Jump to content

Vaš najveći blam


Wise Owl

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Ova tema i dalje stoji?

Otvorena za zloupotrebu?

Pa dobro... :twisted:

 

Otidjoh danas da pazarim neke majicice i izmedju ostalog mi je covek pokazao i Marduk - Fuck Me Jesus, na kojoj bese i odgovarajuca slicica: http://img169.imageshack.us/img169/3559/fuckmecb2.jpg

Koliko god volela da slusam, na samu pomisao da to i obucem me bilo blaaaam :redface:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

 

 

 

OvAko.....Dosao pop da sveti vodicu, a ja sedela na krevetu u gacama a majicu skroz podvrnula poshto je bilo vruce za medalju i sad on pokucao i ja potrchim ka sobi a ulazna vrata su odma do sobe i pop uleti i ja pravo ispred njega i pochnem da se dernjam ,a baba neshto mesila u kuhinji i izashla sa oklagijom i brashnom u ruci i pochela da mase s onom motkom i povrh svega toga iskace iz sobe keva sa metlom u ruci a na kosi pauchina i neko trunje ...Strasno.... :redface: Mislila sam da pop vise nikada nece doci al eto njega posle nekoliko meseci ...doso covek zalego na krevet odspavao malo i otisho kuci...

Share this post


Link to post
Share on other sites

o majku mu..

 

mali uvod, radi se o dvoje ludaka, inace su oboji perverznjaci teski.. po kuci drze dvd-ve tipa Ultimate Kinks, travestit porno akcije i sl. i imaju punu kucu nekih elektricnih sprava, dildo na struju, kostimi i cuda.. za Novu Godinu smo im radili Austin Powers party.. sve sami perverznjaci dosli.. :)

juce, na poslu.. kao pomazem liku da spustimo lezaljke i stolice sa sprata u dvoriste, kao - pravi se mali party na bazenu.. i ja kreten, idem prva, nosim podmetace za stolice - kad na metar od mene, njegova zena se sunca, gola golcijata.. samo cvike ima :) ja u shoku, ne sto sam joj vidjela picku, nego zato sto oni to tako nonsalantno shvataju..

ocekujem da me sljedeci put pozovu pod tus s njima ili tako nesto :)

 

 

 

 

druga blamaza, konkretno moja,

najjaca od svih do sada, cudilo me da me nisu deportovali.. :ph34r:

uglavnom, prica krece tako sto imam novu musteriju, koja kao treba da ide na odmor, i trebalo bi neko da dodje u cetvrtak, 9 avgusta da provjeri kucu, da vidi jesu li kerovi skapali i sl. zove ona mene tako 15 puta da mi kaze, te ajde u cetvrtak te nemoj u cetvrtak.. dala mi kljuc i sve, ali kao da se ne zezam ja sa sifrom za alarm, doci ce komsinica da ga iskljuci.. i posljednji, 15 poziv bio je u fazonu - dodji OVAJ cetvrtak (sto je na mom kalendaru, 2 avgust), alarm ce biti iskljucen i tako dalje..

to jutro, ustajanje je bilo u 6 ujutro.. cijelu noc nisam oka sklopila od nekih pticurina sto mi kreste pod prozorom.. promasim ulaz u wc i raspalim se glavom u zid.. oko mi se skoro zatvorilo, koliko je bilo nateklo.. putovah do te kuce tamo jedno 45 minuta.. crnjak, izadjem par blokova prije greskom i zavrsim tako sto sam jos oko 40 minuta pjesacila.. ajde, taman rek`o da se malo razbudim..

dolazim do kuce, otkljucavam vrata... i odjednom panika - alarm jebe keve koliko je glasan.. toliko je to krenulo da zavija, da je bilo NEMOGUCE da se ostane u kuci.. izadjem ispred, ne znam sta da radim..

kerovi u garazi izludise jadni, laju, skice.. ono govno ne prestaje da zavija.. znaci, sve kosmije izasle ispred svojih milionserskih savrsenih kuca, prepali se jadni za svoje savrsene zivote.. zovem ja ovu Keren, vlasnicu kuce, ne javlja mi se na telefon.. u to dolazi komsinica da mi kaze kako je zvala tu alarm kompaniju i oni su joj rekli da je policija vec na putu.. :huh: do jaja rek`o, sad ce da me stav u `aps. nista, sacekam ja tu ispred, objasnim debilima komsijama da nisam provalnik.. ali ono govno NE PRESTAJE da svira.. meni vec glava ko bubanj.. u to mi se izgubi servis na telefonu, ne mogu vise nikoga da zovem.. dolazi ni manje ni vise nego zamjenik serifa.. konjica stize, glasnija od alarma.. ja se vec spremila da zalijezem na travnjak.. izlazi pajkan s rukom na pistolju, tu krene neko vikanje, posto on mene nesto pita, ja njega ne cujem od alarma, onda on misli da ja necu da saradjujem s njim jel`te.. momenti prolaze ko sati, vec se vidim u avionu za Beograd :) nekako se objasnim s pajkanom ali on naravno sumnjicav. u to meni zvoni telefon - i cujem ovu Keren kako mi govori sifru da ugasim jebeno govno od alarma.. ulazim u kucu - gasim govno, i pored table sa brojevima vidim zakacen veliki papir na kome pise - Tanja is coming on August 9, don`t forget to set the alarm off.....

o majko mila.. jos je ja zovem i ona meni kao - oh, pa ja se zbunila.... :violent:

serif krece s pitanjima, i krece polako kroz pricu da mi vjeruje.. jos mi ponudi voznju nazad do kuce, sto odbih.. (do kuce pa u dzejl, jel? :) )..

za kraj, na povratku kuci, slomim cvike kojim sam pokrivala sljivu s oka od tog jutra..

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

brate, ta kuca je ukleta, ozbiljno se razmisljam da je otpisem s liste.. (donosi mi 230 dolara mjesecno, pa mi zao za sada :) )

 

danas sam tamo bila, i bezveze razvrstavam pristiglu postu - kad kuca neka zena na vrata.. i pita me da nisam ja slucajno izgubila dva kera.. vlasnica kuce ima 3 ista (skotski ovcari, a la Lesi).. virnem u garazu, ono samo JEDAN.

znaci, zena ih nasla dva bloka ispod, kako jure po ulici i igrom slucaja zna iz koje su kuce.. i dovela ih.. kako su pobjegli, Boga pitaj..

jedan kosta oko 3000 dolara, tako da me sve presjeklo danas. sljedeci put ocekujem da mi krov padne na glavu ili tako nesto.. :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

baš i nemam takvih momenata. možda zato jer se ne mogu sjetiti čega bi me to trebalo biti sram......čak ni tuđa sablazan mojim sramotnim činom me više ne uspijeva pokolebati.

u redu, bit će me sram ako ne odsviram svoj diplomski u septembru, bit će me sram debelo :redface:

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 meseci ne mogu da se ulogujem na ovaj forum jel mislim da treba da kucam "fish you were here"

 

i popizdeo sam jel ne mogu da se ulogujem i na kraju sam pisao adnimu koji mi je rekao da trebam kucati "hector ) kao user name a ne FIsh you were here jel mi je to sam zvanicno neki kurac ili sta god kako bilo da bilo kretencina

Share this post


Link to post
Share on other sites

jedan od najvecih blamova...profesorka engleskog vec nekoliko minuta pokushava da se seti ime najveceg planinskog masiva u engleskoj..."nemogu da se setim ,stao mi mozak,pochinje slovom P...najgore od toga je shto je i meni na vrh jezuka...poche ona " p,p,pe,pe..i onda odjednom ja ko iz topa ..."pennis?" BRUKA :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

5 meseci ne mogu da se ulogujem na ovaj forum jel mislim da treba da kucam "fish you were here"

 

i popizdeo sam jel ne mogu da se ulogujem i na kraju sam pisao adnimu koji mi je rekao da trebam kucati "hector ) kao user name a ne FIsh you were here jel mi je to sam zvanicno neki kurac ili sta god kako bilo da bilo kretencina

 

:rockdevil:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...