Jump to content

Lacuna Coil


Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

imam tri pesme sa ovog upcoming albuma i moram priznati da nisam odushevljena :/ vishe sam ochekivala...pre svega spellbound mi je prilichno razocharenje u smislu shto je dosta komercijalna pesma, sa skroznaskroz americhkim zvukom od kog meni pochinje kosa na glavi da se dizhe... nekako imam utisak da kradu sami od sebe, sve to mi je nekako...vecj vidjeno, bojim se da upadaju u shablon i da gube na kvalitetu znachajno. mislim spot je dobar, pesma je hitichna i to je to, andrea je, chini mi se dobio vishe mesta, shto je ok, dok ne pochne on da dominira.

dalje, i'm not affraid i not enough su mi pesme koje vecj malo vishe obecjavaju, ali sam ih tek malopre skinula tako da ne mogu da dajem neko misljenje, sve u svemu ulaze u ushi jako brzo.....

chekam album, sad vishe nisam ni sigurna kako da se postavim, poshto su ove tri pesme na mene ostavile drugachiji utisak....

Share this post


Link to post
Share on other sites

bilo mi dosadno pa sam, prateci princev trag eto i ja posetio ovu temu (iako nemam sta da radim ovde posto ni ne znam sta kog je zapravo ovaj bend osim toga da ga mrzim)

i nisam pogrijesio hahaha

 

pre jedno 5 godina sam u naletu obrisao skoro sve 128 i losije mp3-jke sa svog harda a i neke 160. napravio sam listu toga sto cu da obrisem i - shift-delete.

sad sam opet, skupljajuci neka retka izdanja nakupio tih groznih mp3 ripova, ali inace ocima ne mogu da ih vidim (tj. usima cujem) odmah se najezim. zato ni ne slusam nikad muziku na myspace-u itd, nego ako me bas nesto zanima potrazim normalne mp3-jke ili iscimam ljude da mi posalju itd.

 

inace secam se nekog spota ovog benda sto je isao na viva tv prije jedno 5 godina, secam se da je pevaljka nesto sirila noge, imala je neki opasan rad nogama, to mi se dopalo. eto, da ne bude offtopic

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam kompresovao neke veće Mp3-ke da budu 128 i nisam primetio razliku. Ne bih ni kompresovao da ima razlike. A sve i da ima, krajnje je debilno da neko zbog "lošeg kvaliteta" odlaže preslušavanje albuma, koji ionako nije nešto.

 

pa, ne moze bas svako da primeti razliku. u tome je problem. :pivopije:

 

sto se tice LC, naravno da cu sacekati bolji rip, a tvoje vidjenje albuma me uopste ne interesuje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je većina Mp3-ki Maidena na 128 i nikad mi nije smetao zvuk. Imam i originale i nisam primetio da im je kvalitet nešto posebno bolji. Možda bi bio kad bih ih pustio na nekom boljem uređaju i ozvučenju, ali na kompjuteru - a pustio original, a Mp3 - isti kurac.

 

I da, primer koji je Lunar naveo nije najsrećnije izabran, jer sam ja pomenuo 128 pa naviše. Za sve što je ispod 128 se slažem da je lošiji, i to drastično lošiji kvalitet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Znate kako je zajebana kompresija mp3-ke kada je 15 kb/ps. Ceo album u 5 mb-a. :D Zvuchi ko da zvuk doalzi iz bureta koji je 100 m dalje od vas.

Ili kao zvanicno izdanje Jovana, Prorok :meshuggah:

 

O Lacuna Coil nemam neko posebno misljenje kako vreme prolazi, sve losiji i losiji, i dosadniji albumi. Prvi EP je bio jos i najbolji (Senzafine najbolja pesma) i imalo je to smisla neko vreme, ali danas je kao sve tu, ali opet uvek nedostaje nesto da bi bilo ukusno. Onaj lik je morao da leti iz benda jos posle prvog EPa, a Cristina danas realno jedini razlog zasto taj bend bih gledao uzivo, i slusao albume (bar jednom-dva puta ;)).

 

A novi, sacekace se jos bolji rip, cemu zurba, gde gori da se mora slusati iste sekunde kad se pojavi?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...