Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Fotografija0593.jpg

 

Bas fina izdanja radi ova Besna Kobila. Duplo Dno jos nisam zavrsio, ali mi se svidja crtez. Korporativni Pandemonijum, za prvi domaci strip, odlicno! Nadam se da ce taj crtac jos nesto objaviti u skorije vreme.

 

Fotografija0594.jpg

 

Konacno nabavih i ovog debeljka. Lepo je to odradjeno, ali ono sto mene brine je da li se odavde ponavljaju neki stripovi u ovim predjasnjim izdanjima, tipa muke sa zenama (jer iz ove knjige je uzet omot), gosn prirodni, fric, lude godine itd.

Ubija me samo u pojam prevod fora i igre recima na srpski, gubi mi originalni smisao i kontekst. To su uradili i sa Ghost World-om...

 

 

Gde ima da se kupi Korporativni pandemonijum?

Na Darkwoodovom sajtu ga nema.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima Korporativni pandemonijum u Alan Fordu, 1100 din.

 

Štampar kaže da stiže do kraja nedelje, ajde da ga držimo za reč...

 

Nešto je ubilo nedužnog dečaka, i to je samo početak. Nešto se kreće kroz zadimljenu milansku noć, nešto što prkosi i vernicima i nevernicima, nešto što pokreće ne mržnja, već „Crna ljubav”...

 

Novo doba, nova priča iz pera Điđija Simeonija (Natan Never, Dilan Dog)...

 

JDJP008naslovna.jpg

 

JDJP008korice.jpg

 

 

http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/JDJP008privju.pdf

 

Cene:

 

* promotivna - 350 dinara

* konačna - 400 dinara

 

Promotivna cena će važiti dva meseca od izlaska.

 

PAHEK_1300_kadrova_korice.jpg

 

Udruženje „Deveta dimenzija“ sa ponosom predstavlja svoje prvo albumsko izdanje, strip album „1300 kadrova“ autora Željka Paheka. Riječ je o integralnom izdanju u kome na jednom mjestu imate kompletne „Astroiđane“, „Legiju nepromočivih“ i nekoliko kraćih Pahekovih stripova. Ovaj album ima 208 stranica, a jedan dio je odštampan u koloru. Dostupan je u meko i tvrdo koričenoj varijanti. Cijena mekog uveza je 25 KM, a tvrdog 30 KM. Za sada je dostupan u Banjaluci, a uskoro i u vašem okruženju.

 

Prva promocija albuma „1300 kadrova“ održaće se na predstojećem „7. Jelen Demofestu“ u Banjaluci, u subotu 19.07.2014. godine u 16:30 časova u prostorijama „Doma omladine“.

 

PAHEK_1300_kadrova_2.jpg

Edited by Imrahil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dok osakaćeni Rik pokušava da pobegne iz Vudberija, guverner će naučiti osnovnu i najvažniju lekciju zombi apokalipse: ne kači se sa Mišon.

 

Nije za one sa slabijim stomakom.

 

Legendarni serijal Roberta Kirkmana, koji je postigao planetarni uspeh i pre nego što je po njemu počela da se snima jedna od trenutno najgledanijih TV serijal - nastavlja da osvaja naše tržište...

 

Okružen mrtvima ima mekokoričeno izdanje, kao i manji broj tvrdokoričenih primeraka.

 

OM6naslovna.jpg

 

OM6korice.jpg

 

140 strana, B5, crno-belo.

 

Ojađeni privju:

 

http://www.darkwood.co.rs/assets/files/pdfdownloads/OM06privju.pdf

 

Mekokoričene cene:

 

Pretplatna: 489,90 dinara NEVEROVATNO BITNO! Obavezno je da na uplatnici piše TAČAN iznos, n-i-k-a-k-o ne zaokruživati cifru!

Promotivna: 586,50 dinara važiće dva meseca od izlaska SC izdanja

Finalna: 690,00 dinara ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!

 

Tvrdokoričene cene:

 

Pretplatna: 792,00 dinara NEVEROVATNO BITNO! Obavezno je da na uplatnici piše TAČAN iznos, n-i-k-a-k-o ne zaokruživati cifru!

Promotivna: 891,00 dinar važiće dva meseca od izlaska HC izdanja

Finalna: 990 dinara ne zaboravite da imate mogućnost plaćanja u tri rate!

 

Pretplata traje do 1. septembra.

 

PODJEDNAKO BITNO! Ko želi da se pretplati na više izdanja može:

 

1) da stavi sve na jednu uplatnicu i tada mora da saćeka da izađu sva izdanja na koja je pretplaćen, bez obzira da li preuzima u dw ili mu se salje postom

 

2) ko želi da uzima stripove čim izađu prvi, neka uplati posebno na različitim uplatnicama.

 

168ent1.jpg

 

Poštovani čitaoci,

sa velikim ponosom i zadovoljstvom obaveštavamo Vas da od 1. avgusta 2014. godine pokrećemo pretplatu za naše novo izdanje na kom već dugo radimo - "Ispod pokrivača" danas možda i najprestižnijeg američkog autora Krejga Tompsona ("Habibi").

Ovo najpoznatije Tompsonovo ostvarenje premijerno je objavljeno pre deset godina i autoru je donelo pregršt nagrada uključujući i tri nagrade "Harvi" (za najboljeg umetnika, za najbolji originalni grafički roman i za najbolji crtež) i dva "Ajznera" (za najbolji grafički roman i za najbolji tekst/crtež). Istovremeno, knjiga je autora vinula među zvezde savremenog stripa, kako u Americi, tako i u Evropi i Aziji.

 

Iz tih razloga zaista smo ponosni što ovaj biser na gotovo 600 strana prvi put izlazi na srpskom jeziku i u ovom delu Evrope.

 

Takođe, u pretplati će se naći posebno izdanje u tvrdom povezu koje će biti štampano u tiražu jednakom broju pretplatnika.

 

Preostali deo tiraža koji će kasnije ići u redovnu prodaju biće u mekom povezu.

 

Knjiga u pretplati košta 1600,00 dinara, i u tu cenu je uračunata i dostava kao i, što je već tradicija, i jedan poseban poklon za sve naše pretplatnike.

Pretplatu možete izvršiti na račun ID Komika (Kosovska 20, 21000 Novi Sad) br. 250-2060000245780-39, sa naznakom "uplata za knjigu".

 

 

Srdačni pozdravi,

Vaš Komiko

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uzeo sam novog Maksi Zagora od Ludensa,po Dovlinoj dojavi.Medjutim,sto je interesantnije,uzeo sam i neke zanimljivije naslove.Kolor Zagor,epizoda Duhovi kapetana Fislega,ni njega nisam procitao ali mi deluje odlicno,posebno sam iznenadjen koricenjem posto sada vise lici na VC izdanja.I sto je jos interesantnije,uzeo sam dva Giganta koji su u pakovanju kostali presmesnih 5 eura.Epizoda Dvorac na nebu,i knjiga Gallieno Ferri - Zivot sa Zagorom.Ovo poslednje me pogotovo zanima,to ce prvo ici na citanje.Uzeo sam i jos stvari,uglavnom DD i Zagor ali to su standardna izdanja,nista interesantno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...