Jump to content

System Of A Down


Recommended Posts

aaa koji narodnjak :/ a needles je bas onako jebacka ih necu da si upropastim uspomenu iz puberteta. cak mi se i vise svidja Daron kako peva nego Serj. nije vise to to. aaa sto nisam bila na BDO-u 2001. to je bre pravi soad.

meni najaci live u Holandiji 2001, taj i traje najduze, ali ne zato nego zato sto je Daron bash bio odlepio :ph34r:

 

btw, imam ideju za Prison Song 2.0, nadam se da sam je prvi smislio :D znachi iseku se svi delovi "i buy my crack my..." i umesto njih ubacite shtagod (nishta) :ph34r:

Share this post


Link to post
Share on other sites

PEEPHOLE KUCKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

http://www.youtube.com/watch?v=bbobmByd3X8

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledam snimke sa Rock Am Ring-a i ne mogu da verujem koliko stvari zvuči loše... :icon_ne:

 

Najočigledni nedostatak je Serjov glas koji je potpuno otišao u kurac - ne samo da ne može da se prodere i vrisne kao nekad (što može da se razume i oprosti), nego ne može skoro nijedan čist deo da otpeva kako treba. Intonacija loša, ne može da drži notu, vibrata nigde... Zvuči kao da se samo zeza sve vreme. Zaista razočaravajuće.

 

Gitara se na nekim pesmama toliko rasipa da skoro menja rif, umesto da ima onaj lep i definisan zvuk koji bi dao pesmi groove. Sa druge strane, Daron se popravio u sviranju, ali to nije od velike pomoći.

 

Nakon Serjovog glasa, najveća zamerka sigurno ide na Šavoa, jer je onaj ton basa sramota. Drlja, žice brundaju, a nigde zvuka, da se čuje šta to zapravo svira. Za nekoga ko se toliko dugo bavi instrumentom, zaista poražavajuće.

 

Svetla tačka benda - Džon. Nikada nije imao omaške, pa tako nema ni sada. Sve kako treba, dobar zvuk bubnjeva, svira sve čvrsto i kako treba. Bez zamerke.

 

 

Tužno je sve ovo, jer se zna da su se vratili zarad para, a onda publici serviraju ovakvo otaljavanje, pogotovo sa Serjove strane, jer on ovako nije ništa bolji od lošeg kafanskog pevača. Kao da im nije bilo dovoljno što su loše zvučali pred raspad benda, sada produžavaju sve to, umesto da su dostojanstveno ostali pri bavljenju svojim projektima i bendovima.

 

Evo i primera, ovde se jedino Serj malo izvukao. Bas na početku užasan, gitara u strofi na sve strane.

 

http://www.youtube.com/watch?v=o83goVBDzsA&feature=feedu

Edited by Lou

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Ja sam prestao da ih slusam posle izlaska Mesmerize albuma, tako da od tada nisam pratio sta se desava sa bendom, pre par dana me uhvatila neka nostalgija i ponovo sam krenuo da ih preslusavam. I tako skinuh taj Screamers dokumentarac... Razocaravajuce. Jedna stvar mi je sada jasna, a to je da SOAD nikada nece doci u ovu zemlju.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 weeks later...

imam igle u glavi od sedenja i chekanja i trazhenja i skidanja votjki jebenih sherlok holms studija.....zvezde su me do sada nauchile da je lepo deliti na internetu, a ova za ovo je odbijala samo 3 duge linije svetla :D pozhelite mi srecu strpljenja i mnogo zabave u votjk.sherlok holms :cry: FL Studiu :rockdevil: jbg kad nemam kinte za bubnjeve

http://www.mediafire.com/?xy4845ceqw9hc7c

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sto? Nisam gledao taj dokumentarac...

 

Pa zato sto im je cilj priznanje genocida od strane Turske nad Jermenima i zbog toga su naravno rekli da nema sansi da ce svirati u Turskoj. U dokumentarcu se prikazuju snimci kojekakvih zlocina i samo vidis na pocetku, 6,7 minut kako spominju rat na nasem podrucju i nesto na fazon kako su srbi zlocinci kolju albance po Kosovu... I kako je u Bosni 150.000 ljudi ubijeno. Malo ne prouceno kako treba sa njihove strane, a i sta ih zabole. Priveli su masu/fanove da mrze Tursku sada zarad njihovog cilja, jebala ih politika.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...