Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Nakon kraće, 3298dnevne, pauze (+ još jedno 109 dana dok se Veliki Izdavač nije smilovao da ovo i zvanično pusti u prodaju) - Mister Mačak Magazin se vraća!

...samo bez Magazina... i u vidu tvrdokoričenog albuma koji u sebi kompilira, u gorepomenutom MMM-u, objavljene prve 4 epizode i finiš-premijeru u vidu preostale 4 epizode ove epske epopeje o... postanku Mister Mačka:

 

1220uc3.jpg

 

gvir onde:

https://issuu.com/lavirintanje/docs/mistermachakpostanak-gvira

 

statistika ovde:

A4, 128 strana, cb, tvrdi povez

 

 

U prodaji u Alan Fordu i Darkwoodu, cijena oko 1400 dinara(50 dinara gore-dole*), kod komšija početkom sledećeg meseca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jedan od najpopularnijih i najnagrađivanijih strip-serijala današnjice.

 

14llls1.jpg

 

"Saga", epska svemirska avantura/fantazija, remek-delo čuvenog scenariste Brajana Vona i crtačice Fione Stejpls, predstavlja priču o mužu i ženi različitih, međusobno suprotstavljenih svemirskih rasa, koji se bore da zaštite svoju tek rođenu ćerku.

U fantastičnom ambijentu neobičnih svemirskih predela, dočaranih majstorskom rukom Fione Stejpls, odvija se surova akciona avantura i dirljiva svemirska romansa.

 

xgicfm.jpg

 

Autor: Brajan K. Von/Preveo: Darko Tuševljaković/ Format: 23,5 x 16/Br. str: 152/ Datum objavljivanja septembar 2017/ Cena 1499 din

Share this post


Link to post
Share on other sites

And Now for Something Completely Different... iduće nedelje, za Salon, izlazi naše prvo izdanje na engleskom jeziku (nije i prvo na stranom jeziku, beše već jedno na ruskom ali je rrrrrrrrretko...)

 

Mileta_korice_zanet.jpg

 

O knjizi:

 

Napokon! Ne verujem očima na više načina! Odavno sam prestao da se nadam da ću pred očima imati umetnički artefakt koji u mom sistemu funkcioniše na svim bitnim poljima. Da je moćan po formi, lud po sadržini, da je i art i pop, a da nije ni art ni pop, niti išta između, da odbija da se svrsta, da sebe ne shvata ozbiljno, da me ničemu ne uči i nema nikakvu poruku, da mi čačka čakre za koje ni ne znam da postoje (nikakve čakre, inače, ne postoje)... da dolazi ni iz čega i nikud ne ide! Ključna reč: blesavost, visoka doza, dostojna divljenja Grete Fahrenheit.

Klanjam se Miletinoj ctračkoj virtuoznosti, hranim se njegovom blesavošću! Ispraznite mozak i učinite sebi uslugu: postupite po ovim receptima i tražite ih još.

Treba vam ova knjiga.

 

Zoran Janjetov

 

 

Tehnički podaci:

 

Mileta Poštić: 111 Recipes for an Extremely Happy Life

Strana: 108

Format: B5

Štampa: u boji

Povez: tvrdi

Tiraž: 500 primeraka

Share this post


Link to post
Share on other sites

С обзиром да је Сајам од 22-27. октобра, рано је за било какву причу о попустима.

Познајући наше издаваче, информације о попустима биће опет пар дана пред Сајам.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Darkwood bi trebalo da izbaci Ken Parker 1, Superman - Kingdom Come, Deadpool 2, Tintin 1. Opet uzmi ovo sa nekom rezervom, nije ovo nista 100% sigurno.

 

Evo ovaj link sa DW foruma, Neke najave svih izdavaca za Salon i Sajam ali nije ovo nista jos definitivno

 

http://www.darkwoodprodavnica.rs/forum/index.php?topic=34365.0

Share this post


Link to post
Share on other sites

DW bi trebao i TinTin-a i Modesti i Mek Koja 2. Bar se nadam da će tako biti. ČK ide sa 2 nova Valijanta a VČ sa novom knjigom Zagora i Velikim Teksom 2. Mislim ima tu još svašta nešto, ali ovo znam jer to planiram da uzimam.

Edited by Elldamar

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ваљда ће и Дампир књига. Видео сам пре месец-два на њиховом инстаграму да раде на томе, па сам очекивао да ће раније да објаве, али изгледа да се чека Сајам.

Share this post


Link to post
Share on other sites

15p66pi.jpg

 

„Pioniri nepoznatog“ je prvo izdanje naše nove edicije „Riznica Bonelli“ u kojoj će se naći odabrana ostvarenja najvećeg italijanskog strip-izdavača.

 

„Pioniri nepoznatog“, je dinamična viktorijanska avantura sa elementima naučne fantastike. Neverovatna družina će vas svojom vrtoglavom potragom za nestalim naučnikom preseliti u egzotičnu Afriku, gde je sve moguće. Kad vreme nije konstanta, na šta zaista možete računati?

 

Zašto su kosti dinosaurusa za kojima profesor Stokvud traga toliko važne? I kako to da je njegova ekspedicija nestala? Među letećim mašinama i zaverama tajnih udruženja, jedan neverovatan izum promeniće svet.

 

Autor: Vijeti, Stefano / Format: 15x21 /Br. str: 288 / Cena u knjižarama: 1.299,00 RSD

Share this post


Link to post
Share on other sites

6psww3.jpg

 

Klopka za štrumpfove

 

Svi dobro znamo da su radoznalost i žeđ za znanjem – a naročito žeđ za raznim tajanstvenim znanjima – sila kojoj je teško odoleti. Tako se i jedan mali štrumpf zainteresovao za tajne eksperimente Velikog Štrumpfa i poželeo da bude njegov šegrt. Avaj, njegova znatiželja pretvoriće se u pravu strast, koja će ga potom dovesti u ozbiljne neprilike...

 

facz8h.jpg

 

Priče o štrumpfovima

 

Koliko smo samo avantura, nevolja i radosti preživeli i proživeli s tim čudesnim plavim narodom! Ako je neko imao burnu i neobičnu istoriju, onda su to svakako naši dragi štrumpfovi. U ovoj svesci imamo priliku da osvežimo sećanja na njihove razne dogodovštine, iz kojih se, naravno, može izvući i pokoja pouka.

 

 

Autor: Kilifor Pejo, Pjer / Format: 24 x 33 / Br. str: 56 / Cena: 599,00 RSD

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...