Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Poštovani čitaoci,

budući da je sve definisano i da su se sve kockice složile, s velikim zadovoljstvom Vas obaveštavamo da ćemo u narednih godinu dana objaviti dela velikana francusko-belgijske škole stripa Didijea Komesa, svih 9 njegovih crno-belih autorskih albuma, u okviru tri Omnibusa. Svaka knjiga, Omnibus, biće u luksuznoj opremi, na velikom formatu i u tvrdom povezu. Knjige će biti štampane u 500 primeraka i ići će u ograničenu distribuciju na prostoru Srbije.

 

Ipak, svaki Omnibus pre štampe će ići u pretplatu, sa znatno nižom cenom od knjižarske. Prvi Omnibus već je u pretplati i više o tome možete pročitati ovde: http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=46366

 

Takođe, pretplatnici za prvu knjigu Komesovog Omnibusa imaće povlašćenu cenu prilikom pretplate za drugu i treću kasnije, a pretplatnici za sve tri knjige imaće i dodatnu nagradicu.

 

Ovaj zaista kapitalni izdavački poduhvat, ubedljivo najveći i najsloženiji za Komiko do sada, realizovaćemo u toku 2015. i 2016. godine. Prevod je delo Gorana Kostrovića koji je za ovaj projekat nagrađen i stipendijom francuskog Ministarstva kulture i studijskim boravkom u Francuskoj za potrebe ovog prevoda.

 

Sadržaj:

 

OMNIBUS I - Gavranova senka, Eva & Drvo-srce

 

OMNIBUS II - Tišina & Lasica

 

OMNIBUS III - Iris, Dom gde drveće sneva, Tigrove suze & Dix de der

 

korice1.jpgkorice2.jpgkorice6.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Мене највише код ВЧ нервира Мистер Но. Једна прича има по 3,4 или 5 епизода а они издају једну епизоду на 3 месеца. Јеботе живот, треба да чекам две године да завршим причу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Није проблем тај темпо него што су те епизоде кршина тешка. Зато је и продаја ужасна.

Читам га и жалим за оним златним временима.

Edited by Мајор Гашпар

Share this post


Link to post
Share on other sites

Obidjoh dosta Trafikinih radnji u BGu, ali nigdje ne nadjoh ovaj DyD Obojeni program, brojeve 2 i 3. Cak me iznenadilo da ce vec treci broj, jer nisam ni znao da je u medjuvremenu izasao i drugi broj. Nekako mi promakao. Ali eto, nema ih u radnjama za sada, izuzev prvog broja, koji imam.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mislio sam da su sva tri Obojena programa do sada Dylan Dog, a zapravo br.1 je Dylan, br.2 Zagor, br.3 ce opet biti Dylan, br.4 mislim Tex itd. To me je bunilo kad sam nekidan pitao ovde, ali sam razjasnio. Uzimacu samo Dylana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...