Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Имаш у мамуту ал су скупи.

 

I marvel i dc i gomile old school stripova mogu da se nađu u krugu gradske bolnice, s tim što tamo x godina nisam bio pa ne mogu tačno da se setim gde se nalazi, al' uz malo truda, može čovek da nabasa na lika koji to prodaje, i to po relativno niskim cenama. U centru, u podzemnom na terazijama kod lika koji prodaje zabavnike može isto da se pronađe štogod od starih stripova na engleskom.

 

Fuck the mamut.

 

Moguce da je i bilo nekad ranije na ovoj temi, nemam pojma. Uglavnom, nisam znao da Alan Ford ima i svoju animiranu formu:

 

 

 

To je samo pilot epizoda koja je emitovana u italiji 1988.godine, al sobzirom da nije doživela nikakav bum kod publike, odustalo se od daljeg rada na crtaću, koji je u suštini trebao da bude serija.

 

Isto je bio plan da se uradi crtać ''Zagor'', ali sve što postoji je pripremna sekvenca od minut ili manje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Nekidan mi se,dok sam gledao Batmana (crtić),probudilo zanimanje za stripove,pa me zanima,da li postoje ikakva reizdanja stripova iz zlatnog,srebrnog i brončanog doba (znači negdje od druge polovice tridesetih do sredine 80-ih),al ono baš da imaju originalne crteže,a ne neke sporedne serijale kojih danas ima po 100.

Zanimaju me prvenstveno stripovi Marvela i DC-a,našao sam na netu neke manje poznate stripove,ali starijih izdanja Supermana,Spidermana,Batmana,Iron Mana i ostalih baš i nije bilo...

Share this post


Link to post
Share on other sites

slabo se razumem u marvel i dc, ali betmena imaš jednog u izdanju belog puta http://www.beliput.rs/ spajdija su znam izdavali hrvati, ima ovde http://www.alanford.co.rs/ a izgleda je bookglobe (izdavač iz hrvatske) objavio skoro i iron mana..

 

sad, ne znam jel ti ovo pomaže, ali kao što rekoh, slabo se razumem :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poceo sam da kupujem stripove od 1980.godine. Imao sam ih stvarno mnogo ali sam napravio najvecu glupost kada sam ih poceo pocetkom devedesetih prodavati za badava da bih mogao kupovati razne majce i "prazne kasete". Jebi ga, bar te majice i kasete cuvam... Hteo bi pitati nekog od vas da li moze da nakaci ove nove epizode (stripove) na net. Interesuju me Zagor i Mister No. Ja imam 14 diskova sa Zagorom od prvog broja pa do devedeset i neke godine, ako nekome treba mogu da nakacim, mada pretpostavljam da to svi imaju...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...