Jump to content

Nba


Aurora Calerva

Recommended Posts

na vreme je trazio tajm-aut, lepo je izbrojao armstrong. ovaj sudija smrad jos pored njega stoji jebote i pokazuje na drugu stranu :no:

 

kod se vraca branjani? ovo je katastrofa na centarskoj poziciji, meni amir johnson nije bas za centra, bolje davisa da stave, krupniji je od njega. aron grej najbolje da se penzionise i postane neki kanadski drvoseca ili tako nesto, lik je svarno smesan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Amir je jak kao konj, zato ga eto nekad može progurati kao centra, inače je čista četvorka. Ne znam što se s tim Dejvisom ne radi malo više. Dečko je 13. pik na draftu bio, trebalo bi da izraste u solidnog igrača, ali trenere izgleda nešto nije briga. Triano ga malo koristio a i Casey nastavlja istu priču. Ne vidim da nešto napreduje, kao da ne vežbe centarsku igru nego samo skakuće i šutira neke nerezonske poluhoroge ili šta već. A za Barnjanija ništa ne govore već dve nedelje, on samo tako sedi na klupi a ekipa na sajtu ništa ne objavljuje vezano za njegovu povredu. Bayless se nije nešto ozbiljno povredio, ali jbš to kad nema glavnog igrača. Sviđa mi se, ipak, kako igraju kod Casey-a, odjednom su Raptorsi sasvim solidni u odbrani. Očajni su u napadu jer uglavnom nema Andree, ali nadam se njegovom skoro povratku :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Boston klasično gubi lopte i samo zato su Bullsi u igri, ali obično kolju u trećoj (a pre par godina su postizali prosečno 8 poena u trećoj), Čikao nema šanse bez Rouza da izvuče.

 

Lin će trajati sezonu - dve, dok ga ne udare pare i slava u glavu.

 

Jel mi se čini ili je NBA postao mnogo nepredvidiv i zajeban?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Watson je očaj :mrtav: Deng i ne šutira tako loše, mislim da je kod 3 šuta lopta izašla iz obruča, što bi Ameri rekli 'in and out', onako dosta nesrećno. Bostonove rezerve tek bacaju cigle, ono je jako ružno za gledati :) Ne znam šta više mogu da urade, jedino da malo pojačaju odbranu, jer ostale prednosti maksimalno koriste :da:

 

Replika :bigblue:

 

Slažem se, NBA je više nepredvidiv sada nego pre nekoliko godina.

 

Može Čikago ovo da dobije. Boston šutira 55%, nije to baš standardno za Čikago, da bilo kome dozvole toliki procenat šuta, a da oni kubure na 34% :icon_ne: Ako spuste Boston ispod 50% a malo primire ovog Watsona, koji se nešto popalio da najviše šutira, jer ga, jelte, puštaju, može da se dobije utakmica.

 

Rvački zahvata Wilcoxa i nema faula :confused:

Edited by Stolet

Share this post


Link to post
Share on other sites

Matora trojka šutira preko 50% ove godine. Rondo se razigrao, a Vilkoks deluje kao Rašid u slavnim danima trenutno, dok Čikago jebe kevu u retardiranosti. Još samo fali da Tibodo dobije 2 tehničke. Jedino je Noa neka svetla tačka.

 

Ne mislim u poslednjih par godina nego u poslednjih par dana. Ranije se znalo ko koga dobija i kako će se šta igrati, sada... Reptorsi su na 2-3 razlike sa svim najboljim ekipama, Sansi dobijaju sve za redom, Milvoki dobija Majami itd. Jedini dosledni ostali Lejkersi i Boston koji već 3-4 godine igraju na 1 razlike.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raptorsi su mi stvarno enigma, pratim ih godinama, ali u poslednjih par utakmica igraju egale sa nekim Bostonima i Lejkersima, i to bez dva ključna igrača koji kombinovano postižu oko 35-40 poena po utakmici. Finiksu se vratio Redd, koji je ranije bio glavni igrač Milvokija, tj. i nije jer je uvek bio povređen, ali jbg. Za Milvoki ne znam, solidni su kod kuće, a gostovanje u Majamiju im je bilo uspešno jer čini mi se nije bilo Wade-a. Kod kuće su oni dobili i Lejkerse, i to bez problema, 15-ak razlike :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lejkersi dele prvo mesto sa Bobketsima na listi najbeskorisnijih klupa u ligi. UNLEASH THE MURPHY. (Irac koji je igrao za Boston i prešao u Lejkerse... :confused: )

I daj, jes da mrzim Majami i sve te majmune, ali LeBron je dovoljan da se dobije bilo koja ekipa.

Share this post


Link to post
Share on other sites

rondo je jako dobar plej,stoji da su i gori igraci bili na all star-u narocito zadnjih sezona,ali po mom misljenju nije on taj kalibar.stoji da mu tim ima rupcaga,ali bas su slabi u segmentima gdje plej pravih all star kvaliteta odnosi prevagu.pogledaj PHX,koliko god bili kanta tacno se vidi da su tu najjaci.inace simpatisem seltikse od kako se dzordan povukao iz kosarke.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čekaj, tvoja definicija pravog pleja je Rouz i Vestbruk? Majmunčina koja će zakucavati preko petorice i gubiti 70% lopti i uz put šutirati 30%? Bob Kouzi je definisao mesto pleja asistencijama i probijanjem do koša, a ne zakucavanjem preko centara.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da se ne lazemo , Kai.exe zvuci kao virus . Ne racunam to sto je fejk !

S druge strane Kai je bas lepo ime , najlepse !

NBA je kurtonski basket , koraci na sve strane , drogirani kurtoni skacu preko rasirene odbrane i kao nesto zakucavaju . Priznajem staru gardu , velikog Michaela i ekipu , a ovo danas je dijabolicna sabotaza . SRETA !

  • Upvote 7
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...