Jump to content

The Devin Townsend Band


Recommended Posts

ja sam samo pola poslusao, sad cu ostalo. jeste agresivnije ali uopste nije SYL fazon. nimalo. videcu kad jos preslusam ali mi se cini da je malo previse wacky/zany postao, malo mi nedostaje kad je bio sjeban/besan/lud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja sam nesto ovako i ocekivao, nema on vise tu straignt in face agresiju i ludilo, sveopste gazenje, haos i slicno. Kao sto azal rece, ovo je vise waky neki fazon, kao Frank Zappa kad bi hteo neko krljanje da napravi, mene na to podseca nekako. Zato se vise i radujem Ghostu, jer mislim da ce mu tu biti iskreniji trip mnogo, i da taj album snima bas zbog sebe, a da je Deconstruction ipak nekako vise njegov pokusaj da izadje u susret SYL fanovima, a delimicno kao sto je i sam rekao, da pokaze apsurdnost agresije i tih stvari.

 

Ja bih najsrecniji bio kad bi snimio nesto kao Terria/Ocean Machine, ali tesko cak i da ce se u taj fazon previse vracati, vidim da je bas postao neki peace ambient guy.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je na Deconstruction ovo što pominjete da je negativno baš suprotno i ono što mi potpuno leži. Nema one furije kao SYL ili kao na Physicist-u, ili depresivnosti Terrie, ili emotivnosti Ocean Machine-a. Ovo je kao metalčina oslobođena svega toga, sa tipičnim Devi deonicama, još brža i na momente masna kol'ko treba, i prija mi neverovatno. Onako sa podsmehom se kroz tekstove osvrće na raniji period, možda je za nijansu preterao jer se to ne sviđa starim fanovima koji bi depru u njemu i dalje.

 

Od mene 100 kudos.

Share this post


Link to post
Share on other sites

nisam ni poslusao ceo do kraja, verovatno ce mi se dopasti jer volim sve sto on radi, ali ono, ljudi koji ocekuju SYL bice smoreni, uglavnom sam to komentarisao kad sam komentarisao grobov post.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Dick: Šta će ti duže od ovoga, majke ti? :D Album traje 75 minuta.

Šta ja znam, ok je album na prvo slušanje. Ima dosta dobrih momenata, ali nekako...deluje mi malo prepeglano. I mislim da ga je malo preterao sa onim simfonijskim elementima. Trebaće meni vremena za ovaj album definitivno. Ali generalno je pozitivan utisak. The mighty masturbater je definitivno jedna od boljih pesama. Ono...bukvalno ceo deconstruction upakovan u jednoj pesmi. Sve, po meni, što je hteo da kaže na albumu se nalazi u toj pesmi. Ona prva dva, tri minuta u praise the lowered su mi isto fenomenalna. Totalno ne devin fazon :). Ja sam čak pomislio u jednom trenutku da sam skinuo pogrešan album :D. Sve u svemu, fin album ali trebaće mi još vremena da ga svraim kako treba.

Edited by Radnaskela

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...