera!I ja bih ovo da pazarim!Svaka čast momcima,samo napred!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...