Jump to content

Styptic


Southern_Marshall

Recommended Posts

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
  • 2 months later...

Niška metal grupa Styptic nakon decenije rada promenila je pevača.

 

Umesto Miodraga Brankovića – Ćaleta novi vokalista je Ilija Meder iz benda Kelevra, rečeno nam je iz benda. Branković od pre koju godinu živi u Sloveniji, te je potez benda logičan.

“Do kraja godine verovatno ćemo da uradimo i par novih pesama sa njim (Ilijom), nevezano za album koji će da bude, nadamo se najzad objavljen, takođe, do kraja godine”, rekao je za Balkanrock basista benda Dalibor Minić.

Album “Noesis” snimljen je pre tri godine, ali će tek ove godine biti objavljen. Sniman je u beogradskom studiju Underground u produkciji Marka Živanovića (Attic studios). Na njemu peva originalni vokalista Miodrag Branković.

Poslednji koncert u toj postavi Styptic su održali 27. decembra prošle godine u niškom klubu Feedback, a poslednji zajednički spot je “U smeru kazaljke” iz maja 2012. godine.

 

http://balkanrock.com/styptic-imaju-novog-pevaca-album-do-kraja-godine/

 

ne znam kakav je novi pevac, ali definitivno ce izgubiti na autenticnosti posto je Miodrag napustio bend...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Neke novine.

 

Nakon promene na mestu vokala koja se desila letos usledilo je još jedno osveženje u Styptic-u. Bend je dobio novog clana, na klavijaturama i sempleru Vladimir Popovic - Pop, vlasnik Black Planet Records-a i clan bendova Figurative Theatre, Southentik Crew, Eleanor Rigby, Crocodile Tears. U toku su intenzivne pripreme Styptic-a za bogatu koncertnu zimu.

 

Krajem novembra Styptic zapocinje mini-turneju koja ce trajati do kraja januara naredne godine. Turnejom ce biti obuhvaceni gradovi u Srbiji - u ovom trenutku potvrdeni su datumi za Niš, Kragujevac, Bor, Aleksinac, Prokuplje i Soko Banju, a u narednim nedeljama lista ce biti obogacena za još nekoliko gradova (pogledajte potvrdjene datume).

 

Styptic-live-727774.png

 

Ova turneja predstavlja svojevrsno uhodavanje nove postave benda i zagrevanje za još aktivniju koncertnu sezonu u 2014. godini. Nakon mini-turneje usledice pauza u nastupima Styptic-a u trajanju od 2-3 meseca, a za to vreme ce se bend posvetiti radu na novom materijalu, snimanju spotova i vankoncertnoj promociji albuma „Noesis“.

 

Album prvenac grupe Styptic, pod nazivom „Noesis“ , u završnoj je fazi produkcije i bice objavljen u narednim mesecima. „Noesis“ sadrži 11 numera od kojih ce prva na albumu, pesma „Someone Inside“, biti premijerno objavljena na Styptic-ovom kanalu na sajtu YouTube (http://www.youtube.c...ser/StypticBand) u sredu, 20. novembra 2013. godine. Tracklist sa albuma „Noesis“ možete videti na priloženoj slici.

 

noesis-tracklist-720169.png

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...