Jump to content

UFC / Ultimate Fighter


Vresište

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
Guest Bata Životinja

jel ko pratio UFC pre nekih petnaestak godina, tražim jednog borca, brkat, nije bio nešto mišićav kao ovi bilderi danas, liči na manly man meme

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

kod nas na Kosovu ženi bez brkova ne damo ni sarmu da zavija

 

to je taj!

 

Sunce ti, sećam se kad su ga prvi put predstavljali, jel moguće da je to bilo 1996, pa i tada je izgledao kao da ima preko četeres

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lik kojemu se desilo isto ovo u UFC-u prije nekoliko godina Correy Hill, se vratio borbama poslije godinu i po otprilike.

Silva nema šta da dokazuje više. Vrijeme je za penziju, jer sve i ako se vrati, neće se boriti za titulu, a gledati Silvu u non-title mečevima je apsurd. I za njega i za sve ostale.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja bih da nakratko, nepristrasno, prokomentarišem borbu pre povrede u kojoj je, istini za volju, Weidman izdominirao. Prvo ga je maltene nokautirao u prvoj a onda i zadržao dobru poziciju do kraja runde. Sve do same povrede nisam video ni jedan dobar udarac Silve niti neki način na koji je mogao da ugrozi Weidmena. Maltene svaki low kick Silve je bio izblokiran pa i onaj kada se desila povreda.

 

Jeste da je amerikanac i da nije ništa posebno simpatičan nit ima neki prepoznatljiv stil, ali ja opet mislim da je zasluženo dobio, ako pogledate i početak druge gde je pružio ruku, Silva nije hteo da je pruži nazad.

Nešto se desilo sa Silvom u zadnjih par godina, stvarno je umislio da je nepobediv i ceo njegov stav mi se nije sviđao, iako sam i ovaj put navijao za njega. Da ne pominjem prvu borbu u kojoj se potpuno osramotio onakvim ponašanjem i ovo je opet došlo kao neki nastavak loše karme...

 

Takođe mislim da mu je ovo jedan od rektih protivnika gde je zapravo imao nešto manji raspon ruku, a dosta borbi je dominirao svojim dugačkim rukama i držanjem protivnika na distanci...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve si u pravu.

 

Fora sa rasponom ruku jeste faktor, ali samo, da kažem, dodatni, jer su i Griffin i Bonnar bili mnogo veći od Silve, pa su prošli kako su prošli,(doduše samo je Bonnar imao veći raspon ruku).

Wiedman je šampion s razlogom, jer ima osjećaj za distancu, odličan tajming, fenomenalan tim trenera i, za Silvu, najgori mogući skill-set.

 

Ne mogu da se otmem utisku da IPAK, iako ga je 2 puta pobijedio, nikad neće dobiti priznanje koje zaslužuje, zbog načina na koji je to uradio oba puta. Za prvi put će uvijek biti "eh, da se nije ovaj glupirao..", a drugi "eh, da se nije povrijedio.." Činjenica je da je dominirao u oba meča, sa izuzetkom druge runde do nokauta, u prvom meču.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

38:37 u udarcima. Mislim da se Silva potpuno vratio i da bi ga pobedio u 5 rundi. Silva je dokazao koliko je veliki kad je iz full mount Weidmana zadao par dobrih udaraca i cak mu pocepao njonju. Steta, ovako nikada necemo saznati.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...