Jump to content

UFC / Ultimate Fighter


Vresište

Recommended Posts

Navijacu, naravno, svim srcem za Fjodora, ali jako bih se iznenadio ako bi se ovo zavrsilo drugacije sem njegovim nokautom.

Nema vise bradu za ovo, od zadnjih 5 borbi u 4 je popio barem nokdaun. Rampage i dalje moze da primi udarac, a udara jako. Bice ovo zavrseno u prvih 3 minuta borbe.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim da ima šanse, najbolji je od svih boraca kada se brani sa zemlje i uvek nezgodan u stand-upu, bolji laktovi i od Jonesa, ima bolji kardio od Khabiba...

Jeste tu Khabib favorit, ali ništa nije nemoguće. Ipak sve zavisi od Khabiba, najpre će ta nula da mu dodje glave. Kao protiv Al Iaquinte da krene da dokazuje kako ima i dobar stand-up (koji je ispod-prosečan), slično kao DC protiv Miočića. Zato mi je zanimljivo što je nakon tog meča (DC i Khabib zajedno treniraju) Khabib protiv Poiriera imao taktički savršen meč. Za razliku od prethodnog sa Conorom gde je nedopustivo mnogo radio stand-up.

Ukoliko dodje do tog meča (opet se neko ne povredi i sl) bila bi baš poslastica. Ne mogu da nadjem ni u jednoj kategoriji tako kvalitetnu borbu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

dobar je toni, ali mislim da se solidan hajp napravio i oko njega. kevin lee zamalo da ga urniše, a još je bio oboleo i imao težak cut, i pritom je najjači rvač od svih s kojima se do tad borio toni. još ga nismo videli sa prvoklasnim rvačem poput kabiba...

biće dobra borba, ali pre zamišljam odlično pripremljenog konora kako snajpuje dagestanca...

 

u svakom slučaju, čeka se brat vitaker da objasni ko je kralj srednje.

btw,

ne bih se bunio, ali ako ga i konor izbubeca, ostaje mu bukvalno samo da se povuče 😄

Edited by bradilko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zanimljivo koliko ljudi potenciraju da Khabib ima los standup, a u stvari svi koji su se borili s njim kazu da je jako nezgodan i cudan, nikako da ga pronadju. Primio je dva udarca u citavoj karijeri, iznabadao Jaquintu dvije runde koji je dobar bokser, trecu rundu s Konorom bio jednak u stojci... Dok Toni ima sjajnu stojku, 10 puta je bio zamalo nokautiran. 

To sto je izdrzljiv kao zvijer je druga prica.

Bice sjajna borba ako je bude uopste. Nikad takav mec nije vidjen u UFC-u, obojica u seriji od 12-0. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

baš je dustin pričao na post konferenciji kako je čudan khabib u standupu, ne da ti da uspostaviš ritam. a i realno, treba doći do shootinga u noge nekako. 🙂

samo ne mogu da se složim da je bio jednak sa konorom u trećoj. baš sam gledao ponovo pre par dana na yt nakačio ufc kanal, tačno se vidi da je morao u standup jer je izgubio dosta energije, a nije mogo da priđe konoru jer ga je ovaj non stop bockao front kickovima. samo, koliko je tony izdržljiv, mislim da se isto može reći i za khabiba, onolika glava i vrat, sumnjam da bi iko mogao da ga one punchuje... vidi se da ima snage u tom delu, obzirom kako je izbegao giljotinu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...