Jump to content

UFC / Ultimate Fighter


Vresište

Recommended Posts

Sto bulaznis covjece, sa kim ti uopste pricas?

 

Daj vise sa tvim tvojim tvrdnjama DA JE, AKO, MOZDA, VJEROVATNO. Realnost je takva da Fedor nema 3-4 godine manje, ostarao je i to je to. A sto bi bilo kad bi bilo, i sto bi baba bila da ima damu, prica je za neki drugi topik (mozda S/F).

 

U jebote, sto bi bilo da su Njemci osvojili Staljingrad 42e :mrgreen:

 

Ne pametuj i ne jedi govna kad nemas pojma, evo tvoja braca RVATI koji imaju mnogo bolju skolu od nas u MMA pa izvoli

 

http://nokaut.com/index.php?id=12&lang=h&solo_news=8005

Share this post


Link to post
Share on other sites

Seru rvati Fedor je bio bolji u prvoj rundi , jedva su docekali da padne najveci borac koji je isticao pravoslavlje na svakom koraku . Cro copa je iskidao , mogu da ga duvaju , Klempa jeste zajeban ali nije ni blizu Fedora , kockice su se ovako sklopile i to je to . Od 10 meceva Fedor bi ga iscepao minimum 7 .

Share this post


Link to post
Share on other sites

After Fedor Emelianenko was knocked out of the Strikeforce Grand Prix World Heavyweight Tournament on Saturday by Antonio "Big Foot" Silva, Strikeforce CEO Scott Coker stunned many of the assembled press when he said Fedor may return to the tournament as an alternate.

 

Coker, appearing on The MMA Hour radio program on Monday, seemed to have somewhat altered his stance on that subject when he told Ariel Helwani, "I think the loser of (Alistair) Overeem and (Fabricio) Werdum, that would be a great fight for Fedor."

 

There is still some doubt Fedor will even return to Strikeforce after the brutal TKO loss he suffered at New Jersey's Izod Center on Saturday night.

 

During his in-ring, post-fight interview, Fedor expressed that it may be time to walk away from the sport of MMA.

 

When Helwani pressed Coker on the issue of Fedor honoring his recently signed Strikeforce contract extension, Coker said, "If the fighter doesn't want to fight, you're not gonna want him to fight. If the fighter doesn't want to fight, the promoter doesn't make him fight. And if he wants to retire, then it's time to walk away. But I don't think that's the case.

 

"I'm sure he wasn't feeling good, and he said, 'Hey, is this really worth it?'" Coker said, referring to Fedor's time to walk away quote. "But I have no doubt he will be back."

 

 

 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pogledah mec Fedora , opako ga je ovaj divljak izudarao , ali ne mogu da se otmem utisku da su udarci u ovoj vestini za dve klase slabiji nego oni u boksu , ocigledno .

Mozda nekad kad je postojala zestoka konkurencija u boksu , ali danas tesko . Recimo Rampage Jackson po meni jace udara od Tajsona , koleno u glavu ili lakat u glavu moze da bude razorniji od bilo koje pesnice , davljenja te onesveste bez udarca jbg bokseri su fokusirani na 3-4 vrste udaraca koje vezbaju do besvesti .

Share this post


Link to post
Share on other sites

rempejdzha su merili u emisiji, dal je ona sports sajens, il neka slichna, i to obichan kroshe, izmerishe mu kao najjachi udarac na svetu. i to, po njihovom objashnjenju, zato shto trenira celo telo, jer shto su jachi mishicji tela, to se bolje (/vishe) prenosi kinetichka energija od odraza noge do pesnice, pa je samim tim neuporedivo jachi udarac. i najbitniji u tom "lancu prenosa" su mishicji butine i guzice, jer su najvecji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da,Bas Rutenov udarac nogom su morali dva puta da mjere,nijesu vjerovali rezultatima.Kazu da je Cain Velasquezu jaci udarav rukokm za 500kg nego James Toney,profi boxer koji se oprobao u MMA (couture ga unistio) ,a pobijedio je Holifilda,npr u boksu.

 

zapravo, najjachi udarac (rachunajucji sve udarce, shuteve, itd) je bilo koleno u grudi u tajlandskom boksu, tako izmerishe.

 

To je bilo prije nego su mjerili Rutena. Pogledaj tu emisiju na YT

 

Mislim da godine nisu izgovor za Fedora, previše se on otromboljio u zadnje dve godine. Pogledajte ovog čoveka http://strikeforce.c...erschel-walker/, može ćale da mu bude a tuče se ko nenormalan :haha:

 

Uozbilji se...lik je sad presao sa ragbija na MMA i pobijedio 2 anonimna borca. Bice da je bolji od Fedora.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Following his TKO loss to Antonio Silva on Saturday, February 12th, Fedor Emelianenko hinted that the loss could be the last time "The Last Emperor" fought in the cage.

 

Given some time to reflect on his second consecutive loss, Fedor announced on Tuesday that he is not set to retire.

According to lifesports.ru, Fedor said, "I rushed to declare my retirement. I will fight more. Possibly, I will return to the Heavyweight Grand-Prix. I am capable of having a few more fights. I didn't make any analysis yet on why I lost. I need to recover, I can't see very well yet."

There has been much speculation as to what will happen next in Fedor's career.

 

One person who has a huge say in that matter is Strikeforce CEO Scott Coker. On The MMA Hour with Ariel Helwani, Coker said, "I think the loser of (Alistair) Overeem and (Fabricio) Werdum, that would be a great fight for Fedor."

 

Overeem and Werdum will meet in the next set of quarterfinal bouts of the Strikeforce Grand Prix Heavyweight Tournament. Their bout is scheduled for April 9th of this year. The location of that fight card has not yet been released by Strikeforce.

 

Werdum ended Fedor's 28 fight unbeaten streak in June 2010 through submission 1:09 into their bout.

 

Overeem, the Strikeforce heavyweight champion, has expressed a desire to fight Fedor in the past. So far, that fight has never come to fruition.

 

Either of these scenarios would be a huge draw for the Strikeforce organization—as well as a huge test for Fedor—at this point in his career.

Share this post


Link to post
Share on other sites

...sto je jedna odlika za koju bi ubili 90% boraca. Veoma bitna stvar u MMA,u suprotnom prolazis kao Arlovski. Ne vidim kakve je to batine primio od Werduma,niti njedan udarac nije primio. Mec sa Rodzersom je slika i prilika Fedorovog nacina borbe kroz citavu karijeru,nikad nije bjezao od borbe kao Anderson Silva,npr i cesto bi izlazio sav nagrdjen. Ali i kao pobjednik...sto ne vazi za zadnja dva meca.

 

Takodje se ne slazem sa time da je SAMO to pokazao. Prvi je pobijedio nokautom.U ovom zadnjem mecu je pobijedio prvu rundu.

Ono sto njega jebe u zadnje vrijeme je to sto ne provaljuje da mora da ima strategiju,da su njegove borbe izucavali do maksimuma i da svi njegovi sadasnji protivnici su nekada bili njegovi fanovi. Znaci,kristalno im je jasno sto on moze,kako to radi,i prema tome odredjuju strategiju.

Werdum je to napravio i Silva je to napravio (poslusao je svoje ljude "alo,gubis prvu rundu,nosi borbu u parter,tu ti tvoja snaga i fizicke predispozicije dolaze do izrazaja"),i to je ovaj napravio u roku od 3 sekunde.Ako je Fedor ista izgubio,to nije fizicka sprema,brzina etc,vec lucidnost.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Sreta

 

Pa nisam ni uporedjivao udarac bokserskom rukavicom i udarac kolenom , pricam o jacini udaraca rukom , ne pratim toliko MMA koliko boks , ali da ne primer Klicko a kamoli Tajson u najboljim danima ,legnu onako na nekog i udaraju ga smrskali bu mi lobanju , pa da je i dva puta cvrsca nego Fedorova . Ovaj nije doziveo ni nokaut .

 

Ne uporedjujem ko bi dobio u slobodnoj tuci , verovatno MMA jer je tu tehnika rvanja izgleda presudna , sto se meni ne svidja , ali uporediti udarce rukom Fedora,Silve,Kimba (valjda se tako zove ona komedija od borca) sa Tajsonovim ili Luisovim je smesno . O tehnici i brzini da ne pricam . Da onaj kiklop Valujev da trenira godinu dana rvanje pocistio bi polovinu ih amatera , ali sto se tice udarca i tehnike i on je smece .

 

MMA borac ima jaci udarac kolenom nego svetski prvak tajlandskog boksa.

O pesnicenju ne treba ni govoriti,Bass Rutenov udarac nogom u torzo pomera unutrasnje organe i lomi grudnu kost.

 

I u boksu je tako , vecini profesionalaca se vadi slezina (bez koje covek moze da zivi) , jer bi posle svakog meca ona pukla i dolazilo bi do unutrasnjem krvarenja .

 

Koliko je boraca poginulu u MMA mecevima , i koliko ih je nokautirano kolenom ?

Edited by Hail Metal

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Hail Metal

 

Ne znam za Tajsona,njegov lijevi krose je ubotacan stvarno,ali sam ti naveo primjer za James Toney-a. Profesionalnog borca koji je pobijedio Holifilda. Izmjeren mu je udarac rukom i za 500 kila (ili funti) je slabiji nego udarac (rukom) aktuelnog sampiona UFC-a Velasquez-a. A i rogozub ti je naveo za Rampage,bilo je na sport science,zasto je MMA borcima jaci udarac.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...