Jump to content

Stripovi


Recommended Posts

Ja sam Dedpul prvo je izdanje u novoj ediciji Čarobne knjige po imenu Ja sam... (Mi smo...), koja donosi odabrane epizode o ključnim trenucima u životima omiljenih Marvelovih junaka, iz kojih ćete saznati mnoge intrigantne pojedinosti njihovih višedecenijskih stripskih avantura, kao i tekstove autoriteta iz sveta stripa s mnoštvom zanimljivih detalja o samim herojima, ali i o ljudima koji su doprineli njihovom stvaranju.

 

 

21lpo9s.jpg

 

U knjizi Ja sam Dedpul, koja je svojevrsna hronika dugog jezika i kratkih rafala, upoznaćete prijatelje i neprijatelje ludog, izmučenog, spretnog (koliko i nespretnog), urnebesnog i našeg omiljenog Lajavog Strelca.

 

Otkrićete kako je uopšte došlo do toga da postane to što jeste, saznaćete kako se nosi sa svime što ga je snašlo, videćete kakav je njegov odnos prema ženama, prema ćaletu, prema Spajdermenu i prema sijaset ostalih, svima nama dobro poznatih junaka i zloća...

 

I sve to u tipičnom Dedpulovom maniru, začinjeno verbalnim eksplozijama i referencama na sve što možete (i ne možete) da zamislite...

 

Ja sam Dedpul je stand-alone izdanje u velikom formatu, 33 x 22 cm, u luksuznoj opremi i punom koloru, na 320 strana!

 

Ja sam Dedpul biće na Letećem startu od 22.5. do 26.5, po ceni od 1.990 dinara, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu.

 

Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 2.250 dinara, a u ostalim knjižarama 2.999 dinara.

 

Uz kupljeni strip, najbrži će dobiti originalni poster na engleskom. A za najvernije fanove: u striparnici „Čarobna knjiga“ i Klubu „Bulevar Books“ do kraja juna možete ostvariti popust od 33% uz ulaznicu s bioskopske projekcije.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holandski istražiteljumetnina Jan Diks istovremeno je i likovni kritičar i konsultant Rajksmuseuma u Amsterdamu. Njegove istrage su sve samo ne obične i odvijaju se na rubu umetnosti i kriminala, stvarnog i fantastičnog. Njegov život jesložen niz neobičnih susreta, pića i žena i ljubavi prema Aniki, ženi bez koje ne može, ali s kojom mu ne ide.

 

2eyxcwl.jpg

 

U okrviru nove podbiblioteke “Riznica Boneli: omnibus” Čarobna knjiga će do kraja leta objaviti ovaj serijal Karla Ambrozinija u četiri toma.

 

Upravo je objavljen drugi tom, na 512 strana, crno-beli, formataB5 i tvrdo ukoričen, koji sadrži epizode: Američka tragedija; Zaboravljene staze; Rat; Peščani horizont.

 

„Jan Diks 2“ je na Letećem startu od 30.5. do 2.6. po ceni od 1.340 dinara, u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu biće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

 

https://mailchi.mp/carobnaknjiga/jan-diks-ii-na-leteem-startu.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Au, TinTin, sjajno!

 

Verujem da ce cena biti korektna.

 

Pa s obzirom da je u pitanju A4 format sa 200 strana ... ne bih se baš ja unapred radovao ceni :D

 

A što se tiče Korta, dešava se isto sa još zilion serijala koje je Darkwood pokrenuo - na stand by su. Ne žele da ih ugase zvanično ali su započeli bukvalno zilion stvari i onda ne znaju ni gde teraju. Konan Divlji Mač nije izašao par godina, Julija nijedan broj cele godine, eto Korto nije izašao ima ihaha ... tako da nisam baš nešto optimističan oko svega toga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Derdevil – Podzemlje / Vaskrsenje

 

Pred čitaocima su drugi i treći tom Milerovog scenarističkog rada na Derdevilu,naslovu koji Marvel neguje još od 1964. i koji je zahvaljujući Frenku Mileru i Klausu Jansonu dobio nov život u ključnom periodu od 1979. do 1983.

 

Derdevil je tradicionalni superherojski strip pomešan sa egzotičnim borilačkim veštinama, kobnom romansom i mračnom ličnom dramom.Definisao je naslovnog junaka za generacije koje dolaze, a od mladog stripskog stvaraoca napravio zvezdu u usponu.

 

Podzemlje (Daredevil #178-186)

 

2wdahvs.jpg

 

Na početku su svi igrači na broju: Elektra, Kingpin, Meta, Ben Jurik, Fogi Nelson i Heder Glen, ali igra postaje teža i zlokobnija. Ulozi se povećavaju, a život Meta Merdoka polakose pretvara u pakao…

 

Vaskrsenje (Daredevil #187-191, 219, Daredevil: Love&War)

 

2my477a.jpg

 

Crna Udovica se vraća u Derdevilov život i donosi veliku pretnju. Šaka, mračna organizacija čije senindže služene samo borilačkim veštinama već i mističnim silama, preti da će ugroziti živote svih junaka, od Derdevilovog učitelja do samog Čoveka bez Straha…

 

Biblioteka The Best of Marvel #21 i #22. Format: 23,5 x 16,5 cm.

 

Derdevil 2 i Derdevil 3 biće na Letećem startu od 6. do 9. juna, po ceni od 1.340 dinara, u striparnici Čarobna knjiga u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici Alan Ford na Novom Beogradu, Klubu čitalaca Čarobne knjige Bulevar Books u Novom Sadu i na našem sajtu. Posle Letećeg starta, cena u našim knjižarama i na sajtu biće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...