Jump to content

Warlord


Divlji Tigar

Recommended Posts

Nabavio sam i ja sad Book I i meni je ovo baš bez veze - playback celog albuma. Dobro, lepo je što se može videti kako je Warlord izgledao tada, mada sam očekivao sam da ću videti neku svirku uživo. Međutim, posle sam pročitao da oni nikad nisu svirali uživo, pre ovog reunion-a. Intervjui izgledaju vrlo smešno, pokušavaju da izgledaju ozbiljno, a sve je vrlo cheesy.

 

Uzeo sam ponovo da slušam Rising Out of the Ashes i sad mi se čini da Zonder uopšte ne svira ovde i da su bubnjevi programirani, ili možda lupa po onim drum pads. Ali bilo kako da je zvuči sterilno i kao da je zalepljeno. Ako su programirani, zašto se onda Zonder i priključivao, kad svu muziku i tekstove piše Tsaris. A, Cans i ne bi tako loš izbor da mi njegov glas već nije poznat iz rada sa jednim meni ne tako simpatičnim bendom. I naravno da je And the Cannons... mnogo bolji od Rising Out...

 

Nabavio sam i dva Lordian Guard-a, ali ih nisam slušao, samo sam pustio da čujem kako zvuči i elektronski bubnjevi su totalno smešni da me to odmah odvraća od slušanja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разумем те, али си упао усред групе будала (овде пре свега мислим на Генерала Непобедовог и себе) који су тотални олд скул фанатици.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Nabavio sam Rising Out of the Ashes. Zanimljivih stvari ima, malčice smara što je većina pesama preko 6 minuta. Teško da zvuče bolje od ijednog albuma HammerFall-a, ali nisu daleko. Možda treba još koji put da preslušam, pa da mi se više svidi.

 

Uh, dobar album. Ja sam ga nabavio u mp3 formatu jos te 2002. Tad sam ga dosta slusao ali posle... totalno mi je izasao iz vidokruga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...

nedavno sam nabavio And The Cannons Of Destruction Have Begun... Neverovatno dobar album! Znao sam pre samo za Child of the Damned preko hammerfall-a ali nisam nasao tad album, a dugo nisam trazio i naleteo pre par dana... ovaj noviji album jos nisam preslusao...

 

zna li neko mozda gde ima da se skine njihov DVD, Book!? Nasao sam torrent ali nema seed izgleda... :/

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 years later...
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...