Jump to content

Dexter (2006-2013)


KRANG

Recommended Posts

Usraše stvar. Mogli su komotno da završe sa šestom sezonom i ostave neodređen kraj koji bi seriju učinio kultnom.

 

 

Na smejuriju ideje da psihopata pronalazi ljubav, preispituje sebe na onaj način i stavlja potrebe drugih ispred svojih ne vredi trošiti reči.

Kada se to zanemari, imamo oslabljenog Dekstera sa pičkastim odlukama koji stvari prepušta slučaju (npr. ne ubija Saksona), ne zna gde tera sa Fogelovom (čitam to po nemački tokom cele sezone), ima rupe u organizaciji odlaska (kako bi objasnio gde je Harison i sa kime otišao, dok je on još uvek u Majamiju?).

Napetost u radnji sezone se pojavila tek u poslednje tri epizode, a poslednja epizoda je bolno odužena.

I onaj poslednji kadar, sa pogledom ka kameri. Povraćanje.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest HEFEST

Ne verujem sta ti pises ovde(preispitivanje na pickast nacin!? znaci svaka emocija te cini pickom. shvatam zasto si satanista :D) i ne shvatam ljude koji pljuju po ovom kraju. Svi ste hteli seriju bez kraja i ako bas mora onda neka bude totalni happy end. Pa nije vam ovo ljubavna sapunica jbt. Smislite vi bolji kraj ako ste takve face da pljujete i smarate.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čovek se preispituje tokom cele serije.

U ovoj sezoni je to radio pičkasto.

Nigde nije rečeno da ga preispitivanje samo po sebi čini pičkom.

Ne znam šta nije jasno.

 

Ja volim kada kraj nije srećan - primer: kada je u poslednjem Betmenu na trenutak izgledalo kao da je poginuo, pomislio sam kako je to dobar potez. Problem je što je kraj ove serije bezveze, srećan ili ne. Piše u članku koji je okačio Rogozub kakav je ranije bio plan za kraj, da se Dekster probudi pri izvršenju smrtne kazne, to bi bila neviđena fora. Ostaviš otvoreno šta se dogodilo sa putem u Argentinu, ko ga je provalio i kako su ga uhvatili i završiš sa glavnim likom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

ima nas mnogo koji smo u WTF fazonu, bas sam juce gledao na imdbu, javljaju se ljudi koji nikad nisu nista pisali na tom sajtu i u fazonu su gadjali su televizor sve vreme poslednje epizode i nasli se bas dosta uvredjenim, u krajnjoj liniji zbog toga sto su toliko vremena svog zivota posvetili seriji i docekao ih ovakav kraj

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa to ti pricam. Za tebe je samo hvatanje Dekstera i smrtna kazna dobar kraj. Mi koi volimo malo blaze forme mjetala volimo srecnije krajeve.

Daleko od toga, ali je bolje od ovoga kako su odradili.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest HEFEST

"We're nowhere yet, but I do feel like Dexter is such a core franchise to Showtime," Nevins told The Hollywood Reporter at a September Paley Center event celebrating the series. "Arguably, Dexter is to Showtime what Spider-Man is to Sony or Batman is to Warner Bros., so I think it's going to be important for us to keep it alive."

 

Mada verovatno ce biti neki spin off. Po meni ovaj kraj kako je uradjen je stvoren za neki nastavak. Kao u filmu Gremlini.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Posrali su se po kompletnom serijalu.Ova poslednja sezona je smece nevidjenih razmera.I to smece je dozivelo vrhunac u poslednjoj epizodi.Kompletna sezona je dosadna,bez trunke uzbudjenja...a koliko rupa u njoj ima,pogotovo u poslednjoj epizodi,se granici sa zdravim razumom.Nabrajanje rupcaga i nelogicnosti bi trajalo do beskonacnosti (izdvojio bih onog agenta koji nema pojma da je onaj lik ubica,uprkos tome sto je jebeni AGENT A TELEVIZIJA I NOVINE DANIMA PREPUNE TOG LIKA...PA KAKO ONDA ON NE ZNA PIZDA MU MATERINA?!!?...ili recimo sto Dekster drzi onu njegovu picku i sina u Majamiju a mogao ih je davnih dana poslati u Argentinu bez njega i opusteno vijati onog cobana)...sve je toliko ofrlje uradjeno,toliko pateticno i toliko lose da covek jednostavno ne poveruje.Pogotovo mi se smucio obrt njegove licnosti...pa kakve su to budalastine koji kurac?Katastrofalan zavrsetak jedne sjajne serije.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...