Jump to content

Sepultura


aleksej

  

59 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Trebali su da se raspadnu nakon prvog demo snimka.

Inače, Max na ovom snimku nosi Mayhem prišivač na leđima, a oni ih u Slayer fanzinu 1990/1991 pljuvali kako su se prodali, u vreme Morbid Visions bili dobri, posle propali.

Max na gornjem snimku uglavnom otaljava pevanje i sviranje, isto kao i u Soulfly, tu i tamo se prene i malo živne, ali uglavnom je "ne smem da se zamaram" mode. Igor se baš poporavio, lepo je čuti ga, ali nije lepo videti da ova dvojica koji su najspremniji od svih ne mogu da se slikaju na kraju sa famoznom braćom. Zanimljivo da su odsvirali maltene ceo Beaneath the Remains, samo Hungry nisu pipnuli.

Sepultura je započela evropsku turneju, bože zdravlja za manje od mesec dana su kod nas.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Jako lepo je sinoć bilo na glavnoj bini!!! 🙂

Downstroy su bili prigodnoodabrana predgrupa, sa finim nastupom, nekih 40 minuta. Više su mi se dopali nego Overdrive pre Partibrejkersa na Tašu. Sepultura je umesto u pola 9, počela u pola 10, taman da se mejn napuni. Počeli su pred nekih 5.000 ljudi, jebem li ga pred koliko su završili. Koliko smo čuli malo su se gubili dok su pronašli mesto dešavanja, ali ne verujem da je to uzrokovalo ovo pomeranje od sat vremena, pošto se rodiji nisu nešto žurili sa nameštanjem. Gorko-slatka godina za Sepulturu, Green je lomio nogu, Eloy takođe, Kisseru je umrla žena, a sa druge strane i američka i evropska turneja im dobro prolaze. Jean Patton je solidno skinuo Kissera, a čak i liče pomalo, no ostaje žal što nije bio Andreas, onda bi koncert dobio najveću ocenu. Cenim da je bilo još ljudi sa foruma, pa će i oni izneti utiske, ali ukratko... sve tri stvari sa Quadre su zvučale vrlo dobro, Kairos, a naročito Convicted in Life očekivano dobro. Konačno sam čuo uživo Choke, Slave New World, te Cut Throat. Nedostajala je Inner Self, a Beneath The Remains verovatno nikada neću ni čuti uživo. Uglavnom, vrlo prijatno veče 🙂

  • Upvote 4

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvala na lepim komentarima, svirali smo malo jače od pola sata. Nama se fino namestilo jer je Sepultura kasnila pa je stage manager rekao da se ništa ne krati samo da će se sve pomeriti za cirka 15-20-30 minuta, ali je na kraju bilo i više. Opet kažem, nama je to lepo upalo iako su nam upalili stream u 19:45 🙂 Imali su problem neki na granici, nakon toga je menadžer insistirao da se ide sigurnim (auto) putevima iako su mogli doći brže (prvo su krenuli alternativnim ali su bili i neki radovi kod Rume). Valjda je bio nervozan. Nameštanje je išlo polako, bez žurbe 🙂

Elem, svi su bili raspoloženi za druženje, fotkanje, potpisivanje diskova, osim Juniora. Mislim, na kraju je i on sve ispoštovao ali je realno kao neki grampy dekica i baš deluje da ga sve mrzi i da ga sve smara, takva mu je i faca. Ono, kao da nema života u njemu. Koncert bio top, mašina su i to je to. Jean je baš lik, pričali smo s njim, mlađi je od nas 🙂 Kaže da mu je popularan bend u Brazilu, da podjednako voli i staru Sepulturu, novu, svirali su i sa Soulfly. Nikad nije bio u Evropi i vrlo je srećan što može da putuje i uskoči. Frapirao se kada sam mu objasnio koliki je zapravo Exit i da se nalazimo na tvrđavi. Išli su u toi-toi dok im nismo pokazali da postoje tuševi i redovni toaleti, hahahah. 

Edited by Chicken Little 420
  • Like 1
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

3 hours ago, Toki89 said:

Svaki put kad udjem na Soulfly/Sepultura temu dobijem neodoljivu zelju da se istusiram i operem kosu.

I onda odeš na neki koncert da doprineseš otužnom mixu miomirisa regeneratora.

Jbt treba izmisliti muški (muževni) regenerator, zaštitno lice proizvoda - Russell Brand... Prodaja tog proizvoda bi se koristila kao merilo koliko je metal živ ili mrtav.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...