Jump to content

Tattoo


blondie

Recommended Posts

Sloba mi se čini kao baš dobar, al voleo bih da čujem i ostala mišljenja. Za 37 mi ne radi galerija sad.gif a na tattoomagazin sam gledao već, mada nisam našao ni jedan rad što se meni nešto preterano sviđa.

moja sestra je kod Slobe prepravljala tet koji je u Beogradu uradila kod jednog drugog majstora (koga ne bih spominjala). Tetovaza je bila razlivena, izbledela i uzasnih kontura. Sloba je izvukao maksimum, napravi je nesto fenomenalno, a slika je ostala bas onakva kako je ona htela. Na zalost nemam sliku da postavim, ali dovoljno je reci da je posle 2 godine tetovaza iste boje (nalazi se na stopalu) i izgleda kao da je uradjena pre mesec dana. Znam jos par ljudi koji su radili kod njega i sve tetovaze su super uradjene. Od mene preporuka

Share this post


Link to post
Share on other sites

da, to je najbitnije - da boja ne blijedi i da stvarno poslije nekoliko godina ostaje ista..

dobro, znam i neke koji su godinama bili zadovoljni svojom tetovazom , a onda su pustili da im par puta koza pregori, pa se oguli, pa opet pregori, pa oguli i tu se moze desiti da boja MALO izblijedi. izbjegavati sunce.

 

ja kreten izgorila par puta - zaboravila skroz da imam sliku na ledjima (sta cu kad se ne gledam otpozadi mhihi.gif ), ali sreca nisam zapazila nikakve promjene.. evo vec par godina. nadam se da ce tako ostati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I mislim da ću kod Slobe raditi... imam 300 evra, nadam se da će me to pokriti biggrin.gif

Samo još da tačno smislim šta ću i gde ću, ne mogu da se odlučim biggrin.gif

 

 

E i zanima me koliko se tattoo promeni kad smršaš, ugojiš se, nabilduješ ili bilo šta slično?

 

 

A i moraću da pazim jer ja lako izgorim, mada sam rekao da se nikad više neću posle ovog leta sunčati jer sam bukvalno imao opekotine trećeg stepena biggrin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...