Jump to content

Sodom


Millennium

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Ma pićke bre,Em meni nisu vratili pare,em su i zasrali Sodom,sasvim sam siguran da neće ni biti koncera a sigurno će pući i Dianno...Zna se kom promoteru sada verujemo samo,ne bi da pominjem ime al počinje na T ).

 

ne pljuj po legacy-ju... budi srecan sto ima neko voljan da se drka oko ovih koncerata kod nas, znash kad bi videli bendove poput tankarda, krisiuna, unleaheda itd kod nas da nema legacy promotion-a? pa verovatno nikad.. bili bi koncerti ovih lelemuda tipa: in flames, cradle of filth i slicni "velikani"...

 

za sodom sam uveren da se covek potrudio maximalno oko organizacije i da uopste nije kriv oko ovog sranja sto se desilo sa tim.. a ovo za pare za destruction, ne znam, valjda ce ti vratiti.

Edited by kiki

Share this post


Link to post
Share on other sites

^znas kako radije bi da se neko tako nedrka sa koncertima kod nas.jer takvo legasijevo drkanje i neisplacivanje bendova ce dovesti do toga da neki nece ni hteti nikada doci u srbiju.ko zna kome sve duguju,a i nama sto duguju pare od destruction karata to da nespominjem.ima i vise razloga da se legacy pljuje i mislim da njih nimalo netreba braniti.naravno organizovali su odlicne koncerte,ali su ga zasrali u poslednjih godinu dana i to posteno.

bio bi red da se napise sta je sa koncertom.posto frubi ovo verovatno cita mogao bi da napise sta se desava,a i kad su tako dobra organizacija i postena mogli bi da mi vrate moje pare za kartu za destruction.ide kenibal korps,a neznam za vas ali meni pare sa neba nepadaju i bilo bi lepo da mi vrate mojih 1500din,a bome mogli bi mi lepo vratiti i tih 1800 za sodom kartu.

Edited by dimmu1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dimmu je sve odprilike reko,meni puče kurac što je neko nekad dovodio bendove,kad mu je poslednjih 5 koncerata otkazano...Sve više i više mislim da je Šimer upravu što nije održo koncert,neće čovek da se bakće sa neprofesionalcima.Mene boli kruac za vaše mišljenje,ne fali vama 1500 dinara pošteno zarađenih koji su ostali u džepu nekog ,pa vi možete da serete.Neće biti Sodom sigurno,al se nadam da će te dobiti pare od karti.Pa ja imam malo srca,al Frubi ugaziće te ko mrava sa cokulama...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...