Jump to content

Blaze Bayley


Divlji Tigar

Recommended Posts

Ako mislis na novi, savetujem zaobilazenje. Ako mislis na stare radove, "Live Fast, Die Fast" i "Kathy Wilson" EP su obavezna lektira.

 

A ovaj cover je novi Blaze-ov lowpoint karijere. Definitivno vise necu ni da kukam ni da se nerviram oko debila, ako me zajebe pa slucajno opet radi nesto sa Wray i Slater-om mozda mi i privuce paznju, a ne sa nekim englesko-italijansko-kolumbijskim anonimuskim kombinacijama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Još otkad je došao u Maidene ne varim glas ovoga čoveka. Kao što sam nekoliko puta i rekao, solo albumi posle Maidena mi se žanrovski i svirački sviđaju, ali njegov glas nikako. Tako je i s ovim albumom. Uzeh sad malo da slušam, jer mi je večeras leglo sve novo što sam skinuo, al je utisak kao i pre. Super svirka, samo da peva neko drugi. Nisam znao da je Dimebag bio toliko uticajan na Blazea da mu posveti pesmu.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ne volim da komentarisem posle prvog slusanja ali...idemo :)

 

deluje kao da je pukao covek...neke pesme i neke vokalne deonice su smesne. Dopada mi se jedna pesma, balada ali i to cudno zvuci...ima mnogo delova koji jesu ili zvuce van tonaliteta...zao mi je.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvi utisak je da je ovaj album dosta slabiji od prethodnika. Poslusao sam par puta i obrisao dok ne naidjem na kvalitetniji rip.

 

Izgleda da je prethodna ekipa muzicara imala prilicno veliki uticaj na pisanje muzike, jer mi je ovo sada bez njih dosta slabije.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slusham album i The Black Country mi je nekako blazeovska. :)Sad sam se podsetio kako Blaze ima mocan glas. :rockdevil: Chovek ne folira, vidi se da voli to shto radi, i otici cu na njegov koncert kad god mogu. Mada mi nije jasno shto je rasturio prethodnu postavu, jer je bash bila dobra.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Meni je i ovo dobar album, doduše najmanje dobar od svih solo albuma. Mada, realno, čovek iza sebe ima pet dobrih solo albuma, od kojih su poslednja dva moji favoriti, može mu se da izbaci jedan album koji je za nijansu na nižem nivou.

 

Pesme koje su mi se najviše dopale su Dimebag, The Rainbow fades to black, The Black country i Fate. Drugu polovinu albuma ponovo odlikuju pesme sa ličnim tekstovima, koji su solidni kao i uvek, ali pesmama fali nešto muzički. Iako svaka ima neke cool deonice, u celini me nisu toliko oduvale. Still good, though.

 

Ocena koju ja dajem albumu je 8.5/10, pa ko hoće može da viče "blasfemija", ali eto, stvar ukusa. :da:

 

''Darkness can't hold you, darkness can't kill you, if you don't allow this darkness to exist.''

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Ух, баш ми је слаб албум. Никако ми није легао. Истина, послушао сам једном, видећемо шта ће бити после другог, трећег пута. И мислим да му ни мало не требају песме попут One More Step и Begining. Није то за његов глас.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...