Jump to content

Marilyn Manson


Recommended Posts

Jel znate da Manson ima novu devojku? :)

 

1795334278.jpg

Evan Rachel Wood

 

Ona je glumica i ima svega 19 godina!!! Manson se bacio na pedofiliju (realno, bilo je samo pitanje vremena).

 

Inace updateovan je zvanicni web site! Gledam tour dates i nema nas (naravno). Mogli bi da se ufuramo eventualno izmedju 2. i 6. jula, mada ne verujem da ce da bude nesto od toga.

 

I jos nesto:

http://www.vampirefreaks.com/marilynmanson

 

@Pony

Yumetal pravilnik kaze:

3.1) Iako nema mnogo zabrana po pitanju sadržaja avatara, trudite se da ne stavljate namerno avatare koji nekog mogu da isprovociraju ili su generalno neukusni. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poslusah i ja pesmu.

Evo ovako.

Prvi utisak je da je bio dosta inspirisan pesmom Afterhours od Sistersa. Ko to ne provali stvarno svaka mu cast. Nemojte pogresno da me shvatite, ne kazem ja da je on nesto maznuo. Ali je u odredjenim delovima pesme jurio tu atmosferu. Pogotovo gitare u onom prvom delu, plus reci "xx am in the morning" ili kako vec. U Afterhours ima jako slican stih, plus gitare idu sve vreme sa tako nekom slabom distorzijum razlazuci akord.

 

Sve zajedno, nije loshe, ali ipak nije vredno pomena pored recimo Rock is Dead, I Don't Like The Drugs, Sweet Dreams i slicnih pesama.

 

P.S.

Dita Von Tease je ipak zakon. :)

Edited by Brace

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iz današnjeg Kurira:

 

SOTONA U SRBIJI?

Velike su šanse da kontroverzni muzičar Merilin Menson, za pola sveta đavo lično, početkom leta dođe da "pokori" i nas

 

Slavni i blago rečeno kontroverzni muzičar Merilin Menson dolazi ovog leta u Srbiju! Kako Kurir nezvanično saznaje, pevač kome se pola sveta klanja, dok ga druga polovina naziva đavolom lično, nastupiće početkom leta u Beogradu, a možda čak i na ovogodišnjem Egzitu u Novom Sadu!

 

- Za dolazak Mensona u Srbiju jedan od glavnih "krivaca" je njegova bivša devojka, Plejbojeva zečica i striptizeta Dita fon Tiz, koja je 2005. godine boravila u Beogradu kao specijalan gost Sajma erotike.

Ona mu je, dok su se voleli, u više navrata pričala kako joj je kod nas bilo veoma lepo, a kada uz njeno mišljenje dodamo veoma dobru ponudu ovdašnjeg organizatora, nije čudo što je Menson konačno prihvatio da naša zemlja bude njegova najnovija destinacija za "pokoravanje" - priča izvor Kurira blizak srpskim koncertnim organizatorima.

 

Prema njegovim rečima, u igri su tri datuma za nastup Merilina Mensona - 21. jun, 2. jul i 13. jul, jer objektivno još nije moguće tačno utvrditi kada bi mogao da zasvira.

- Realno je za očekivati da on dođe 2. jula s obzirom na to da je dan ranije u Bukureštu, dok je 21. jun iz više razloga komplikovan. Posebno što 20. juna nastupa u Ljubljani, a dva dana kasnije u Nemačkoj, te bi mu malo odmora dobro došlo, a i te večeri bi imao veliku konkurenciju u Beogradu zbog gostovanja ZZ Top u Areni.

 

- Treći datum odnosi se na termin održavanja Egzita, ali on je najmanje realan jer Menson tada više nije na turneji. Međutim, kako organizatori tog festivala još čuvaju u tajnosti imena glavnih ovogodišnjih zvezda, nemojmo se začuditi ako upravo on dođe na Petrovaradinsku tvrđavu - naglašava naš izvor.

 

Nema sumnje da će predočenom informacijom o Mensonovom pohodu na Srbiju biti prevashodno zadovoljni ljubitelji njegovog lika i dela, ali ovome treba pridodati da će i oni kojima ovaj čudak, što pojavom što ponašanjem, nimalo nije blizak, imati razloga da se promuvaju oko scene. Ako ništa drugo ono barem da izbliza ošmekaju Merilinovu novu devojku Ivon Rejčel Vud, junakinju filmova "Thirteen" i "Down in the Valley", koju će, po svoj prilici, povesti sa sobom na putešestvije u Srbiju.

 

Mada se uveliko zamomčio kada se ona rodila (dvadeset godina je razlike između njih), definitivno mu nije smetalo da "omasti brke", a sve pravdajući kako je u njoj pronašao svog - blizanca!

- Našao sam svoju dvojnicu, svoju bliznakinju, u novoj devojci - izjavio je za francuski list Parisijen i dodao:

 

- Ona ima 19 godina, ali to nije problem za mene. Volimo iste stvari i shvata da po danu obožavam da spavam, a noću da ludujem.

 

Naravno, usput se osvrnuo i na sada već bivšu suprugu Ditu fon Tiz, tvrdeći da mu je zagorčala život pokušavajući da od njega napravi dobricu.

- Bio sam oženjen osobom koja je htela da me promeni. Želela je da odrastem i preuzmem odgovornost. Počeo sam da gubim svoj identitet, psihički sam bio totalno uništen! - tvrdi kontroverzni pevač.

 

Bošković: Nisam obavešten!

Jedan od glavnih organizatora Egzita Bojan Bošković u izjavi za Kurir naglašava da ne zna ništa o dolasku Merilina Mensona na Petrovaradinsku tvrđavu.
- Prvi put sada od vas čujem tako nešto. Kompletan program festivala biće uskoro postavljen na našem sajtu i samim tim ne mogu, i da hoću, da otkrivam imena učesnika, ali moram da naglasim da Menson sigurno neće doći na ovogodišnji Egzit. Naravno da bi bilo lepo kada bi i on uveličao naš festival, ali za to ćemo morati da sačekamo neku drugu priliku - konstatovao je Bošković.

 

Ćurka i zidni sat na dočeku!

Da je Merilin Menson jedan od najčudnijih likova u svetu muzike, potvrđuje i njegov spisak zahteva koji šalje svim organizatorima, pa će tako, ne sumnjamo, biti i u Srbiji. Ukoliko želimo da se Menson oseća dobro kod nas, potrebno je da mu u bekstejdžu bude prvenstveno dobar klima-uređaj, koji ne sme, podvlačimo, NE SME da se pokvari!
Uz to, idealno bi bilo da ima veliki zidni sat, udobni kauč, "ljubavnu stolicu" (ma šta mu to značilo), a na stolu tek ispečenu ćurku, pepermint, puno šampanjca, dva litra mleka isključivo od dva posto mlečne masti i čips na svakom ćošku. Šta reći na ovo?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...