Jump to content

Mobilni telefoni


Aleksandar

Recommended Posts

Android

 

Cons:

 

- neko je spomenuo da je SGS među prvima dobio funkcionalan ICS, taj ICS ne radi kako treba, baguje, baterija radi lošije kao i wireless, tako da taj budžen rom ne vredi ni za šta

 

Jebem li ga,ja nisam primetio da nesto preterano baguje.Ali ovo oko baterije i wireless-a je istina,katastrofa.To su medju najbitnijim razlozima skidanja sa mog SGS-a.

Share this post


Link to post
Share on other sites

WTF!??! sad me oak podseti da treba da proverim ovaj ace plus kad on jeftiniji od obicnog ace-a..a po svemu bolji!? jedino negativno je to sto je ace plus dobio jaci procesor, vise rama i malo veci ekran, ali je baterija ostala ista i to se navodi kao najveca mana tj autonomija baterije je skracena.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Да ли неко има Psiloc Irremote који ради на S60 телефонима? Не могу да нађем генератор за серијски број за 1.04, а имам генератор за 1.41, али немам инсталацију. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ма знам одговор аман

 

нема проклете апликације

јеботе као да откључавам Ферари а не јебени програм

нигде не могу да нађем јебено срање, а и кад га нађем, јебу ме сертификати, а мрзи ме да хакујем телефон

Edited by Underkuruz

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobar je telefon, ali ima poprilično mator hadrver i zbog toga ume da štuca. Ima 1GHz single-core procesor i 512 rama, ali ipak ima oficijalni ICS. Veličina ekrana je idealna (3.7"), ne znam za šta bi ti služio telefon, al' za one pare za koje moožeš da ga uzmeš u vipu uz dodatak od 1GB neta (7500 dinara) je jako dobra kupovina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

прао ти кажем, мени је оно са тач скрином телефон за либерале, и људе који не пишу ћирилицом.

 

ја сам, још каце појавио тео Е51, јербо је лепши, од метала је (челик, па је тежак ко туч, мож да служи за самоодбрану) и има ергономскије тастере. Е52 је одличан телефон, кућиште му је делимично од алуминијума, делимично од пластике. има све што ти треба (телефон), и има одличну батерију (за разлику од педерских тач телефона). телефон је до јаја танак, па је страшан за у џеп, једино што је мало дужи, ал' никад не смета кад је дужи, са опроштењем. и изледа љуцки, некако, како да ти кажем... изледа ко телефон.

 

једина замерка ми је што су мало збиџили функцијске тастере (оне прве, до екрана), нису баш згодни, посебно ако имаш већу руку.

 

мада опет, кажем ти, мени је телефон за телефон :) и за СМС, од функција користим калкулатор и календар. и потребно је да подржава мој волпејпер ''Двери 2012'', и то је то.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...