Jump to content

Parkway Drive


necko

Recommended Posts

  • 11 months later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 10 months later...
  • 1 year later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 9 months later...

Gledao ih za vikend u Minhenu, totalno random, ni ne slusam bend, bila subota vece pa ajde da odem na koncert od dosade.

Pizdarija od benda, jedan od najboljih koncerata na koji sam bio (a brdo koncerata sam u zivotu posetio), nije normalno kako dobro zvuce. Narocito ovaj poslednji album (jelte, krenuo sam da ih slusam nakon certa), prebijanje od melodeatha. Scenski nastup 10/10, atmosfera, publika sve vreme skace i mosh pituje, bukvalno nemam zamerke ni na sta :D A smejurija, Killswitch Engage, bend koji ih je pogurao da dodju gde jesu (ako je verovati wikipediji), im je bio predgrupa, i zvucao nista spec u poredjenju sa Parkway Drive. A nije bila glasnoca u pitanju. Eto, imaju novog fana od tog koncerta, i treba ih definitivno uhvatiti uzivo, spektakl. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

at Shinigamy:

Gledao sam ih jednom uživo, neki vatrometi i scenografija, show program, nisam baš impresioniran bio samom svirkom. Muzika im je u poslednje vreme kerov kurac a i u "zlatnim danima" (prva dva do tri albuma) koji su odavno pregaženi jer predstavljaju najstandardniji mogući melodični mtv2 metalcore koji je odavno passe, nisu bili ništa naročito specijalno, bilo je mnogo boljih bendova tog tipa. Nemam pojma kako su postali tako veliki bend, a naročito kako su se održali na vrhu i sad su u poziciji, što kažeš, da budu headlineri jednom KSE. Što se tiče atmosfere, verujem da nisi bio na previše hardcore/metalcore događaja (rekao bih po upisima ovde da ne slušaš takvu muziku jednostavno), to uvek bude ludnica na velikim bendovima ovih podžanrova jer ima i dalje mnogo maloumnih mosh ratnika i generalno bilo kakav TRVE metal po atmosferi u publici ne može ni da prismrdi takvim bendovima.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fair enough. Da, u pravu si, ne slusam metalcore skoro pa uopste, al' volim da naidjem na takve svirke po nekad ... Ali sta znam, meni je svirka njihova bila prilicno dobra i utenguta. Uzmi u obzir da se takodje bavim muzikom i da bas obracam bas dosta paznju  na sve to, i bili su veoma utegnuti po mojim standardima. Ono sto je cinjenica, sto manje nota, sto veci groove i masni rifovi, to je veca verovatnoca da ce bend da krene da puni hale. Ovaj Reverence album je bukvalno napisan i aranziran da zvuci prebrutalno uzivo. Nista specijalno sto se tice same muzike, nema preterano filozofije, i kontam da su u poredjenju sa prethodnim radovima, sada tehnnicki mnogo opusteniji. Tako da, ako ja spadam pod ne-preterano-zahtevan slusalac ovog benda kategoriju, meni su skroz opravdali lovu  koju sam platio.

Doduse, slusao sam Thy Art is Murder (iste veceri, oni su bila prva predgrupa), i oni su MNOGO masivniji bend po pitanju zvuka, i stvarno je zvucalo do jaja, samo jednostavno nisu pevljivi do te mere da mogu da dodju do popularnosti Pathway Drive. 

My 2 cents :) Mozda mu ovaj bend dodje kao Sabaton metalcore scene :haha: 

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 hour ago, ShinigamY said:

My 2 cents :) Mozda mu ovaj bend dodje kao Sabaton metalcore scene :haha: 

Pa recimo u tako nešto su se pretvorili mada ja doduše nikad nisam slušao Sabaton niti planiram. 

Verujem da je svirka bila tight što bi se reklo al meni to nije dovoljno. Recimo, Arch enemy mi je zvučao užasno dobro uživo al to ne menja činjenicu da je taj bend teško sranje (ne računajući baš rane radove).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...