VEPAR Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda. Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci.
RNA Raduckaju nesto vec vise od godinu dana, sviraju koncerte i tako to. Bio sma na povratnickoj svirci prosle godine u Holideju.
RNA Sto bi bilo frka? I ja isto, makar da mogu da ih pljujem, ali se nadam da mogu napraviti nesto dobro. Sem toga, 5 godina proslo od "Ventilatora", a oni nisu izdali album. Prekrsili su sveto pravilo "Album na svakih 5 godina"!
Saša_Grbić LoodeeKooD wrote: и капирам да ти уопште није фрка да то признаш - тамбс ап! Ne znam što bi mi bila frka da priznam. Ako naprave nešto dobro poput ranijih radova, pohvalićemo ih i slušati, u suprotnom zna se, drvlje i kamenje po njima.
RNA Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu".
Petar_the_Great RNA wrote: Sve je lepo covek rekao. Ja i dalje veoma volim njihove stare radove, pa i "Ventilator"... koji mi je kurac, "Vrelinu". Sta fali, stari radovi su keva, ako tako nastave bice cool!!! Tako je!!!!!!!!!!!! Podrska u full-u
The_Trooper VEPAR wrote: Evo poruke koju sam dobio od nekog iz benda, preko myspace prezentacije mog benda. Pozdrav od Osvajaca iz Kanade.Snimamo nesto na engleskom a na nasem jez planiramo samo moramo da se dogovorimo sami sa sobom.Cipi peva i opasnoj je formi.Kad ga cuju stranci niko ne veruje da je iz Srbije.Ali mi im objasnimo.Hvala na podrsci. hehe cipi pevao u kgu za pocetak skolske godine, pa je falsirao samo tako... toliko o opasnoj formi
negative_creep Naravno. Sinoc, 5 pesama: S kim cekas dan, Dusa kad izneveri, Pronadji me, cini mi se da je bila Zla noc, i za kraj Maska.