Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Докторе, ја сам скроз пребацио кад је Тиха смрт у питању.

Ти сигурно мислиш на ово:

 

TX_ZS_1028.jpg

 

Пошто ти скенови не сметају као неком тамо Карнисеру ( :bigblue: ) предлажем ти да овериш Текса у боји од првог броја на Стрипзони.

Ја сам био против колора, али ми сад и не делује толико лоше, нарочито кад су касније епозоде у питању. Навикне се човек. Наравно, никад то у животу не бих куповао, али обрнем по пола стрипа на таблету пред спавање.

 

http://www.stripzona.com/port/index.php?showtopic=986

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

boneli je mahom, po meni, pulpična zabava koja bi trebala da bude jeftina.

 

čak ni za većinu ostalih stripova ne vidim potrebu za HC izdrkotinama - skupiti 6 sveščica nekog američkog stripa nije neka nauka pa da ima opravdanja u previsokoj ceni.

eventualno prave grafičke novele i francuzi (pod uslovom da potonji izlaze i sa mekim koricama).

 

no, te priče da bi se kupovalo da je ultra jeftino su jako diskutabilne. i sumnjam da bi tako bilo. bonel ije ostao za neke starije generacije i teško je dopadljiv mlađima, eventualno DD ima neku prođu. možda bi se mange masovnije prodavale, mada ne znam, generaln osve što se kupuje na kiosku a nije duvan sporo i teško ide danas.

Edited by truliandedzombileš!

Share this post


Link to post
Share on other sites

^ovo otprilike dodje sustina. slazem se 100% posto za bonelija, i mislim da su luksuzna izdanja samo posledica toga sto je ciljna grupa na prvom mestu starija ekipa koja zaradjuje pa ce nekako to i platiti. to mozda objasnjava i pojavu mnogih stripova koji su kod nas objavljeni po prvi put. internet je i ovde uradio svoje pa makar nisu nedostupni

Share this post


Link to post
Share on other sites

Кренуо данас да читам пету књигу Мистер Ноа, брука колико су боље приче у књигама него у редовним издањима. Поготово су од неког 40. броја па наовамо очајне епизоде.

Share this post


Link to post
Share on other sites

To sam i ja vidio, 450 je sasvim OK cijena, ako bude kvalitetno izdanje i štampa.

 

Bojim se samo oscilacija u kvalitetu izdanja, onaj njihov Brendon mi je u svakom smislu nekako nesrećno izveden, a mislim da Morgan Lost zaslužuje kvalitetnu realizaciju. Zato sam i navijao za Phoenix Press. Ali ajde, nadajmo se da uče na greškama.

 

Kako god, uzimam sigurno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...