Jump to content

Sms Poruke


opeth

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Od druga:

 

"Jao smorih se ovde u citaoni,a jos pored mene sela neka sexy medicinarka sva mirisna pa jos plavusa - i to trpim umesto da joj trpam - e jebem ti prolece !"

 

 

Nikom se ne uci,zajebano prolece,nema sta... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 7 months later...

<!--quoteo(post=1889881:date=12. 3. 2009, 01:17:name=MudriPanj)--><div class='quotetop'>QUOTE (MudriPanj @ 12. 3. 2009, 01:17) <a href="index.php?act=findpost&pid=1889881"><{POST_SNAPBACK}></a></div><div class='quotemain'><!--quotec-->ne znam kako covjek moze tako da se zajebe,<!--QuoteEnd--></div><!--QuoteEEnd-->

Kako bre, ne moze? Meni se desava da kad spomenem nekoga u poruci, na kraju posaljem poruku tom nekome.

 

 

Cuj kako moze.Jednom je moj ortak pisao poruku curi,pisao joj da je zaljubljen u drugu i zato nece da bude sa njom.I ja u trenutku pisanja poruke ulazim u Masinac i pozdravljam ga.On me zove posle minut i kaze-"Vidi sta sam zamalo poslao."Kad u poruci nesto tipa-"Super si cura ali ne mogu da se smuvam sa tobom jer sam zaljubljen u Lalu". :haha:

'Ajde sto bi sebe izblamirao,to bi bila fora ali bi posle ljudi svasta pricali o meni. :lol:

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poruka od ortaka:

 

"Jesi li kući si da te zovem te?"

 

Mrtav pijan, naravno.

 

A najveći zajeb' koji mi se desio što se pogrešnog slanja tiče je kada sam poslao devojci poruku koju je trebalo da pošaljem baš ovom istom drugaru:

 

"Puši ga, pandur! Evo ti je ona mala Gordžina, sedi za stolom pored nas, ima sise da nas nadoji svu četvoricu odjednom, a ti leži kući s toplomerom u bulji, jebala te ta temperatura"

 

Ortak bio bolestan, ležao kući i pitao me je šta ima u gradu. Jedva sam živu glavu posle izvukao kod cure, pošto mi je na brzom biranju ona uvek prva. Od tada dvaput razmislim pre nego što pustim sms :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

IMAO sam zajebanu curu, sad je bivša. I ja takođe mislim da nisam ništa strašno rekao, k'o da one ne gledaju dobre frajere okolo, al' 'ajde...ona je inače bila ljubomorna malo više nego što je podnošljivo i-eto problema :udri:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo važi samo za mts pretplatnike. Inače, podrazumeva se da taj neko ima pristup tvom mobilnom telefonu (ne nosiš ga sa sobom kad se tuširaš).

Dakle, procedura je sledeća:

Ako koristi MTS, sa tog telefona pošalji poruku "PRIJAVA" na broj 7779. Dobićeš odgovor. Sve pobriši. Onda na isti broj pošalješ COPY#tvoja mail adresa. Opet sve pobrišeš. Sledećih mesec dana, sve poruke koje pošalje ili primi ćeš dobiti na tvoj mail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...