Jump to content

Najbolji thrash pevači


Jabba the Hutt

Recommended Posts

satanica?
Коментар бејаше намењен за Behemoth тему али сам отворио више прозора одједном и грешком га направио овде. Кад сам већ ту да кажем да ми је омиљени thrash певач Tom Angelripper. Можда нема толико гласовних могућности и вааријација као многи али му је глас упечатљив, посебно на каснијим албумима.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кад год чујем "FREE FIRE ZONE WITH MY M-16 MERCY CHILLED TO THE FREEZING POINT TO THE WAR!" најежим се. Petrozza ми није довољно занимљив, чак ми је и Schmier бољи од њега. Kreator као бенд ми је прецењен скроз.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pop metal?

 

Pa nadam se da si čuo poslednji Megadeth album.

Po meni Mustaine je prosečan vokal, zna pomalo da zavija ki da plače...ali je nesumnjivo prvoklasni tekstopisac & gitarista!

 

I da, Chuck Billy je za Tomicu Arayu tatko na pevanje.

Edited by Неша Мастејн Сатријани Ух!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stvar je jasna - najbolji thrash pevači su oni koji manje pevaju u thrash, a više u heavy i power fazonu. Recimo, pokojni pevač Metal Church imao je glas koji dosta podseća na Halforda. Onda - Matt Barlow (pošto ja i Iced Earth računam u thrash), pa Dave Mustaine, pojedini pevači Annihilator-a, onaj iz Agent Steel-a takođe...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa samo je jedan album imao vise pop muzike nego metala, i zato nemoj da trabunjas bzvz kad nemas pojma... :evotigana:

 

Joj covece imas 16 godinica(tako sam nesto pretpostavio i zato pogledao), i razumljivo je za te godine da sve najbolje znas i da ja trabunjam i nemam pojma, necemo se raspravljati, samo lagano, moras jos mnogo mnogo mnogo thrash i metal albuma da preslusas da upotrebljavas takve reci, necu ti zameriti, imas vremena, a na dobrom si putu.

 

@kolega Lemmy: Opusteno kolega, ne uzbudjavaj se, to su dva velikana i reci za bilo koga onako nesto je blasfemija, slazem se, zato mi vorsipujemo Araju, ne uporedjujemo ga ni sa kim i bole nas kita za druge!

 

@Gojko: Leif roka! :rockdevil:

Edited by Rizzen

Share this post


Link to post
Share on other sites

Naravno da se necemo raspravljati, samo hocu da kazem da sam uvredjen, a pretpostatavljam i mnogi drugi fanovi, time sto si rekao da je Megadeth pop-metal bend, i to bez ironije... Po meni to je potpuno bezveze, jer opet, u pitanju je samo jedan, Risk, album koji se moze okarakterisati na taj nacin. Ne mozes na osnovu jednog izdanja govoriti da je bend ovog ili onog zanra. Pa postoji jos 10 albuma, koji su mnogo drugaciji od tog jednog... Zato, molim te, nemoj vise upotrebljavati rec pop u vezi sa Megadeth-om...

Edited by milos180

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se zapravo potpuno slažem sa izjavom da je Megadeth pop-metal, a ne vidim zašto bi to nekoga vređalo. Svi kažu da je novi album In Flames-a gej sranje, pa ga ja opet slušam, do jaja mi je i nije mi ništa manje dobar zašto što drugi kažu da je emo, metalcore i šta ti ja znam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Offtopic:Risk jeste bio u vecoj meri pop,dok su prva 4 100% thrash.Za ostale se malo preplicu zhanrovi(na nekim pesmama mozhda chak i ima malo popa) ali u sushtini ne bih ih nazivao pop metalom.

 

Ontopic:Mustaine ima ok glas mada i nije neki pevach.Meni je mozhda najbolji Joey Belladona.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...