Jump to content

Recommended Posts

Стево брате,прочитај моју поруку пажљивије. Говорио сам о историјским чињеницама,а не о "доказима".

kada neko zapishe da je video chudo to nije istorijska chinjenica, a kamoli kada neko zapishe da se desilo chudo, a da to nije video.

 

zashto nije istorijska chinjenica da se desilo chudo ako imamo spis gde neko kazhe da je video chudo? pa zato shto nije chinjenica da se chudo desilo i danas kada neko zhiv kazhe da je video ili dozhiveo chudo, jer uopshte postojanje chuda nije chinjenica, chakshtavishe, nikad niko nije dokazao da se desilo chudo, jedini divine intervention koji je chinjenica je onaj od slejera.

Edited by рогозуб
  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Rogozube,знам да је теби задовољство да побијаш туђе тврдње,али ако си расположен за озбиљну причу,а не за шалу и пошалицу,онда можемо да причамо.

Ајд уздравље :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

chudo nije i ne mozhe biti chinjenica, a kada neko sujeverja prihvata kao chinjenice to jeste na nivou shale, ali nije uopshte smeshno da neko toliko ne razmishlja. kakva chuda isusa i hrishcjanskih svetaca, kad postoji hiljadu puta vishe zapisa o raznim vampirima i vilama, dakle, ako cjemo da verujemo u neka chudesa na osnovu toga da je neko pisao o njima, onda bi prvo trebalo da verujemo u takva bicja koja se pominju kod svih naroda u svim vremenima.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nit kracje rechenice nit vishe logichkih greshaka u istoj. Ko je rekao da je nekontrolisano shirenje ljudske populacije dobro? Kakve direktne veze ima pravo na zhivot pojedinachne bebe za shirenjem populacije? Od kad je abortus jedino sredstvo kontrole shirenja populacije pa da povezhesh prichu o abortusu sa prichom o prekopopulaciji?

Edited by рогозуб

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekontrolisano u smislu da danas svako ima pravo na dete, da ostavljaju u život i decu rođenu sa teškim hendikepom, da imaš toliko porodica, pretežno siromašnih, sa desetoro dece i bez ikakvih uslova da ih podiže bez finansijske pomoći države itd itd. Na taj način se ljudska populacija širi brže no ikad ranije.

Što se mene tiče, svaki par koji je već toliko glup pa mu dođe do neželjene trudnoće, ima pravo na abortus. Zapravo, bilo bi poželjno jer očigledno da nisu spremni na dete. Ja bi još otišao i dalje i oduzeo njihovo pravo da imaju decu. O tome jedino i govorim, na sasvim zasluženo pravo retardiranih roditelja na abortus. Ili na teško deformisane, bolesne bebe koje će se jedino mučiti kroz život.

Život pojedinačne bebe ima itekako direktan uticaj na širenje populacije. To pravo na život je patetisanje pro life moralnih fetišista i religioznih fanatika koji govore u ime fetusa kao da je to već razvijena jedinka sa svešću i emocijama. Deca i bebe jednostavno uvek imaju taj specifičan emotivni uticaj na ljude i upravo na tu kartu igraju današnji mediji. Dakle, abortus nije jedino sredstvo za kontrolu širenja populacije ali može biti jedno od najvažnijih. Sasecanje korena u samom startu je najbolje, najefikasnije i najekonomičnije, uvek bilo i biće. Surova realnost koju mnogi ne mogu ili ne žele da vide.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nekontrolisano u smislu da danas svako ima pravo na dete, da ostavljaju u život i decu rođenu sa teškim hendikepom, da imaš toliko porodica, pretežno siromašnih, sa desetoro dece i bez ikakvih uslova da ih podiže bez finansijske pomoći države itd itd. Na taj način se ljudska populacija širi brže no ikad ranije.

a ko cje da odredjuje ko cje da ima pravo na dete a ko ne? nebulozni likovi kao shto ste ti i NiP?

 

Što se mene tiče, svaki par koji je već toliko glup pa mu dođe do neželjene trudnoće, ima pravo na abortus.

idiotizam. znachi tebe je trebalo ubiti ako su ti roditelji bili glupi? pravo na zhivot je osnovno pravo, i niko ne bi smeo da ima abortus sem ako je zheni direktno ugrozhen zhivot od strane bebe u njom, onda ona ima pravo da se "brani".

 

Zapravo, bilo bi poželjno jer očigledno da nisu spremni na dete. Ja bi još otišao i dalje i oduzeo njihovo pravo da imaju decu.

decu treba oduzimati onima koji su po defoltu nesposobni da se o njima brinu- mentalno bolesni ljudi, narkomani, nasilni kriminalci, i od svakog za kog se sazna da pozitivno misli o ubijanju dece.

 

To pravo na život je patetisanje

Pravo na zhivot je patetisanje? pa ti si onda idiot. ako mislish da je pravo na zhivot glupost, zashto ga se onda ne odreknesh? ja cju ti rado pomocji.

 

a. Deca i bebe jednostavno uvek imaju taj specifičan emotivni uticaj na ljude i upravo na tu kartu igraju današnji mediji.

ma shta shirish prichu choveche, ja nisam danashnji medij i neigram ni na kakve emocije. pravo na zhivot je pravo svakog choveka (dok ga se ne odrekne slobodnim izborom ili napadanjem tudjeg zhivota). chovek je chovek od zigota do kraja zhivota.

 

Sasecanje korena u samom startu je najbolje, najefikasnije i najekonomičnije, uvek bilo i biće.

upravo. da se medju ljudima desi mentalna revolucija i masovno shirenje obrazovanja i racionalizma, i onda cje ljudi, buducji ekoloshki svesni, imati po jedno, dvoje ili maks troje dece.

 

ne postoji pravo na zivot.prirodna prava su notorna fikcija i zlocin protiv zdrave pameti.

Prirodna prava na zhivot, slobodu i posed se temelje na razumu i logici (aksiom neagresije, princip pravde) i ne mogu se oboriti argumentima. jedina dva kritichara pojma prava u svetu politichke filozofije su bili bentam- koji je prichao da prava nisu prirodna, nego uspostavljena, ali je opet branio njihovo uspostavljanje; i burke koji je takodje pravio istu poentu da prava nisu prirodna nego legalna, a bio je protiv njih zato shto je bio anti-racionalista. u svojoj sushtini prava uopshte ni ne moraju da se postave kao prirodna da bi bila validna, josh ruso je pisao o principu pravde olichenom u "opshtoj volji", shto implicira uspostavljanje prava na zhivot, slobodu i posed.

Edited by рогозуб
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ne shvataš da je čovek virus i da nikada neće biti svestan, ekološki niti na bilo koji drugi način.

mnogo shta se promenilo kroz istoriju. danas imamo chitava drushtva gde ne postoji robovlasnishtvo, drushtva koja su skoro u potpunosti pismena, ukljuchujucji zhene, koje mogu da budu i na pozicijama autoriteta- to su sve nekad bile nezamislive stvari.. radije ne bih da budem defetista. ako ja mogu da budem etichki, egzistencijalno, klasno i ekoloshni svestan, mogu i drugi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...