Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Јесте овај Доминго црто Браћу Шпагете :bigblue:http://www.bedetheque.com/serie-596-BD-Spaghetti-Brothers.html

 

Не разумем се у Дилана нешто претерано, читао сам ово што је ВЧ избацио (редовна серија, супербукови и 15 комада колекционараца), нисам загледао и памтио ко пише а ко црта. Сам Бонели сам почео да пратим кад је ВЧ кренуо да ради. Као клинац сам читао само оно што су Дечје новине издавале.

Share this post


Link to post
Share on other sites

DVA NOVA HOGARA!

 

Dragi prijatelji, članovi Kluba čitalaca,

Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da se pojavila dugo čekana knjiga Hogar Strašni: Helga ljubavi, a da za desetak izlazi i treći nastavak urnebesnih avantura Hogar Strašni: Sva čuda sveta!!

Hogar Strašni oduševljava čitaoce širom sveta od 1973. godine. Kao malo koji drugi strip, dnevno ga čita bar sto miliona ljudi! Izašao je u nebrojeno kolekcija, a govori više desetina jezika.

Pet godina posle prve knjige - Hogar Strašni: Najbolje od mene, u dve nove knjige stižu nam gegovi koji će vas ponovo nasmejati do suza.

Opet među nama, Hogar Strašni! Da je prepotentan, nazvao bi sebe učiteljem. Da je nadobudan, nazvao bi sebe vođom. Ništa od toga. On je samo jedan od nas. Šta tu on može, osim da pljačka, pali zamkove, otima device, bori se sa neopisivim silama. I sa Helgom, naravno.

Kao i dosadašnja izdanja Belog Puta, i nove knjige su urađene u štampi vrhunskog kvaliteta, u punom koloru i tvrdom povezu.

Promotivna cena za obe knjige iznosi 3.300 dinara. Cena pojedinačne knjige je 1.800 dinara. (Ovo su jedinstvene cene za sve članove Kluba čitalaca.) Ova specijalna ponuda važi do 15.12.2013.

Ukoliko nemate prvu knjigu, Hogar Strašni: Najbolje od mene, možete je poručiti po ceni od 1.800 dinara. Količine su ograničene.

Cene u knjižarama su 2.280 dinara za pojedinačnu knjigu.

Isporuka je besplatna za sve članove Kluba!

Naručivanje

Ukoliko knjige naručujete iz Beograda, Novog Sada ili Subotice, plaćate ih pouzećem, prilikom isporuke, dok za sva ostala mesta u Srbiji knjige šaljemo kurirskom službom ODMAH po vašoj uplati sa sledećim podacima:

Primalac: Makart d.o.o., Milutina Milankovića 150, Novi Beograd

Svrha uplate: uplata za knjige Hogar 1, ili 2, ili 3, ili komplet 2 i 3

Broj računa: 220-79459-44, ProCredit banka

 

Za sve dodatne informacije: 0113034767 i Mob 0600501461,

email: [email protected]

 

Uživajte u jedinstvenom čitalačkom iskustvu.

 

Vaš Beli Put

Edited by serblackbeard

Share this post


Link to post
Share on other sites

na prodaju sledeci naslovi

Vinslus - Pinokio, tvrde korice, u boji, izdavac Darkwood, cena 2300. stanje mint.

Sudija Dred - Presuda Je Smrt, tvrde korice, crno belo, izdavac Komiko, cena 1300. stanje odlicno ocuvano. (Brajan Boland ctrez)

Bolandovi Stripovi, tvrde korice, crno belo, izdavac Makondo, cena 1200. stanje mint. (opet genijalni Boland)

Moze da se i uglavi kakav popust, nije sporno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kako to?

Pa lepo izaberemo lika iz marvela ili Dc-ja priblizne moci i onda debatujemo ko bi pobedio u njihovom sukobu i zasto :D odlicno je i zabavno tipa Hulk vs Thor , Thor vs Wonder Woman , Wolverine vs Sabertooth , Superman vs Silver Surfer ... ITd

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ali Ka-Zar je prosao kroz misticnu maglu tako da mozda ipak moze da dobaci do Konana. Takodje u dzungli bi ga sjebao verovatno. Mozda bi i teren igrao bitnu ulogu u borbi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...