Jump to content

Blut aus Nord


kuruz

Recommended Posts

U pičku materinu, promaklo mi Handmade Birds reizdanje MoRT-a na vinilu. Nisam imao pojma da ga reizdaju. Bitno da Blabbermouth ima milion vesti dnevno o tome da li je Vince Neil prdnuo i šta je Bret Michaels rekao Nikki Sixx-u.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sect(s) mi na prvo slushanje nije bash najbolje legao, ali mi je drago shto sam ga preslushao ponovo jer mi je muzika tek tada otkrila sve svoje chari. Album je zaista genijalan...i za mene, nekako predstavlja skup njihovih najboljih elemenata stila koji su pokrenuli od 2003. godine (okruzen TWWTG atmosferom ponajvishe, samo shto je nekako sve prostranije i sofisticiranije). Koliko god mi je Memoria Vetusta II bila savrshena (zapravo, najdrazi album od njih), drago mi je shto nisu nastavili sa tom prichom, jer mi je taj album "liga za sebe", i zasluzuje da postoji kao unikatan entitet (mada ok, skoro svaki album je ovde entitet za sebe). U svakom sluchaju, svakako jedno od najzrelijih izdanja koje sam chuo u poslednje vreme (dobro, i to vazi za svaki album)...sada chekam nastavke priche :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

"777 - The Desanctification", the eagerly awaited second part of BLUT AUS NORD's "777" trilogy, is currently being recorded and will be released via Debemur Morti Productions this coming September.

 

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=158876&utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blabbermouth+%28Blabbermouth.net%27s+Daily+Headlines%29

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...

Baš sam juče tražio da nije curnuo album.

 

Komentar na ovo je suvišan, znamo da je do jaja. I ponovo onaj programirani ritam, kako su tu izvukli dobar zvuk na prethodnom albumu... :opusteno:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo nije bilo koji bend, složićeš se. ;) Pa, Tool, za koje znaju svi živi, ne otkrivaju šta tačno od opreme koriste, samo neke uobičajene sitnice. Sećam se da sam gledao neku reportažu sa njihovim tehničarem koji je na svako drugo pitanje odgovarao da nije siguran ili da ne zna. :haha:

 

Inače, zanimljivo mi sa ovih semplova što je vokal razgovetan.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...