Jump to content

Kamelot


Telcontar

Recommended Posts

Kako sam shvatila, a to je ono sto me najvise brine, je da ce Fabio zameniti Roya i na celoj evropskoj turneji sledece godine, sto znaci da mi ne gine da ga gledam u Budimpesti.

Ako zaista realizuju sledece jeseni taj drugi deo turneje i ako budu nastupali u Grckoj, nadam se da se ce Roy do tada oporaviti. S tim da ce svirati u Srbiji, vec sam se pozdravila! Inace, pokusavam da saznam sta se dogadja s Royem i kakva je to misteriozna bolest. Jedna Norvezanka je napisala da mu je stanje, navodno, veoma ozbiljno i da su za njega svi zabrinuti...

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Konacno sam lepo preslusao album. Nije toliko los, ali nije ni nesto specijalno dobar. Najbolja pesma je ubedljivo Hunter's Season, posle nje - House On A Hill i Once Upon A Time. The Great Pandemonium je OK, ali mi oni Speedovi vokali upropascavaju pesmu, zvuce bas uzasno. Da ne znam da je on, nikada ne bih pogodio jer je vokal totalno produkcijski unakazen. Naslovna pesma ima dobrih delova (drugi je najbolji) ali je totalno bezvezno ispresecana na delove, taman pocne neki deo koji mi se svidja i zavrsi se pesma. Bila bi makar malo bolja da je u jednom delu. Khan ne zvuci bas inspirisano na ovom albumu, pogotovo kod visih deonica. Ima svojih trenutaka: npr. Where The Wild Roses Grow je k'o stvorena za njegov glas, mada, ipak je to obrada.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...