Jump to content

Assassin


RNA

Recommended Posts

samo prvi album

 

E, to je glavni problem kod ovih returning old school thrash bendova. Izdaju jedan dobar (neki pak jedva polu-dobar) album tamo negde u '80tima, nema ih 15-20 godina, i onda odvale reunion bazirajuci se uglavnom na tom jednom urednom albumu, uz neko nebitno novo izdanje... S tim sto je Assassin otisao korak unazad i izdao nevidjeno sranje (na k(l)ub, hehe). I onda im treba 5-6 godina da napisu 30 minuta iole solidnog thrasha... To, plus ovaj gore excerpt sto Grob okaci, mogu samo da navedu koliko su ovi iskreni...

 

A, osim par dobrih riffova i deonica, na naslovnoj, Destroy The State, Strike Back, ovo samo tako ide u "o, jos jedan nebitan novi album" korpu...A sto se tice thrasha, on samo tako puni ovu korpu.

 

Neka nastave, neka rade sta 'oce, samo nemoj da mi naredni album nazovu nesto tipa "For Whose Advantage" ili "Mind Wars", ne bih istrpeo jos jedno takvo...

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 years later...
  • 1 year later...

Sto, kao da su imali neki savrsen niz do sada? :haha: U sustini jedino sto bas vredi od njih je Upcoming Terror i 'ajde donekle Interstellar Experience, mada ni on nije bogzna sta.

 

Ovaj novi jos jedan od one najgore kategorije albuma, ravan i neinspirativan. Kao ima neke brzine ali kad se zavrsi nema nikakve zelje da se pusti opet. Kad se dodaju inspirativni nazivi pesama kao Word, Back from the Dead i What does not kill me makes me stronger utisak je kompletan. Lepo ovo ide recimo uz novije Destruction albume, to je taj zvuk i paralela.

 

I da, ja nisam imao pojma da u bendu nije vise Robert Gonella, pevac koji je bio na sva 4 albuma prethodna. Ovaj novi baja Ingo standardan derac za ovakvu mjuzu.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yep, savršenog niza nije bilo, uvek se sve svodilo na suludu nadu da će osvanuti novi Terror, zbog toga panika. Interstellar tačno donekle radi, Club je beskrajno smešan, ponekad ga pustim jer deluje kao proba nekih izlapelih matoraca bez kinte i moždanih ćelija, dok je prethodni imao svoje trenutke, ali u celini omašio. Ovo je loše, jako loše, jedino što mi se dopada je onaj osećaj kao kad pustiš Razor "Decibels", pucnjava iz svih raspoloživih sredstava. Bez Gonele ne ide, ko god je gledao onaj japanski DVD to zna, sve to predugo traje, produkcija sterilna do tumora, tekstovi standardno kriminalni. Zaboravićemo, odmah. Tek malo bolje od poslednjih Destruction izdanja. Ostane Upcoming Terror, samo oni znaju kako su ga snimili, ali eto, nekima se desilo. Venomu dva puta, S.O.D. jednom, Possessed uboli sva tri iz klinačkog ludila. Neko ne uspe nikad, i tako je to.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...

Blah... Club nije za poređenje gotovo ni sa čim, prethodni bolji za vokal, ovaj za neku pristojnu stvar više. Sreća je pa imamo šta drugo da puštamo, ovo je za retke časove hc melanholije prema bendu, odnosno onom što je s godinama od njega ostalo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 11 months later...
  • 7 months later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

Sto se tice novog albuma

On 7/12/2016 at 4:23 PM, Angelystor said:

preslušao ovo čudo. Što je najgore, mislim da je najbolji od ovih albuma posle reuniona

Ubacili Blackfire-a u postavu, isli po Nadimac ''ne seri, samo kec'' principu... aj bar mi bilo zabavno na slus neki zbog toga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...