Jump to content

Kamelot


Telcontar

Recommended Posts

 

It's time to step into the dystopic and psychological world of The Shadow Theory. Kamelot returns with a dystopian inspired vision of the future for the song "Phantom Divine". In the not too distant future, our memories and thoughts will be extracted and transferred to synthetic AI. Our carbon based bodies will no longer be needed and eventually discarded. On "Phantom Divine" we explore this vision of a world where we are replaced by AI. Welcome to the Shadow Industries Transference Division...Welcome to the Phantom Divine (Shadow Empire)!

 

Ovo apsolutni ripof serije Altered Carbon koju gledam atm :haha:

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...

Preslušao sam par puta novi Kamelot, posmatram šta radi ovaj bend u karijeri, koga predstavljaju više ti momci, Thomasa Youngblood-a?? Glupiraju se, prave maskaradu od svojih albuma, pa ko normalan u svijetu njih ozbiljno sluša, koga ti momci predstavljaju? Ja pojma nemam ko više u svijetu prati šta oni rade i koga zanima za čije babe zdravlje sviraju taj metal, niti ostvaruju bilo kakve uspjehe, niti osvajaju top-liste, niti izbacuju hitove... znači, da počinju muzički izvještaji sa time da je Kamelot odsvirao negdje dobar koncert.. Youngblood je privatna osoba, koja se bavi privatnim sviranjem i privatnim drangulijama u životu, ja ne vidim apsolutno sponu, dok se kod Khana osjeća sasvim suprotno...

Isto važi i za novi album Angre, idemo dalje...

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

Bolji album nego prošli mnogo, mnogo. Opet, nije za više od 6.5-7/10 generalni utisak, ali kad ga ubodu na određenim mestima - "Ravenlight", "Burns To Embrace" - baš ga ubodu.

 

Meni ni blizu, ali valjda je stvar u tome sto se kredit trosi polako. Ovde par pesama samo a i one vec vidjene u mnogo boljim verzijama pre.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 years later...

Izgleda su skapirali da moraju da rade nesto na fazon Ghost Opere da bi im se popularnost vratila ... Realno, sve ovo post-Khan sto su radili je relativno smece, tako da kapiram da je ova pauza od par godina bila produktivna u smislu da se resetuju i uvide sta im radi a sta ne. 

Inace nelosa pesma, zaintrigiralo me dovoljno da poslusam kad izadje album. Malo mi zvuci kao da je i Miro ponovo ukljucen u pricu, a ne samo Sasha, al' jebem li ga, mozda tripujem. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 4 weeks later...
  • 10 months later...

Proslogodisnji album mi je bio ok, al' sad na keca ne mogu da se setim ni jedne pesme osim Midsummers Eve balade, iz nekog razloga mi ona ostala u pamcenju (a nidje veze, ne slusam balade generalno). Mislim da im je vibe na ok mestu, da pokusavaju da se vrate na Black Halo fazon, al' mora to jos malo da se poradi.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto kaze Sreta sve posle Karme je go kurac. Jebo ih Black Halo fazon, zato je Kan i otisao iz benda. To sam ovde rekao i pre 15 godina i to stoji i danas. Dok se ne vrate na Karma, The Fourth Legacy ili bar Siége Perilous fazon nema nista od njih. Samo glupo njanjanje koje se zaboravi do isti dan popodne.

  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...