Jump to content

Vaš prvi javni nastup


petrucci

Recommended Posts

Pančevo, decembar 2001.

Svirao sam sa StrikeBackom kao predgrupa Enjoy Sarmi. Lik iz "obezbedjenja" je doneo neku stomakliju i toliko sam se napio, u cilju razbijanja treme, da sam se jedva popeo na binu. Pukla mi je žica u sred pesme i ruke su mi se toliko tresle da 20 min. nisam uspeo da provučem rezervnu :). Basista se nije pomerio celu svirku, posle su ga zajebavali da ima dršku od metle u dupetu :).

Sledeća svirka je bila u Kragujevcu, nedelju dana kasnije, isto sa sarmom. bina je bila napravljena og gabi i stola za stoni tenis, i bila je taman dovoljna za bubanj i mene, s tim što je činela (bila je jedna, kreš-rajd) stalno padala s onog stola na ljude ispred "bine", a basista je stojao u publici i udarao glavom basa nekog pijanog lika koji je sedeo za šankom. Pošto smo odsvirali sve što smo znali, a publika je tražil još :confused:, odsvirali smo i Exoudus, u Eyesburn verziji (to smo svirali kao gimnazijski bend pa smo zbog toga znali, nismo imali zelju da postanemo eyesburn tribute band :)), na šta je neka riba rekla da će da se kresne s celim bendom ako odsviramo još nešto od eyesburna. kasnije smo saznali od njene drugarice da je bila ozbiljna :udri:!

E, onda se Sarma raspala i to je bio kraj naše turneje :sad:.

Share this post


Link to post
Share on other sites

АКО КОЈИМ СЛУЧАЈЕМ ТРЕБА РЕЋИ, ПРЕЈАКА ТЕМА.

 

kasnije smo saznali od njene drugarice da je bila ozbiljna :udri:!

 

:pivopije::pivopije::pivopije:

 

Једина моја кандидатура за нешто у овој категорији би била кад смо у другом гимназије на часу српског мој другар Дадо и ја одрадили једну моју ствар (текст: "Дао сам ти задњег ценера из џепа; спичкала си га на два кроасана; гледам како једеш и мрвиш око себе; па шта ти мислиш, мала, да је ценер шала?..."), на шта смо зарадили спонтани аплауз разреда и задовољно завртање брка од стране професора (његових брка), а након часа ми је Шер-Пан, човјек који је већ у то вријеме пушио траву и слушао Faith No More пришао и рекао: "Па оно није било нимало лоше."

 

Ја сам пјевао, поменути другар је свирао гитару док се није опалио смијати кад је сконтао да требам рећи "спичкала", али исправих се са "спискала", и некако се скрпишмо... На жалост, у том тренутку нисмо имали аранжман за "Причу о грбавој Јелени"...

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 months later...

ali, ako je to tacno da u tvom profilu pise da si 89' to znaci da si tad imao koliko, 11 godina? :)

brate sori sto kvoutujem ovako davni post(moram da napomenem da sam svojevremeno kvoutovao postove stare dve godine,a i vise) ali moram da napomenem da je u pitanju veliki zajeb!!!!!

svirka nije bila 2001. vec 2005. tako da sam imao 15...

nemam pojma kako mi je uspelo,,,

Share this post


Link to post
Share on other sites

klub "9. mart", kragujevac ,raspad mesto...

emetica/obdukcija/acb bombs/brain damage/progression of a live

gomila overnih grajndera, metalaca i pankera

svirali smo 3 pesme: povracka, baba daj govno i obrada romane "prava si kurva za mene"

prvi porno grajnd nastup kod nas .... 26(mislim) februar 2001.

mnogo dobar osecaj kad nastupas prvi put...uzbudjenje, leptirici u stomaku... :redface:

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Moj prvi nastup 2000.godine na nekoj grupnoj svirci. Imao sam do jaja tremu a najgore me je "preseklo" kad sam se popeo na stage. Posle prve pesme trema je prosla. Zatim smo odsvirali jos dve pesme hehe.

Najjaci osecaj mi je bio na tonskoj probi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Well, prvu svirku imah 13.11.2003. u NS u Droljishtu *RIP*

Tada sam bio pevac u bendu, napio se pre svirke ko dupe, izasao na binu i vise sam pricao gluposti i pravio uvode za pesme nego sto sam pevao...ali svirka je bila predivna, masa se doduse vise smejala nego skakala, i bili smo blagi ocaj (gitarista je svirao moju gitaru, koja je provereno najgora na svetu od svih funkcionalnih instrumenata, bubnjar nenavezban, basista nadopan nije imo pojma sta treba da svira)...

Dobili smo ljude svojim sarmom :mhihi: ...

Inace, prva svirka na kojoj sam bio gitarista je bila negde 2004. ne znam tacno da li u NS ili BG, nisam se utremao na njoj...

Jedina svirka gde me je tukla trema, i gde alkohol nije pomogao, je bila Gitarijada 2006. u Ratkovu...

Nisam se skenjao od mase, vec od bine, jer sa iste nisam nista video dole u masu, a na njoj se nista nije culo osim bubnjarevih cinela...Mislim da smo dobili utesnu poslednju poziciju :mrgreen: ali masa kaze da je bilo do jaja (sto nam uglavnom redovno govore :red: )

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...