Jump to content

Testament


RNA

  

62 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Meni je samo pogled na trajanje pesama dovoljan da se smorim. Nema ovde šta da se upamti, ovo je album koji kao da ga je neki kompjuterski program pravio. Lepe rif na rif i tako mogu u nedogled. U suštini su mogli da izdaju album bez ijedne pauze, da sve spoje u jednu džinovsku pesmu, isti bi efekat bio. Letos na Arsenalu se lepo videlo i čulo (čuj čulo!) koliko su starije pesme bolje od novih, a one sa Gatheringa su negde između. Turirali su i između Gatheringa i Formationa, kada ništa nisu objavljivali, što se mene tiče ne moraju da se mnogo muče oko albuma u budućnosti.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

On 3/17/2020 at 7:41 AM, Bernard Panasonik said:

što se mene tiče ne moraju da se mnogo muče oko albuma u budućnosti.

Држ` се ти нове сепултуре. То је бенд новог миленијума са космичким рифовима.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Možda kosmički rifovi nisu ali je album potpuno raznovrsan i nije dosadan, gotovo svaka pesma je drugačija od prethodne.

Nažalost, ovaj Testament je možda za nijansu bolji od prethodnog ali ni blizu Dark Rootsa. I dalje je taj ubedljivo najbolji što se poslednje ere Testamenta tiče. Novi album je jednostavno dosadan i nepamtljiv. Naravno, vrteće se još...

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 minutes ago, Chicken Little 420 said:

Nažalost, ovaj Testament je možda za nijansu bolji od prethodnog ali ni blizu Dark Rootsa. I dalje je taj ubedljivo najbolji što se poslednje ere Testamenta tiče. Novi album je jednostavno dosadan i nepamtljiv

Имам потпуно супротан став :zeleni:

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 hours ago, heavyervin said:

Souls of Black je bio nov album kad sam poceo da slusam Testament. Novi album kida, mnogo dobar album, ne znam sta ocekujete ljudi. Danas je moda kritikovati svaki nov album nekog starog bedna, ne kontam poentu.

Okej, tebi se verovatno svaki novi album omiljenih ti bendova sviđa, meni ne i imam pravo da kritikujem, odnosno iznesem svoje mišljenje, nije to nikakva moda. To što je bend stara škola nema apsolutno nikakve veze, album je album, postojao bend 30 ili 3 godine. 🙂

3 hours ago, Сале said:

Имам потпуно супротан став :zeleni:

I to je potpuno okej 🙂

Edited by Chicken Little 420
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poslušo sam novi

uvodna numera brutalna, kako treba ali dosta doga već odslušano i čut'o, posle ne ide zaborav pa Dream Deceiver, šta zanam nije loša, malo pokraden hemetov rad u prvom delu solo deonice, sliči sa bleka albuma, pa idemo dalje...City of Angels, na prvo slušanje i pogled malo dosadnjikava ali ima tu nešto zanimljivo, može da prodje, ma dobra je...ovo ostalo 'nako odradjuje svoje i dolazimo doCurse of Osiris, kratko ali jebitačno...

sve u svemu trajaće zasigurno duže od jogurta i ostalih napitaka

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Dobar album. Nista epohalno, ali sasvim dobro. U svakom slucaju, miljama udaljeno od prethodnika koji je bio teska genericna smaracina. Prva polovina albuma je sjajna, "Children of the next level", "WW III" i "Dream Deceiver" sabijaju, strava pesme. "Night of the witch", "City of angels" i "Ishtar's gate" su isto bas valjana cepacina. U drugoj polovini dolazi do pada i pesme su slabije, pogotovo "The healers" (nisam dugo cuo genericniji i dosadniji rif od uvodnog ovde) i "Curse of Osiris" (onaj blastbit i skrim...leb te jebo koje smece).

Sve u svemu, dobar album sa odlicnom prvom polovinom i slabijom drugom. Ako poredimo sa albumima nakon povratka Skolnika, nije to u nivou Formation i Dark Roots, ali mnogo bolje od prethodnog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...