Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Skullkrusher, samo mi obećaj da neće biti onih domaćih referenci kao u Ghost World-u? :haha: Zaista mi je čudno to za prezime, jer ako si prvi put izdao tako kako jeste, zašto sada menjati?

 

Biće sutra na Mikser berzi stripa dostupan strip, isto 1500 cena. Od 10 do 18h, taman pred šljaku da ga pokupim.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pokupih svoje autorsko izdanje jutros, moćno izgleda baš.

slažem se za prezime, ne stigoh da pitam vuka (urednika), videćemo se valjda uskoro opet pa ću ga pitati. ali u suštini je problem nastao kod sveta duhova jer je tada pogrešno transkribovano, baš sam našao snimak gde se predstavlja i kaže čovek da se zove danijel klauz.

nema domaćih, referenci, obećavam. :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Objasnio mi Vuk juče, prvi put su pogrešno transkribovali prezime, i eto sada je greška ispravljena. A bio bih siguran da je ono prvo tačnije naspram ovog sada, ali šta da se radi.

 

Na pola sam grafičke novele, jako je teško štivo za čitanje, nisam očekivao da će biti ovoliko sete i depresije, mada zadnje od njega što sam čitao bio je Wilson, a to je bilo depresivno za desetku. Ovo ide do jedanaest. :cry:

 

Ima par gramatičkih grešaka tu i tamo. Lektor je tu podbacio.

 

Ono što me najviše čudi je to što skoro na svakih 15 stranica idu po dve do tri koje imaju tri štrafte, e sada verujem da je to do štampe, da li je i tvoje izdanje takvo ili samo ja umem da uzmem sa greškom izdanje?

Share this post


Link to post
Share on other sites

i kod mene ima tih štrafti, ali samo na par mesta i nisu jako uočljive. mora da je zbog tih problema sa štampanjem zbog kojih je kasnilo izdavanje.

 

ne znam jesi ispratio, ali treba vilson film sa vudijem harelsonom da izađe ove godine. to bi moglo biti zanimljivo, strip je do jaja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iščitao ga do kraja. Jebeno štivo. Fasciniran sam kako Clowes sebe razmaše sa sitnim detaljima na psihodeličnim stranicama, a i naspram pređašnjih mu radova koji su bili u crno beloj varijanti (David Boring) ili pastelnoj zelenoj (Ghost World) i koliko te boje pridodaju detaljima i narativu. Definitivno ću ga pročitati još jednom za par dana, i videću nešto što na prvu loptu nisam uočio.

 

Video sam trejler, ali da budem iskren, ne radujem se nešto filmu, čini mi se kao da pokušavaju da ga prodaju kao veselu crnohumornu komediju, sama novela je baš opora i teška...

 

Hoće li ga prevesti i izdati pre nego što film izađe?

 

Inače svaka čast na prevodu, verno je originalu i nema posrbljenih forica kao u SD-u. :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

to mi je prvi prevod koji sam radio bilo gde, ali zadovoljan sam kako je ispalo. može biti samo bolje ubuduće valjda. :bigblue:

 

nema planova za vilsona, koliko sam ja upućen. :/

teško da će to biti išta više od indi filma za uži krug upućenijih ljudi, tako da mu film ne bi podigao prodaju kao što bi možda bio slučaj sa nekim superherojskim stripom.

 

da se ja pitam, izdao bih i vilsona, i dejvida boringa i ice haven, ali jbg.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ја имам првих 11 и узимам 2-3 месечно, с тим што ћу узети и овај нови, па кад се споји почетак и крај, споји се.

Може се читати на прескоке, нема никаквих проблема.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dve su osobe koje su bile uz Džesija Kastera tokom njegove potrage za Bogom - Tulip i Kasidi. A sada, to su dve osobe koje mu stoje na putu. Vreme ja za ponovni susret...

 

Pretposlednja knjiga kultnog serijala scenariste Garta Enisa i, nažalost, nedavno preminulog Stiva Dilona, donosi putovanja preko Amerike, sastanke, rastanke... i pravu prošlost Kasidija.

 

Propovednik8naslovna.jpg

 

Propovednik8korice.jpg

 

Br. strana: 252 / Kolor / Uvez: Meki / Format: 170 x 260 mm

 

Biće skoro zavir!

 

Cene:

 

* promotivna - 1.490 dinara (do 27.6.2017.)

* konačna - 1.990 dinara

Share this post


Link to post
Share on other sites

komikova8.jpg

 

 

Poštovani čitaoci,

u skladu sa tradicijom, povodom 8. rođendana naše kuće, Komiko od prvog maja pokreće akciju pod nazivom "KOMIKOVA OSMICA".

Akcija će trajati narednih 38 dana, tj. do 8. juna 2017.

 

Svi naši naslovi koje još imamo na lageru su uključeni u akciju i cene su sajamske. Za kupovinu više od jednog naslova postoje 3 varijante porudžbine.

 

 

VARIJANTA A > Na svaka 3 naručena stripa dajemo popust od 800 dinara. Poštarinu snosimo mi, za teritoriju Srbije.

 

 

VARIJANTA B > Tokom trajanja akcije možete naručiti bilo kojih 8 naših različitih naslova za 8000 dinara, i opet snosimo troškove poštarine unutar zemlje.

 

 

VARIJANTA C > Kupovina do 8 različitih naslova gde svaki sledeći kupujete sa dodatnih 8% popusta u odnosu na ove akcijske cene.

Odnosno - prvi strip po ceni sa spiska, drugi sa dodatnim popustom od 8%, treći sa 16%, četvrti sa 24%, peti sa 32%, šesti sa 40%, sedmi sa 48% i osmi sa 56% popusta na ove sajamske cene. Poštarinu i u ovoj varijanti snosimo mi.

Takođe, porudžbinu u tom slučaju možete poređati od jeftinijeg ka skupljem, kako biste ostvarili maksimalni popust.

 

 

Napomena: U slučaju porudžbine 8 skupljih naslova isplativija je VARIJANTA B, a ako planirate da poručite 8 naslova sa velikom razlikom u ceni - povoljnija je VARIJANTA C.

VAŽNO: Uplatu izvršiti na račun ID Komiko, Kosovska 20, 21000 Novi Sad; br. računa: 250-2060000245780-39, svrha uplate: uplata za knjige, i bitno je da se javite na [email protected] i pošaljete nam naslove koje ste odabrali i adresu na koju da šaljemo ili da se dogovorimo za lično preuzimanje.

 

NASLOVI NA AKCIJI:

 

cenezakomikovu8.jpg

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

ВЧ, са фб:

 

 

Ne dešava se često da neko slavi rođendan junaka iz stripova, pa zato apelujemo na vas da podržite ovaj događaj i zajedno sa nama proslavite puštanje u štampu treće knjige „Biblioteke MARTI MISTERIJA”
Edited by Мајор Гашпар

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...