Jump to content

Strip


WHISPER_EVE

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Beogradski sastav STRIP održaće koncert 17. decembra u Pogonu Doma omladine - početak u 22:00...

Na koncertu, grupa će predstaviti svog novog člana Jovanu Repović, koja će sa već poznatim Strip vokalom Marijanom Olbinom pratiti tvrdi gitarski rif kombinovan karakterističnim zvukom hemonda po kojem je grupa takodđ poznata. Na ovom novogodišnjem koncertu sviraće poznate hitove sa prvog i drugog albuma: “Lov na Veštice”, “Psihomehaničar“, “Štiklom u Čelo”, “Razvali zid” …; a premijerno će izvesti i nekoliko pesama sa novog trećeg albuma, koji je u pripremi i biće prezentovan publici početkom sledeće godine.

Na prošlogodišnjem koncertu u Domu omladine gostovali su Ivana Negativ i Ana Stanić, dok će ovogodišnji učesnici ostati iznenadjenje do samog početka koncerta.

STRIP će u novogodišnjoj atmosferi predstaviti svojim fanovima jedinstveni dvočasovni audio vizuelni spektakl. Cena ulaznice biće 500 dinara, a karte se mogu kupiti na blagajni Doma omladine i prodajnim mestima Eventim-a.

Specijalno za Facebook prijatelje, po ceni jedne regularne karte prijatelji Stripa će moći da dobiju dve karte.

Grupa STRIP na muzičkoj sceni Srbije postoji od 2005. godine kada su objavili svoj prvi muzički album "STRIP". U junu 2008 izdaju drugi album pod nazivom "Psihomehaničar", a krajem 2009 godine priredjuju prvi veliki samostalni koncert u beogradskom Domu omladine. Od svog nastanka održali su brojne svirke u Beogradu, Novom Sadu, Vrnjackoj banji, EXIT-u 2005 & 2008, Jelen festivalu 2008, Beer Festu 2009...

Bend čine: volkal Marijana Olbina, vokal Jovana Repović, basista Milen Zlatanović – Zmo, gitarista Nikola Radaković – Džoni, bubnjar Dario Janošević, klavijaturista, producent i aranžer Milan Prokop, Boris Topalović kompozitor, aranžer, tekstopisac, scenarista i režiser spotova, Petar Jovović – animacija i scenografija.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
  • 7 months later...
Sastav Strip iz Beograda objavio je novi singl “Duel” od danas dostupan za free download sa TMM magazina, za koji su snimili i zanimljiv spot, a kojim najavljuju svoj treći studijski album.

 

Kao što su i navikli publiku do sada, grupa Strip i za novi singl ima veoma interesantan spot čiju režiju i scenario potpisuje Boris Topalović koji je takođe autor muzike i teksta pesme “Duel”, prvobitno naslovljene “Anakonda“.

 

“Novim singlom i spotom najavljujemo novi album, po našem mišljenju, zrelu fazu Stripa. Čini se da smo se do sada tražili i da smo se konacno pronašli”, kaže za TMM magazina Marijana Olbina, pevačica Stripa kojoj je u spotu pripala uloga žene vukodlaka, otkivajući i detalje o realizaciji video spota – “Snimljen još u julu i na njemu se jako dugo radilo, što snimanje, što animacija i montaža. Međutim, nije nam bilo teško! Nova ekipa Stripa je toliko prepuna pozitivne energije, da nam je to snimanje koje je trajalo više od 24 časa bez odmora i prekida delovalo kao najbolja žurka. Super smo se proveli i apsolutno skapirali, što je veoma bitno za dalje muzičko stvaranje.“

 

Od pevačice Stripa saznali smo da su pesme za treći album gotove i da uskoro kreće snimanje.

 

“Očekujte neočekivana gostovanja i naravno, dobre pesme!“, poručuje Marijana.

 

http://www.youtube.com/watch?v=Bucs4GZHVv4

 

Strip Duel singl @ TMM

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...