Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

Sve i da ga dovedu ne verujem da bi imali neke šanse da se domognu titule ove godine. Odoma su dali i izgubili su dominaciju u reketu, to je to, a izgleda su zaboravili kako da igraju bez toga. Stvarno jbt, Lejkersi odavno nisu imali situaciju da nisu toliko dominantni ispod koša. Mene zapravo i čudi kako da nisu kada imaju Gasola i Bynuma, ali izgleda da im to nije dosta :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=jwFfZjNBMog&feature=player_embedded

 

Јебем ти све, која животиња!

 

Синоћ мање-више очекивани резултати. А Орландо ми делује као да не може да се састави у последње време. Против Филаделфије само у последњој четвртини успели да убаце преко 20 поена, а у трећој читавих 9. :lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

^

upravo tako. nagutas se malo sterioida i ne moze ti niko nista.

 

gledao sam malo bulse i timbervukove sinoc. dobro je sto se minnesoti vratio bizli, ovako treba svaku partiju da odigra, znaci minimum 20 koseva po tekmi.

a ovaj jebeni rubio se potpuno preporodio. nisam ocekivao da ce ovako dobro da igra u nba, dok je igrao u barsi uopste se nije isticao toliko, sad odjednom bolji sut, sipa trojke, deli asistencije i sve to bez ikakvih problema.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ništa ne mogu da stignem da odgledam kao čovek ove godine - kuća-pos'o ; pos'o-kuća. ALI, postoji šansa da me šutnu do plejofa tako da bi se otvorile neke nove mogućnosti. :zuba:

 

džermejn o'nil - pička. vuče se po terenu, raspada se, a pretprošle sezone je bio najplaćeniji košarkaš lige. imao istu platu kao brajant. čkapi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta mislite o ishodu večerašnje Minesota-Indijana? Minesota manje-više kompletna, možda se vraćaju i Barea i Miličić, a Indijana nema Hilla, tako da su tanki na pleju, za razliku od Minesote, za koju mislim da dobija utakmicu, i još dosta utakmica posle ove. Ove godine mogu u plejof, i iskreno, drago bi mi bilo ako upadnu, eto koliko za takvu ekipu znači dobar plej, ili dva :bigblue: Napravili su odličan potez, dobre centre imaju, krilnog centra koji skače odlično, beka šutera koji ne radi mnogo toga sem šuta, idealni uslovi za dovođenje pleja koji će igrati pick and roll sa centrima i pronalaziti Beasley-a kad je ovaj otvoren :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislim da je to za Pekovića skontao zbog poslednjih par utakmica i da će ga ubacivati više, pa makar on i Miličić igrali po 24 minuta, Peković je odlično iskoristio priliku koja mu se ukazala :da: Za Nasha, ko zna jbt, ne znam kakav je njegov status u Finiksu, ali je sigurno da pizdi zbog tolike jadnosti ekipe u kojoj igra :mhihi: Ne verujem ipak da će ga Minesota uzimati, imaju dva sasvim solidna pleja, a verovatno je bolje dugoročno rešenje razvijati Rubia nego dovoditi još jednog iskusnog pleja, pored Baree :confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

pekovic je doktor za sve centre u nba, ali ga jebe sto minesota igra run n gun kosarku, a njemu to bas i ne odgovara. ali me demantuje u poslednje vreme, srecom. i da, skuplja dosta skokova, pogotovo ofanzivnih, dok je u evropi vise gradio, a drugi kupili skokove.

Edited by Grob Bez Dna

Share this post


Link to post
Share on other sites

Добија Минесота без проблема. То за Рубиа се апсолутно слажем. Њима је једино потребан неки атрактиван играч на двојци или тројци који у тесним утакмицама може да направи разлику. Онда би били зверски тим.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beasley možda ima potencijal da to postane. Realno Majami nije bio pogodna sredina za razvijanje takvog igrača, koji je bio drugi pik na draftu i koji bi trebalo da predvodi tim, ali jbg, pored Wade-a nije mogao da nauči da bude taj, što bi rekli 'go to' igrač, verovatno nema ništa od toga ni u Minesoti, ali bar nema igrača kakav je Wade :mhihi:

Share this post


Link to post
Share on other sites

На пример он, али сам више мислио на неког попут, не знам, Еванса. За њега мислим да ће за пар година постати баш врхунски играч, чак један од најбољих у лиги. Са друге стране, Минесота има баш млад тим, само двојицу који су рођени пре '85., па ако остане екипа на окупу, за сезону-две ће играти већу улогу у лиги. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ako se vrati darko veceras i mali barea, bice bolji sigurno. BEASTLY mora da nastavi da igra na nivou kao protiv hjustona pre neki dan. on je za mene mladi karamela entoni i ovo mu je sad sansa da to dokaze. on i kevin love su glavni igraci ovde, i kontam za par godina bice ko ona stara minnesota iz '02/'03 sezone, bice dosta zrelija ekipa i bolja.

svidja mi se ta ideja za stiv nesha, bas bi bilo super da dodje, sta on uopste radi u finiksu? zamislite on i rubio na pleju plus ludi barea, pa jebeno savrseno. mislim da ce ove sezone sigurno biti u plejofu, bice nesto ko memphis prosle godine. npr. izbace lejkerse ili tako neki iskusan tim :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

bas tako, dosta je zajebana zapadna konferencija, ima 11 kandidata za plejof. tu me najvise iznenadjuje denver, jer igraju bez trojice kljucnih igraca (jr. smith,chendler i martin zarobljeni u kini) plus povredjeni lawson, a imaju skor 14/7.

 

izgleda da su nepotrebni pored gospodina millera u timu:

 

 

ocekujem zapadno finale okalahoma - klipers a na drugoj strani miami - bulls, i onda veliko finale okc - heat mi deluje najrealnije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, e legendaran komentator :haha: Hellooooooooo :haha: On i Matt Devlin su verovatno najbolji dvojac komentatora sa tih 'navijačkih' televizija. Zato su Devlina i zvali da komentariše plejof valjda prošle godine, na ESPN-u, TNT-u ili gde već :da: Pored njih je sprdnja gledati utakmice kad Raptorsi gube 20-ak razlike, pa Armstrong malo peva, promoviše svoj album sa božićnim pesmama, i tako :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne mogu naći nikako za download, ali stvarno ima album čovek, mogu da zamislim, pošto sam ih čuo kako u duetu pevaju Livin' On A Prayer :haha: Odličan su par stvarno, Devlin onako ima pravi komentatorski glas, ali Jack i ono njegovo piskanje, majko mila :haha: Pa kad mu kaže Matty D, a ovaj lik 50 godina ima :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...