Jump to content

Testament


RNA

  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Ma daaaaaaaaaj, Souza je smeeesan....ono bre ne lici ni na sta....peva ko peder. The legacy i dalje rula... biggrin.gifa:  :da:

Ma, Souza je super. Peva vrlo slično Bobiju Blicu. One pesme sa Zetrom su dve jedino dobro odsvirane pesme na albumu. Nisu ni ostale toliko loše, ali su gadno usporene.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma daaaaaaaaaj, Souza je smeeesan....ono bre ne lici ni na sta....peva ko peder. The legacy i dalje rula... biggrin.gifa:  :da:

Ma, Souza je super. Peva vrlo slično Bobiju Blicu. One pesme sa Zetrom su dve jedino dobro odsvirane pesme na albumu. Nisu ni ostale toliko loše, ali su gadno usporene.

 

I ja sam isto mislio za Souzu, ali sa vise slusanja sam skontao da je cova OK. Taman sam htio spomenuti da glasom malo lici na Boru (samo sto je deblji dosta), sto automatski znaci da treba vremena da se priviknes... A to sto se cini da su pjesme usporene, to je tacno samo do ovoga 'cini'... Nisu usporene vec se tako cini zvuka bubnja koji nije bas odgovarajuci, poslusajte na slusalicama - primjeticete brzinu (ili poslusajte na slusalicama tek kad se probudite, to je jos bolje).

Share this post


Link to post
Share on other sites

RNA, nisi nam spominjao Attention Deficit :x :x :x

I da, 'First Strike' jeste usporen u odnosu na originale (metoda uporedog pustanja me je uvjerila), izvinjavam se na netacnosti. U nekim stvarima su neke pauze produzene, sola dodatno 'dzezirana' ali jos uvijek sve je to 'WOW'... Meni to ne djeluje usporeno smile.gifsmile.gifsmile.gif .

Inace, gdje se jos moze naci 'Reign of Terror' sem na 'Live At Eindhoven'? Mislim da ima na nekom demu, ti bi to trebao znati bolje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oni su super! Ja doduse nemam puno albuma (Souls of Black i Live- Fillmore). Postava im je super, a tek balade.... :twisted:

Pa ne znam, od pjesama: Souls of Black, Practise what you preach, Apocalyptic City, i naravno Legacy i Return to Serenity!!! :mrgreen:

Sjajni su!

P.S: Dobro se neko sjetio da otvori temu o njima! biggrin.gifa: biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Baš sam bio rekao Skolniku kako su mi taj instrumental i onaj mini uvod "Beginning Of The End" nešto najbolje instrumentalno što sam čuo. Kad smo već kod Testament instrumentala, i onaj "Confusion Fusion" i "Hypnosis" mnogo volim!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Upravo sam, pregledajući Testament sajt, otkrio interesantan kuriozitet. U Testmentu su tokom 90-ih bubnjeve svirala sva trojica Slayer bubnjara: i Dejv Lombardo, i Džon Dete, i Pol Bostaf. Plus, naravno, Džin Hoglan na "Demonic".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma Eric je prava 'metalna glava' smile.gifsmile.gifsmile.gif

Odnosno, kako to reče neka riba koja ga je intervjuisala:'Oh Eric, you're a true metalhead!'

Inače, mislim da on fura tu majicu malo duže od Anselma, ali to i nije toliko bitno... A čovjek ima i svoj BM sastav (Dragonlord), pa da ne bude čudno.

Nego, RNA zanimljiv podatak, samo malo netačan. Ja sam to na nekom sajtu isto pročitao, samo što je lik koji to stavio napomenuo da jedino Tony Scaglione nije bio u Testamentu...

A sad što se tiče ovog iz dva posta ranije, Skolnick je imao taj trip za The New Order album da uz pomoć tih instrumentala pokuša ozvučiti dolazak 'Novog poretka', i zanimljiv je to kont, daje malo konceptualnosti albumu (nastranu to što ona Aerosmith obrada vuče stvari u potpuno drugom pravcu, a i album totalno gubi korak kad se dođe do numere pod rednim brojem osam)... 'Musical Death (A Dirge)', nije nešto pretjerana stvarčica, to je fin outro, ali po meni to nije pravi instrumental koji bi mogao stajati sam za sebe. No služi svrsi...

 

A sad zabavni segment, ovo je neko našao pa stavio na MK Metal forum, pa vam ja metodom 'poštene krađe' prinosim ove izjave za komentarisanje...

 

GW: What about Testament?

Dave Mustaine: Who? You mean the guys who are ripping off our drum riser and stage moves, and copying all of Metallica's sounds, and singing like James [Hetfield]?

Scott Ian: And with dance steps laid out on the stage on how to have stage presence. But we didn't mention the name. You did.

Dave Mustaine: This magazine called them the Lennon and McCartney of Thrash. but aren't they more like Simon and Garfunkel?

Scott Ian: All I've got to say is: where would they be without these three bands and Metallica? I just find Testament hard to even take seriously. Whatever they do, I suppose they do it well, but it just isn't them. Every time you hear them on the radio, you think Metallica.

Jeff Hanneman: I heard them the other day and I could have sworn it was Metallica. (1991)

 

Što se mene tiče, jako mi je čudno bilo ovo pročitati, Testament je svirao kao predgrupa na Among The Living turneji, pa se čak i na omotu Live At Eindhoven na Chuck-ovim leđima (ustvari na prsluku, ali ne bi bilo čudno ni da je to istetovirao na leđima smile.gifsmile.gifsmile.gif ) vidi prišivač Among The Living...

Mustain je u to vrijeme bio posebno čudan dječak, a dosad sam mislio da je Hanneman nijem, ali on otvori usta i evo šta izađe... Šta ostali misle?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...