Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Mozda i najveca nepravda u istoriji NBA.prekretnica je bila u zadnjih 6 minuta trece utakmice, kad je dallas ispustio prednost od 15 poena...od tada se nisu oporavili...U zadnje dvije utakmice miami je imao i sudjenje, ocigledno...Najcudnija serija koju sam ikad gledao.Uvjeren sam da je dallas, san antonio pa cak i phoenix sa amareom bolji od miamija...

Share this post


Link to post
Share on other sites

kakva bre crna nepravda i kad je bilo 2-0 rekao sam vam polako mnogo je zajeban Miami......prvo su razbili Detroita a sada po istom sablonu i Dallasa.......a taj sablon je DWAYNE WADE - znaci jednostavno nije normalno kako covek igra sve sam video ono nisam video nikad - ko sto Shaq rece - Best Player Ever

 

i to protiv Dallasa i Detroita koji predstavlaju sigurno najace odbrane uz SA trenutno....ne mogu mu nista - svaka cast

Edited by shock!

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Stojaković zvanično slobodan agent

 

Krilni igrač Indijane Peđa Stojaković od utorka je i zvanično slobodan igrač (agent).

 

Stojaković je iskoristio klauzulu u ugovoru i “eskivirao” poslednju godinu po kojoj bi trebalo da zaradi 8,1 milion dolara. Umesto toga, Peđa je od 1.jula slobodan agent koji može da potpiše višegodišnji ugovor vredan više desetina miliona dolara.

 

Prema najavama iz Indijanapolisa, Stojaković želi da se vrati u Pejserse, a to žele i čelnici Pejsersa Doni Volš i Leri Bird koji je najviše i insisitrao na dovođenju Stojakovića u trejdu za Rona Artesta.

 

Stojaković je prošle sezone imao dosta problema sa povredama zbog čega je propustio i nekolicinu mečeva u plej ofu (prosečno je ubacivao 19,5 poena po meču) , ali prema mišljenju generalnih menadžera i skauta budući reprezentativac Srbije zaradiće najmanje 60 miliona dolara za novi šestogodišnji ugovor.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

 

Prvi šok u NBA prelaznom roku

 

Prvi šok u ovogodišnjem prelazbom roku u NBA došao je iz Srbije!

 

Iako je bilo izvesno da ce Peđa Stojaković potpisati novi višegodišnji ugovor sa Indijanom, Stojaković je u subotu postigao verbalni dogovor sa Nju Orlians Hornetsima.

 

Jedan od najboljih šutera lige potpisaće 12.jula petogodišnji ugovor vredan 60 miliona dolara!

 

S druge strane, novo iznenađenje doneo je Vladimir Radamanović koji je postigao dogovor sa Los Anđeles Lejkersima za koje će potpisati petogodišnji ugovor vredan preko 30 miliona dolara.

 

Stojakovićev agent Dejvid Bauman rekao je na konferenciji u subotu: „Hornetsi su ostavili mesto u budžetu za Peđu, i Peđa više nije na prodaju“.

 

Bauman, koji takođe predstavlja i Radmanovića, rekao je: „Ovo je naravno bila teška odluka za Vladeta. Sa jedne strane, Klipersi su želeli da ga zadrže u timu. Ali isto tako, kada te Kobi Brajant i Fil Džekson zovu u 6 ujutru, i kada te Vlade Divac, koji mu je jedan od idola, i Medžik Džonson ubeđuju da potpišeš, onda se stvarno zamisliš".

 

Trener Nju Orliansa, Bajron Skot, koji je produžio ugovor na još tri godine u toku ove nedelje, igrao je protiv Stojakovića u Grčkoj pre nego što je ovaj as 1999. došao u NBA. Kasnije je i radio sa njim u Sakrametno Kingsima kao pomoćni trener.

 

„Nije se odlučio na ovo samo zbog novca“, rekao je. „Izabrao je ovo zato što misli da tim ima realne šanse da pobedi“. Priredio: Sonja Nikčević

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...