Jump to content

Recommended Posts

Suction je kao ideja nastao pod sumnjivo slicnim okolnostima kao i vecina posasti danasnjice: u mracnim, vlaznim, samotnim hodnicima Fakulteta Organizacionih Nauka. Cak i sam vinovnik ovog monstruoznog zaceca predstavlja arhitip destruktivnog, od sveta odbacenog i zaraslog genija (Cortex). Sve premise ukazivale su na to da ce muzika kakvu danas poznajemo neminovno dobiti prst u oko.

 

Pomenuti prst bi se mogao opisati kao dug, ukusno popunjen, mudar prst, takoreci, prst od ugleda i to opravdanog, da ne znamo drugacije. Jednostavnije receno, Suction (iliti Sukcija) predstavlja plod izopacene maste koja zloupotrebljavajuci ton i rec pokazuje svetu izvrnutu realnost, alternativni aspekt bitisanja, surovu istinu umotanu u najfiniji ukrasni papir ili sarenu izmišljotinu odevenu u smrdljive, prostacke rite. Odnosno, zajebancija par excellence.

 

Neka vas ove uznemiravajuce reci ne plase. Otidite na www.myspace.com/suctionforever i pocujte nase prvo chedo, super-ultra-mega-sonicnu stvar, "Zla Pogacha"!

 

Libreto je nastao po istoimenoj horror minijaturi koja predstavlja deo sireg spisateljskog opusa pod imenom "Horror svakodnevica (novi Dekameron)", nastalo pod jedinim i pravim naslednikom Dositeja Obradovica i nesumnjivim sledbenikom druidskog reda "Otrovne bobice Stonehenge-a". Naravno, radi se o Cortex-u. Neka mu je laka humusna, crna zemlja.

 

 

Ovaj post je istovremeno i poziv na revolt protiv konvencionalnosti u bilo kom smislu i obrnuto.

 

 

Evo kratke istorije Suction-a:

 

Projekat je nastao 1985. b.c. Ranije se bend zvao "Djole prolece", potom, nakon brojnih personalnih promena, bend uzima ime "Liturgija rodjenja" i na kraju, pre Suction, uzima ime "Rolling Stones".

 

Bivshi chlanovi, vredni pomena (ovom prilikom im se zahvaljujemo na divnim i mnogim chasovima ispijanja najbednijeg piva i na svakom pozajmljenom kondomu u naizgled nepremostivim obrachunima sa nepreglednim mnoshtvom groopey devojaka):

 

David Hasselhoff ( sitar )

Tom Cruise ( triangl )

Chuck Norris ( xylophone )

 

Trenutni chlanovi benda su: Cortex aka "The Vodokotlic Slayer" (drum programming, guitars) i Elessar aka "Electric Samurai" (vocals and guitars).

 

Suction raspisuje konkurs za basistu i bubnjara. Godine, pol i sexualno opredeljenje-potpuno bitni.

 

 

 

Zahvaljujemo se firmama Fender, Zoom corporation, kao i Sonic foundry, Syntrillium i Steinberg na ustupljenom piratskom softveru i opremi.

 

Album "Substance Of Unknown Origin" sniman je u klaustrofobichnim podrumima Sponge Bob mjusiq studiJa u ulici Gospodara Shreddingera 1985/2=992,5

 

Toliko.

Share this post


Link to post
Share on other sites
  • 9 months later...

E, ja, ono, brate, samo da ostavim koju sentencu u vezi projekta, nadam se da ne mari sto je ovoliko brzo posle otvaranja samog topika.

 

Prvo, hvala Vam na Degrandaciji, Patnji.

 

Zla Pogaca je fina, suptilna numera. Ali je zato Budjenje u Krvi najvelelepniji eksperiment poput mutagenom prekrivenog Biomechanicala koji razjareno izlazi iz (Solaris) okeana unistenja, neprestano zedan za infinitnim klanjem svinja koje su vecno ugrobljenje u betonima splacina.

 

Vidim da se projekat u jednoj od svojih silnih etapa zvao isto kao i ja. Lepo.

 

Takodje vidim da je otvoren konkurs za bubnjara i basistu, pa bih ja da zauzmem njihova mesta, ako je isti jos uvek otvoren. Moj pol je izuzetno bitan, a seksualno opredeljenje mi je od esencijalnog znacaja, pa s tim u vezi verujem da nece biti nikakvih problema.

 

Inace, nacuo sam da ce Tony MacAlpine svirati u jednoj od vasih buducih numera, ako uspe da odsvira sve skale koje mu Elektricni Samuraj (ovom prilikom bih zeleo da ovog gospodina zamolim da prekine sa izvrsno bednom imitacijom Janis Joplin kada dodje do vokalnih realizacija) i Korteks zadaju, naravno. Je li to istina?

 

 

I jos jednom bih zeleo da Vam pozelim puno srece i uspeha u daljem radu. :pivopije:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...