Jump to content

Vaš pedal board


Abramelin

Recommended Posts

ја бих вам свим аод срца препоручио ово:

USEDrogerm_mongoose1.jpg

ROGER MAYER MONGOOSE

 

другар из сад већ бившег бенда га има и ако бих узимао још неку геијн педалу то би било ово, дефинитивно, ако се намести ваљано ради никад боље, рецимо, даје све топлине које вам можда недостају са дс-1 а да притом и даље једе малу децу... наравно, можете и да претерате и да све оде у пич'мтрну, али кад се лепо нагоји даје никад бољи дист а да је дефиниција тона и даље ту. ко може да га уврши себи неће се зајебе.

Brate sta ce ti roze poklopac za wc solju?

Share this post


Link to post
Share on other sites

shixguitargeek2009.jpg

 

Ovo mi je trenutno sema. Samo da zavrsim sa prikupljanjem delova za jednu lampasku drive pedalu, i cim sve to sklopim ove zute pedale sklanjam na stranu. Tj. OD3 vec prodajem.

I jos da se kupi neki ozbiljan reverb u reku i to je to ;-)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Upravo se vratih sa radnog zadatka. Svirao sam nekoliko svirki u uslovno rečeno blues fazonu (blues/rock, plus ja to još i pored toga sviram u malko agresivnijem fazonu). Svirao sam par godina još ranije u tom bendu, no tada sam imao druge sprave. Ovog puta sam za dobijanje tog krančolikog zvuka basa sklopio jednu prilično praktičnu i jednostavnu varijantu.

 

Ceo rig je izgledao ovako:

 

dbbb_rig2009.jpg

 

Smešno je što Hartke nema nikakvu ulogu u zvuku, bio je praktično samo monitoring, sve je išlo direkt u mix preko svega dve pedale (3, ako računam i štimer), koje se mogu videti u uglu slike, ali evo ih i posebno ufotkane:

 

dbbb_pedals2009.jpg

 

Želeo sam što jednostavniji i što praktičniji setup, sa kojim me ni na granici neće drkati, i koji mogu i da postavim za 5 minuta, i na kraju završio sa tri pedale spakovane u kofer od basa, i nisam se morao ni sa ata karnetom drndati, jedva da sam i nosio nešto.

Moram priznati da sam dolazio u iskušenje da ponesem i wah i chorus, no drago mi je što nisam. Zvučalo je i ovako super, a i uspeo sam da sebi dokažem da imam još malo samokontrole kad je upotreba efekata u pitanju.

 

Cheerz! :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

kad bih morao da redukujem board, tj. da ponesem sto manje pedala na svirku... verovatno bih se odlucio za RV3, DL4 i wah... pod uslovom da imam dist iz pojacala, a ako ne, poneo bih i SD1 pa ono... pomozi boze :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 months later...

imam par gitara i par pojachala, no evo mog trenutno glavnog setupa:

 

ltd viper 2005 -> NS-2 ->send-> CS-3 -> TS-9 (ili SD-1) -> tuner ->return-> 5150 ->send-> LS-2 ->kanal 1-> BF-3 -> DD-6->return

 

ko razume, svaka chast :)

 

nekad cu flanger zameniti chorusom, samo da prodje tretman kod majstora

Share this post


Link to post
Share on other sites

koliko je polovan?

 

imas nesto iz tog ormara za prodaju?

350EUR... mada neki traze i vise..

 

haha.  Razdelio sam sve.. Metal Master, Digidelay, Reverb, GFX-5, ostavio sam sebi samo DF-7 kad me mrzi da teglim procesor na probu imam meki dist. X)

 

 

 

Bljak, procesor. :D

sta bre bljak? Pa ne mozes da sviras narodnjake sa 20 pedala, mora proc. Bodes u razglas i milina. :D

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...