Jump to content

The Gathering


azal

Recommended Posts

Па, за поверовати је да бенд нема да понуди нешто ново као што је радио до сада и жена иде да ради оно што воли а не оно што мора и оно са чиме више није задовољна.

Ценим то, имам трип да је сада још више готивим.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na trenutak sam se poradovala što Anneke ima da ponudi nešto novo ali sada, kada su se utisci slegli... ipak mi je neizmerno žao! Čak sam u jednom trenutku, preslušavajući stare radove bila spremna da priznam da je Nighttime birds jednako dobar kao i If Then Else. I dalje ne mogu da verujem... :frown:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest dArK_LiZarD

Neki ljudi beskompromisno gledaju na muziku,na umetnost uopste.Umetnost je dovoljno apstraktna oblast a samim tim uvek tezi ka novinama,novim usmerenjima,idejama...Biti metalac je sasvim normalna stvar ali sustina nije nipodastavati nechiji rad,kritikovati inovacije koje grupa 'The Gathering' svakim novim albumom nudi.Slichno se dogodilo i sa meni omiljenom bendom 'Anathema' chija muzika gotovo fascinira,u sebi sadrzhi svakojake elemente shto samo govori i nivou svesti i kreativnosti i muzichkog obrazovaja.Istrajati na polju muzike zahteva konsantnu progresiju,kako produkcijsku,tako aranzersku,tekstualnu itd...The Gathering zasluzhuju sve pohvale za dosadasnji rad i neverovatne rezultate.Zato je besmisleno polemisati da li je ovaj ili onaj njihov album metalskiji od drugog.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 5 months later...

Lep je album mnogo... Opustajuci, prijatan... U stvari, ono sto je uvek i bilo prijatno to je njen glas, ne moze da ne valja, sve i da odluci punk da peva...

 

Mada, nije mi jasno cemu odlazak iz benda, kad je ovaj album u neku ruku logican nastavak Home albuma, to je ta prica... Jebiga, sad da cemo Agua de Annique gledati na binama kod nas, cisto sumnjam, kad se ni The Gathering niko nikad nije setio da dovede... Ja ih gledao na Szigetu i na semi acoustic turneji posle toga, i suze su tekle na sve strane :da:

 

Za fanove otvorenijeg uma, obavezno proverite novi Ayreon album, Anneke peva izmedju ostalih, i naravno, ubedljiva je kao i uvek, predivni su delovi koje je otpevala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma dobro, ali realno, sta si mogla ocekivati da Anneke peva danas, kad je vec postala i majka, a odavno nije u svetu metala, kao ni sam The Gathering, bar sto se zvuka tice (a i privatno ne slusaju metal, imao sam priliku pricati sa njima).

 

Black metal?

 

Mozda su tu postojali neki drugi problemi, nevezano za to koliko je kome odgovarala muzika koju su kao bend radili...

Share this post


Link to post
Share on other sites

LoL, nisam ja očekivala metal, metal je samo deo lepeze različitih muzičkih pravaca koje volim.

Nisam rekla da je album LOŠ, ali da nije ništa novo nije (i čini mi se da se oboje slažemo).

 

Niti sam rekla da ga neću još koji put preslušati, što ti i samo kaže da ne mislim da je đubre, ali da mi ne iskače iz njenog opusa i to je to.

Edited by Azizam

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...