Jump to content

The Devin Townsend Band


Recommended Posts

Mrljav je Ziltoid novi ... Zvuči isto kao i sve što radi u poslednje vreme. Uopšte nije metalčuga i brutalan iz doba narkomanije i dredova kao na prvom albumu ... Previše je ovo happy. I previše horova i Anekke. Pretera ga jebote. Jel on jebe ovu Anekke kad je ovoliko gura u albume xD Dajte nam planet smashera bre.

Edited by ShinigаmY

Share this post


Link to post
Share on other sites

Stefane sta li si ti slusao da mi je znati xD Epic loud sabija ovaj novi album, po svemu, ovaj prvi cd novog albuma je bukvalno reciklaza ideja sa epicloud koje se nisu nasle na albumu. Z2 je sramezljivi pop rock mjuzikl za decu, osim price ziltoida nema nikakve veze sa prvim albumom ... Razocarao sam se posteno. Nadam se da ce sad kad se napunio love, vratiti Strapping Young Lad u akciju i da gruva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Underkuruz evo http://thepiratebay.se/torrent/11268823/_Devin_Townsend_Project_-_Ziltoid_2_mp3_320k_%282014%29

ShiningamY nzm po meni je Epicloud (prvi disk) najslabiji Devinov album još od Physicist-a. Imam neki osećaj u vezi njega, koji sam pre svega dobio kroz Devinove tvitove, da ga je izdavačka kuća bukvalno nagovorila da napravi 'komercijalni' metal album, i da je čak i njemu muka od njega. Doduše disk 2 (epiclouder) je skroz druga priča. Za Z2 objektivno ne mogu da kažem jer sam ga preslušao samo jedanput, ali mi je mnoogo zanimljiviji i zvuči mi kao da je mnogo više truda uloženo. Čekam LP da stigne pa da na gramofonu presudim :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

po cenu da budem kamenovan... :D

 

ovaj prvi disk mi je sasvim okej. simpatican naslednik terria-e i ocean machine-a koji je usput pokupio sve ono sto mi se dopadalo na projektima koje je izdavao prethodnih godina.

drugi disk verujem da vise necu ni pustati, not my cup of tea.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo za one kojima nije dosta pojavio se 3CD limited edition http://www.mediaboom.org/416472-devin-townsend-ziltoid-2-z178-2014-3cd-limited-edition.html

Za sad sam preslušao Z2, slažem se sa svima: ni prineti kecu, nigde onog ludila, nigde planet smashera, samo neki horovi i deca, blah.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Девину треба пауза. Нека се бави мало луткарством и гласовном глумом па за 2 године нека пише нове песме кад напуни батерије. Све је ово ок, али је управо то - ок. Изгледа да је ушао у рутину.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Tuga je ovaj Ziltoid2 (Dark Matters). Ovo je više Deconstruction 2, samp što se ovoga puta još na konto toga istripovao da natrpa i neku priču (stvarno me ne bi čudilo da ima već i scenario za neki film spreman) i da to uopšte ne bude smešno i da ga udavi sa istim elementima kao i sve u poslednje vreme. Jebala ga više i Aneke i horovi i ovi neki neodređeni glasovi sve u paketu.

Jedini interesantni momenat albuma je "Ziltoid Goes Home", najbliže što je za ne znam koliko godina napisao a da ličio na SYL pesmu. S tim što je i nju zasrao istim stvarima koje gore pomenuh.

 

Onaj Sky Blue samo jednom pustio, ok, ali nije delovao ništa zanimljivije nego Epicloud.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...