Jump to content

UFC / Ultimate Fighter


Vresište

Recommended Posts

Ispisa nam se klempa po bratu :( tacno necu moci da zaspim .... Ortak i ja mrtvi pijani kad smo Fedora videli krenuli kao sklekove da radimo , jebem ti ljude od po 30 godina :D

On je veci emotivac , sve je zavrsio komentarom - "Sad nam vise niko nije ostao" :D

Ne bih voleo da se oprosti porazima , ipak je preveliko ime ......

Share this post


Link to post
Share on other sites

Unistio ga je u drugoj rundi. Ne mogu da vjerujem da nije Fedor predao na onaj arm triangle choke,vjerujte da je ubitacan zahvat,jos kad ga napravi cudoviste od 130 kila.

Rekoh ja da je Silva prejak. Nije ni u prvoj rundi nista losiji bio iako je Fedor dobio tu rundu prema sudijama.

Uzasno mi je zao,ali...vrijeme je.

Edited by In The Flesh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzece ovo Silva. Zao mi Fedora, pokazao da ima srce ali godine cine svoje. Treba da se povuce sad dok jos nisu krenulo da ga prosipaju ko Mirka Filipovica. Protiv Silve je imao dobru prvu rundu, al ne mozes protiv ovog cudovista.

 

Silva fizicki prejak, tehnicki ne bas potkovan al ima covjek snagu. Takodje je dobar u parteru.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.youtube.com/watch?v=HVps3le0h7E

http://www.youtube.com/watch?v=C94qzHotrkw

 

Ono sto je Fedor izdrzao 90% boraca ne bi.Hamerfist,arm triangle,poluga na nozi,pa dva direkta.Arm triangle je jedna od najgorih stvari koja moze da te zadesi u ovom sportu,ja sam umalo pao u nesvest posle 10 sekundi kad me je lik drzao u zahvatu dok smo radili borbu na treningu.

Drzao se ljudski do kraja.Svaka cast Silvi,koliko postovanje ima prema Fedoru govori to kad je klekao ispred njega.

Moji favoriti za sad Kharitonov i Overeem.Arlovski je popio strasan nokaut,par minuta nije mogao da ustane.

  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jbg,svi fanovi Fedora se osjecaju tako sad. Ja se dvoumim da li da opet pustim mec,ne mogu da gledam ovo...A poražen jeste zasluženo,ali sto rece Josif,malo koji borac bi izdrzao ovaj onslaught u drugoj rundi i na kraju pokusao heel hook.

 

TKO,ali nije sudija prekinuo borbu,nego doktor.Fedor i dalje ostaje covjek koji nije dozivio klasicni nokaut i vjerovatno nikad i nece. To je nesto sto Overeem i Co. nikad nece moci da kazu. Prsla bi im lobanja od onoliko udaraca onim ogromnim šakama,ali Fedor je pokazao i u porazu zasto je najbolji svih vremena.

 

 

 

Edited by In The Flesh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Odgledah meč već tri puta. Strašno šta je čovek uspeo da istrpi. Silva je, čini mi se, malo smotan, ali je ogroman.

Ako Fedor stvarno odlazi, odlazi kao car.

 

Što se SF-a tiče, uzima ga hemičar Overeem.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Silva sa svojim proporcijama i 'defektom' verovatno ima nadljudsku snagu.

Dimenzije su po meni najvise presudile,Fedor je odlican u parteru ali ne protiv daleko nesrazmernog protivnika.Cak je i polugu pokusao medjutim okrenuo ga je Silva kao na raznju.Isto tako i sa pokusajem giljotine.Da je Fedor uspeo u stand up-u da ga odrzi mozda bi ga i dobio na brzinu i precizne udarce,jer je plasirao nekoliko zajebanih.

Mada mislim da protiv takve svinje nabolje prvo ga 'naceti' low kickovima sa distance.Werdum jeste zajeban ali tipujem Silva vs Overeem u sledecem krugu.To ce biti zanimljivo,Overeem je sad na vrhuncu snage,a i odlican je borac.Sa druge strane,Kharitonov deluje nekako mlitavo ali zato ima odlican rad ruku,Arlovski ga je spucao nekoliko puta solidno i ovaj je ostao priseban.Rodzers nit smrdi nit mirise,vise je medijski naduvan.Barnetta nisam nikad pratio pa necu o njemu nista da govorim.

Fedor ce i dalje ostati najbolji borac svih vremena,sa najboljim rezultatom i desetogodisnjom dominacijom.

Kroz par godina vidim ga kao politicara i uzora nekim narednim generacijama.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ljudi, ovo je sport i normalno je da i najveci sampioni gube. Fedor se borio vec protiv raznih velikana ovog sporta, al ga stizu godine. Jedino sto ne bih volio da vidim jeste da krene da gubi kao Filipovic koji je nekad bio vrhunski borac.

 

Inace, ovaj poraz Fedora jeste tesko pao svim njegovim fanovima ali jedno treba imati na umu - Fedor se srcano borio, istrpio je nadljudski ono mlacenje Silve, i na kraju svega toga je ustao i posao u svoj ugao kao da nista nije bilo. I opet je bio spreman da se bori i sa onakvim zatvorenim okom. Dobra odluka doktora sto je prekinuo mec, prije svega zbog Fedora. Zbog toga sto ne odustaje, a nenormalno je izdrzljiv, racunam da bi gurao bukvalno do smrti.

 

A Silva iako tehnicki nije neki borac, stvarno je prejak + ima ogromne proporcije. Ja mislim nekog normalnog da mlatne onom shakom, ne bi se vise dizao. U svakom slucaju, potpuno zasluzena pobjeda i iskreno se nadam da ce na kraju osvojiti turnir.

 

Fedoru vise srece iduci put, za slucaj da odluci da nastavi sa borbama. Nije odabrao pravu taktiku u drugoj rundi, i to ga je na kraju kostalo. Kako god, i pored ovog poraza ostaje najveci borac u ovom sportu :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inace sporna situacija tokom celog meca je upravo ova,nedozvoljeno drzanje za vrat

ept_sports_mma_experts-308883117-1297575241.jpg

 

Ne znam da li ste primetili da je uspeo dosta tih hammerfista da izbegne tako sto bi ukrstio ruke i svi udarci Silve su isli u podlaktice.Medjutim onolika dimenzija pesnica je bila dovoljna 2-3 puta da potrefi gde treba pa da oko bude zatvoreno.

 

Svako ima los dan,kontam da Silva moze na taktiku da se dobije ali Fedor je definitivno nije imao.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Morbid god je u pravu. Takodje kao Fedorov fan sam zanemeo kad sam gledao borbu, ali rekoh kumu sa kojim sam gledao mec i koji je od mene mladji nekoliko godina da mogu da zamilim kako je Fedoru tesko imati 34 godine. Ja sam (99% vas ovde) sa 25, 26, 27 godina milio da mogu da osvojim Svet, sad vec kao neki starac kukam na sve zivo. Tako i sportistima dodje kraj. Sasvim je normalno.

Svaka cast Silvi, ali Fedor ce ostati broj 1 (Nikad nokautiran) i bolje je da se povuce nego da dozivljava sudbinu Mirka i Couture - a. Svaka cast i Karitonovu (odlican mec)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali zato Silva jeste. Jasno je bilo da su mu sugerisali iz ugla izmedju rundi da ponese borbu u parter,sto je i napravio iste sekunde.

Silva mora da mrsa da bi upao u kategoriju do 265 funti. Na dan meca,on je tezak oko 285 funti,sto je 130 kg, 25 vise od Fedora. Tesko da iko moze da se izmigolji ispod te tezine,toliko raspona ruka dovoljnim da moze da balansira samo na njima i zivotinjske snage.

Share this post


Link to post
Share on other sites

25kg razlike, jebem ti zivot. TO je u sportu enormna razlika, jos Silva nije neki masni lik vec zivotinjskih proporcija. Ogroman raspon ruku, snaga, brzina, odlican u parteru. Zamisli kad te poklopi 130 kila misica, i kad te udara onim chekicem od sake. Tu mislim da niko nema sanse protiv njega, a sve je to moglo da se izbjegne da je Fedor pametnije usao u drugu rundu. Mjesto toga, odma se zaletio jakim udarcem sto je Silva pametno iskoristio i oburdao ga dolje u vrlo izglednoj poziciji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da su babi muda..

 

Ljudi, to je sto je. Znam da je tesko sto je jednog slovena sampiona/legendu pobjedio kiklopski melez, ali zivot ide dalje. Nema nepobjedivih, normalno je da godine sustizu sampione a da na sceni stizu borci koji su mladji, jaci, spremniji i motivisaniji. Kad si sampion, svi se protiv tebe bore sa dodatnim motivom i energijom. Ne kazu dzabe da je lakse postati sampion nego se kasnije odrzati na tronu.

 

Ljudski organizam je takav kakav jeste, posebno je zeznuto kad se predje 30 godina. Covjek mora mnogo vise da trenira nego prije da bi se odrzao, a problem je ponekad naci motiva za tako nesto jer si vec osvojio sve sto se moze osvojiti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vide se godine i po gradji. NIkad nije bio klasicni atleta, al protiv Silve je izgledao bas bezveze. Nidje definicije, sav nekako otromboljen.

 

fedor.jpg

 

Dosta je on izdrzao kad pogledas, 35 godina. Ako mu nije frka za pare, nek se fino povuce. Da ga ne iznose kao neke velike sampione poput Filipovica.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...